Årets deltagarlista och teman för årets Bilderbergmöte har släppts

SKUGGREGERING. Årets Bilderbergmöte, där inflytelserika personer inom näringslivet, bankväsendet och politiken samlas, går av stapeln i Chantilly i Virginia, USA. Tre svenskar, bland andra Annie Lööf (C), kommer att medverka.

Juden Ben Shalom Bernanke, som tidigare var ordförande för USA:s privata centralbank Federal Reserve, ses här lämna Bilderbergmötet 2008.

Årets Bilderbergmöte inleds på torsdag i Chantilly i Virginia i USA och kommer att pågå fram till på fredag. Som vanligt träffas ett hundratal noga handplockade globalistpersoner från huvudsakligen den politiska- och ekonomiska eliten men också personer från exempelvis medievärlden träffas.

Under onsdagen släpptes årets deltagarlista och med på den finns tre svenskar. Oligarken Marcus Wallenberg kommer som vanligt att vara på plats. Även Centerpartiets partiledare Annie Lööf kommer att medverka. Johanna Rosén, docent i materialfysik vid Linköpings universitet, är den tredje svenska deltagaren. Här kan du se vad som uppges vara den fullständiga deltagarlistan.

I ett pressmeddelande står det ämnen som bland annat Donald Trump och de transatlantiska relationerna kommer att diskuteras. I meddelandet står rubriker som ”Varför växer populismen?”, ”Kan globaliseringen saktas ned?” samt ”Ryssland och den ekonomiska ordningen” med som årets teman.

Källor:
Bilderberg Meeting 2017 Pressrelease
2017 Bilderberg Meeting Participants

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments