Araber sparkade tysk kvinna ner för tunnelbanetrapp – eftersöks nu av polisen

TYSKLAND. En 26-årig tysk kvinna sparkades oprovocerat ner för en trappa i tunnelbanan i Berlin. Polisen söker nu efter tre män med arabiskt utseende misstänkta för brottet.

Strax efter midnatt under natten till den 28 oktober i år var en 26-årig tyska med mörkblont hår och med luvan uppdragen på väg till tunnelbane­linjen U8 vid Hermannstraße i Berlin när hon plötsligt attackerades. Bakom henne hade nämligen tre män med arabiskt ursprung förföljt kvinnan och plötsligt går en av männen fram mot kvinnan och utdelar en spark mot hennes rygg så hon föll ner för stentrappan. Därefter lämnade männen platsen.

Lyckligtvis klarade kvinnan sig utan allvarligare skador. Polisen har säkrat en övervaknings­film från attacken som visar hur tre män i 25-30-årsåldern med arabiskt utseende försvinner från platsen efter överfallet. Dessa män är nu efterlysta av polisen.

Se klipp från övervakningsfilmen nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments