Arab och afghan häktade för barnvåldtäkter i Boden

Av ,
Informationskriget.se
7

MASSINVANDRINGEN. Två unga män, en afghan och en arab, har häktats misstänkta för sex fall av våldtäkt mot barn mot en ung flicka i Boden.

Några av platserna i Boden där våldtäkterna skett. Klicka för större bild.

I slutet av maj rapporterade medierna om att fyra olika våldtäktsutredningar hade inletts i Boden. Det var nästan så att medierna på en och samma dag rapporterade om att en ung flicka hade blivit våldtagen i hiss vid Bodens järnvägsstation, en 14-årig flicka i en buske i ett litet grönområde i centrala Boden och en kvinna i Kläppenområdet en bit utanför Boden. Alla tre flickorna var under 15 år gamla. Detta var en stor sak nationellt, men för invånarna i Boden slog det hela ner som en bomb.

Mamman till den 14-åriga flickan valde när hon insåg hur många våldtäkter det hade varit i Boden att gå ut i lokalpressen och berätta om vad som hade hänt hennes dotter och det gjorde hon trots att polisen hade rekommenderat dem att hålla tyst om det.̈́ Polis och åklagare hade varit väldigt förtegna om vad som har inträffat, men i samband med den intensiva medierapporteringen kom det fram att även ett fjärde våldtäktsoffer fanns och att det också var en flicka.

Sedan dess har det varit tyst från rättsväsendet om hur det går med utredningarna och medierna har knappt skrivit något för än nu i måndags den 25 juni då två män plötsligt häktades på sannolika skäl misstänkta för sammanlagt sex fall av våldtäkt mot en och samma flicka. Den ena häktade är Adulghaur Ghafori (20001112-6034) som är misstänkt för två fall av våldtäkt mot barn och den andre häktade är Mohammed Tarabah (20020601) som är misstänkt för fyra fall av våldtäkt mot barn. Ghafori är medborgare i Afghanistan med behov av tolk på dari och Tarabah är medborgare i Libanon med behov av tolk på arabiska. Tarabah har heller inget fullständigt personnummer.

Mohammad Tarabah. Bilder från Facebook. Klicka för större bild.

Enligt jouråklagare Anna Väppling så är det sex olika gärningar begångna under två dagar på olika platser i Boden, men brotten ska inte ha begåtts tillsammans och i samförstånd.

I domstolshandlingarna kan man se att våldtäkterna ska ha skett den 22 och den 23 maj och att några av dem ska ha skett vid järnvägsstationen på Stationsgatan 8, vid Cederns P-hus på Kyrkgatan 20 och vi Kyrkgatan 24 där det bara verkar finnas ett flerfamiljshus. Ytterligare någon av våldtäkterna ska ha skett på andra platser i Boden.

Här är hissen vid gångtunneln på Bodens järnvägsstation där en av våldtäkterna ska ha skett.

Bild från Facebook. Klicka för större bild.

Här är parkeringshuset på Kyrkgatan 20 där en annan av våldtäkterna ska ha skett.

Bild från Facebook. Klicka för större bild.

Så här ser det ut på Kyrkgatan 24 där ytterligare en av våldtäkterna ska ha skett.

Bild från Google Maps. Klicka för större bild.

På sociala medier i Boden talades det tidigt helt öppet om vilka som var gärningsmännen bakom några av våldtäkterna. Vanligt folk i Boden var trötta på vad som skedde i deras stad och att samhället inte skyddade dem och deras anhöriga. Som senast den 2 juni namngavs den nu häktade Tarabah som en av våldtäktsmännen, kanske pekades han ut ännu tidigare än så. Även bilder på honom lades ut på nätet.

Några få politiskt korrekta individer försökte inledningsvis tysta de invånare som hade börjat tala om det som skedde genom att påpeka att det var förbjudet att hänga ut folk och de krävde även att namn och bilder skulle tas bort, men en kraftig majoritet av de som skrev i trådarna sa åt pk-folket att vara tysta och att de inte brydde sig. Idag har sanningshalten i vad Bodens invånare skrev bekräftats i och med måndagens häktning. Som det nästan alltid är så visar det sig i efterhand att det folk talar om lokalt, de rykten som går, att de är korrekta.

Värt att notera är att det var några av de som kommenterade i de olika diskussionstrådarna som skrev att Tarabah även var den som hade våldtagit den 14-åriga flickan i busken. Längre fram lär får vi se om det stämmer eller inte då det finns en misstänkt i det fallet. Något som var väldigt nedslående av det som som framkom i bodensarnas diskussioner, något som kom från mer än en källa, var att flickan som blev våldtagen i hissen och som alltså ska ha våldtagits sex gånger bara ska vara 11 år gammal.

Tyvärr har vi i nuläget inte heller lyckats få tag på en bild på Ghafori och om någon läsare har bilder på honom eller vet var man kan hitta bilder på honom så får ni gärna höra av er till Nordfront.

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se

Källor:
Mamman om misstänkta våldtäkten: ”Fruktansvärt”
Luleå TR B1487-18 ab 4
Luleå TR B1487-18 ab 7

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
VictorTobias LindbergDavid NilssonAnders JonssonRichard Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Richard
Medlem

Fy fan, dödsstraff skulle vara ett snällt straff enligt mig.

Anders Jonsson
Medlem

Jag beundrar dig Tobias Lindberg. Du utför en fantastisk tjänst för vårt folk när du undersöker och gräver och sätter ord på all denna SKIT som folkförrädarna dragit på oss..

Jag håller på att krevera av ilska bara av att läsa om alla dessa viktiga fall av anti-vit terror som pågår i vårt land.

Varje dag.

Och vad får du Tobias, eller alla andra eldsjälar i Motståndsrörelsen,vad får ni betalt i pengar eller ”anseende” för allt arbete och engagemang ni utför varje dag?

Svaret är: Ingenting. Det är precis tvärtom.

Men ni gör det ändå.

Av kärlek till ert folk.

Hell seger!

David Nilsson
Medlem

En röst på mig eller på Bo Nilsson kommer säkerställa tryggheten i Bodens kommun. folket från MENA eller andra utomeuropeiska länder har inte något här att göra, riv upp kontraktet med Migrationsverket! 14

Victor
Medlem

Vem är han den kraftigare på bilden ovan? Verkar ju som han är skyldig med? Jag har inte Facebook så jag kan inte läsa här https://m.facebook.com/lucaz.nyberg.3/posts/1546815935448015?comment_id=1547178338745108&notif_id=1527934823480477&notif_t=feed_comment