Arab förde bort och våldtog 12-årig svensk flicka

Av ,
Informationskriget.se
10

MÅNGKULTUREN. En 26-årig arab förde i vintras iväg en 12-årig svensk flicka från sitt hem och hyrde en stuga i Ågarp för en natt där han först bjöd flickan på marijuana och sedan våldtog henne under natten.

Bild på Hassan Akilys och hans meddelanden till den 12-åriga flickan. Klicka för större bild.

Araben Hassan Akily (19910529-8351) från Malmö dömdes igår av Halmstads tingsrätt för våldtäkt mot barn, fyra fall av sexuellt ofredande och narkotikabrott. Allt från att han hade haft kontakt med en 12-årig svensk flicka på nätet och senare när han träffade henne så hade han våldtagit henne. Straffet blev 2 år och 6 månaders fängelse och 127 000 kronor i skadestånd.

Under ungefär fyra månader i höstas så hade Akily haft sporadisk kontakt med flickan som bodde uppe i Norrbotten och i den kontakten hade han ljugit om sin ålder. När han hörde om att flickan skulle vara hos sin pappa i södra Sverige under jullovet så blev han plötsligt väldigt angelägen att träffa henne.

Under eftermiddagen den 27 december lämnade flickan sin pappas hem och kontaktade Akily som genast åkte med bil från Malmö till staden där hon bodde och hämtade upp henne ungefär vid 18-tiden. Sedan började Akily köra söderut mot Malmö, men stannade och hyrde en stuga över natten på den lilla orten Ågarp. I stugan där de tillbringade natten bjöd han flickan på marijuana och våldtog henne sedan under natten.

Akily försökte under natten ivrigt genomföra samlag med flickan och struntade i att hon tydligt inte var mogen för det och att det hela tiden gjorde ont på henne. När det inte fungerade så fick han henne istället att utföra oralsex på honom.

I åtalet kan man läsa:

Hassan Akily har smekt Sekretess NN 1 på kroppen, bl.a. över brösten, berört hennes underliv samt stoppat in sina fingrar i hennes underliv och därefter haft samlag med henne genom stoppa in sitt könsorgan, i vart fall en bit, in i hennes underliv. Hassan Akily har därefter förmått Sekretess NN1 att suga av honom, d.v.s. ha oralsex. Sekretess NN1 var 12 år vid händelserna. Det hände i Ågarp i Halmstads kommun under natten mellan den 27 och 28 december 2017. Handlingarna att stoppa in fingrarna i Sekretess NN1:s underliv och förmå henne att suga av honom är sexuella handlingar jämförliga med samlag.

Hassan Akily begick gärningen med uppsåt. Hassan Akily hade åtminstone skälig anledning att anta att målsäganden var under 15 år.

I de delar av förhören som citeras i domen framgår tydligt hur omogen flickan är då hon knappt har vokabulär för att beskriva vad Akily gjorde mot henne under natten och då hon tycker att det är oerhört jobbigt att berätta om det. Flickan ville inte ha sex med honom, men förmådde inte att säga ifrån tillräckligt för att Akily skulle sluta.

Narkotikabrottet Akily dömdes för var för att han hade bjudit flickan på cannabis. De sexuella ofredandena var för att han på Snapchat hade skickat flickan meddelandena ”Skicka mig något sexigt boo”, ”Är du kåt bby” och ”Hahahah nee men då får du även suga mer än en gång bby”.

Hassan Akily. Klicka för större bild.

I Kriminalvårdens yttrande framgår att Akily lever ett vad det verkar som välordnat liv i Malmö, med stort socialt nätverk och att han bland annat har studerat på Malmö högskola. Han har den senaste tiden bott på Slöjdgatan 9 tillsammans med sin äldre syster och hennes man och arbetar med import och försäljning av elcyklar via den svenska filialen av familjeföretaget Cyklotricity som ägs från England av hans bror eller någon annan släkting. På Akilys Facebook kan man läsa mer om honom. [Kort efter publiceringen av denna text stängde Akily ner sitt Facebook-konto.] Precis innan Akily häktades så planerade han att flytta tillbaks hem till sin mor.

Källor:
Halmstads TR B76-18 Dom 2018-08-14

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

10
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
4 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
JordanAllanKarl AGunnarJan Hjelm Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Den-Kristne
Medlem

Ännu ett bevis på att integration inte fungerar. När ska förrädarna till politiker förstå det?

Pierre
Medlem

Tillräckligt med shekels lägger lätt förståndet på hyllan när det gäller lågbegåvade politiker.

Den-Kristne
Medlem

Hemskt!

Jan Hjelm
Medlem

Bara en tidsfråga innan en empatisk batikhäxa tar honom under sina vingars skugga och flickan lämnas att klara sig själv.

Gunnar
Medlem

Vidriga jävla as. Vi reserverar en lyktstolpe åt dig!

Den-Kristne
Medlem

Bra där! 👍🏼

Karl-Путин A
Medlem

I Jan Björklunds Sverige är såna här saker inga problem. Blatten straffas och offret får skadestånd av svenska skattebetalarnas pengar – saken är utagerad, blatten är fri att våldta nästa svenska småtjej.

Hade blattens offer däremot varit hans lillasyster och brottet hade varit att han hade örfilat upp henne efter att hon hade klätt sig ”horaktigt” och visat sig på stan, så hade blatten straffats, offret fått skadestånd OCH EFTER AVTJÄNAT STRAFF HADE BLATTEN UTVISATS.

https://www.youtube.com/watch?v=u4PeZ_81bnU

Allan
Medlem

Utan judar så hade dessa genetiska sophögar aldrig varit här och kunnat ta för sig.

Då hade den fått hålla sig till sina tolvåriga kameler och sexåriga getter.

Den-Kristne
Medlem

Jag har fått veta av David Duke att kristna inte ska stödja Israel så nu är definitivt inte judedyrkande.

Jordan
Medlem

Remember: This girl went willingly to this alien. That is the most disturbing part about this whole story as everyone knows by now what these invaders are capable of.