Applåder när FN:s migrationsramverk klubbades igenom

GLOBALISM. Självmordsavtalet som avreglerar nationalstaters bestämmanderätt över invandringen klubbades som väntat igenom på måndagen. Många länder har vägrat skriva på det. Det demografiska trycket från FN på de länder som har skrivit på antas komma att öka.


Bild: Förenta Nationerna

När mötesordföranden Nasser Bourita klubbade igenom Global pakt om en ordnad, säker och reglerad migration, följde en flera minuter lång applåd. Högsta FN-ledningen var på plats och stats- och regeringschefer och ministrar från en del av medlemsländerna.

Under de senaste månaderna har en lång rad länder hoppat av avtalet. Först ut var USA där man menade att det strider mot landets suveränitet. Oro från andra länder har bland annat gällt ökade incitament till migration och fler lagliga vägar in i Europa för migranter.

Australien har också vägrat skriva på avtalet med hänvisning till att det underminerar landets suveränitet.

Många europeiska länder har också vägrat. Detsamma gäller Israel som inte vill veta av någon icke-judisk invandring, utan istället gärna flyger över invandrare till Europa, bland annat Sverige.

FN uttryckte oro över vad man kallar desinformationen kring vad avtalet innebär.

— All den här desinformationen om vad pakten innebär, och vad texten faktiskt slår fast, är förvånande, säger Louise Arbour, FN:s särskilda sändebud för internationell migration, till AFP.

Men trots att avtalet anses vara viktigt har det inte översatts till svenska och har diskuterats mycket sparsamt i judiska medier i Sverige. Flera kommentatorer har frågat varför inte mer rak information och kommunikation har bedrivits i de länder som har blivit ombedda att skriva på ramavtalet.

Politiskt bindande avtal
Den före detta moderate statsministern Carl Bildt erkänner också, mot vad som påstås, att migrationsavtalet de facto är politiskt bindande, även om det inte kommer att bli juridiskt bindande.

Den tidigare statsministern, moderaten och folkförrädaren Fredrik Reinfeldt misstänks vara hjärnan bakom Självmordsavtalet, vilket har samma intentioner som Reinfeldt länge har propagerat för. Enligt Reinfeldt kommer Sveriges framtid från Afrika.

Bara några dagar innan Svegots YouTube-kanal stängdes och nyhetsförmedlaren blev permanent bannlyst från den judiskt ägda och styrda plattformen, avslöjade de att det nu aktuella FN-avtalet författats av Reinfeldts regering och överlämnades till riksdagen 2014.

Svegot skriver att Moderaternas klagande på den sittande övergångsregeringen över att frågan inte har behandlats i riksdagen ter sig löjligt, då det är Moderaterna själva som har skapat det. Fem år senare dyker samma ord skrivna i propositionen upp i FN:s Självmordsavtal, skriver Svegot.

Flera demonstrationer mot den odemokratiska hanteringen av ärendet har hållits i flera städer. Massmedier och partiföreträdare i Sverige har hetsat mot medborgare som protesterar mot ramavtalet.

Bland annat har Sverigedemokraternas Hilda Frick kallat motståndare till FN:s övertagande av nationell migrationspolitik för extremister från ”vitmaktrörelser”och menar att Sverigedemokraterna minsann är ”seriösa” och inte något ”extremistparti”. Istället stödjer Frick alltså den judiska makten som styr genom FN, på bekostnad av det nordiska folket.

Ramverket  ska antas formellt i form av en resolution i FN:s generalförsamling den 19 december.

Källor:
FN-länder har godkänt migrationspakten
Jubel när FN:s migrationsramverk klubbades igenom
Carl Bildt erkänner: FNs migrationsavtal ÄR bindande
Allianspolitik under Reinfledt lade grunden till FNs migrationsavtal

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Marten
Nybörjare
Marten
1 år sedan

Hilda Frick kan då klassas som anti-semit då hon tar avstånd från Katerina Janousch som hon säger är extremist. Med tanke på vad som står i Talmud så får man ha förståelse för Hilda. https://voiceofeurope.com/2018/12/it-is-time-to-bring-out-our-inner-vikings-swedes-start-protesting-against-mass-migration-in-front-of-parliament

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Folkmord med massinvasion av kultur- och rasfrämlingar bara i Väst- och Nordeuropa. Befolkningen i islamiska länder och i Afrika (därifrån invasorer kommer) är redan dum nog och efterbliven för de perversa vansinniga Illiminati-judarna och kommunister och måste inte förstöras. Det finns heller inte européer som skulle flytta dit för mångkulturens skull trots att de också är redan fördummade.

Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan

Par*******a på på bilden försöker forma en judisk davidsstjärna, men i slutändan, bokstavligt talat kommer de själva att bli drabbade.

(((Parasiter))) har inga vänner, bara ständigt nya ”värdar”. Dagens Sverige är rena ”vilda västern” för parasiterna och hyperparasiterna som parasiterar på parasiterna.

Påläst
Nybörjare
Påläst
1 år sedan

Då lär svenskarna och andra naiva folk åtminstone bli varse vad FN är för skit. Förändrar väl inget för Sveriges del förutom att samhällets undergång kanske kommer lite tidigare.

nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

Det var såklart väntat.Blir nog säkerligen mer officiellt och öppet detaljerat i (((MSM))) dan innan julafton.