Antisemitiska hatattacker över hela Norden – ”Det känns som en ny förintelse!”

KRISTALLNATTEN. Nordfront har fått motta flertalet anonyma tips om bl.a. klistermärken eller affischer med davidsstjärnan som satts upp. Innehåller också exklusiva uttalanden. VARNING FÖR STARKA BILDER! Uppdaterad kl 17:45.

Under Kristallnatten tycks det på flera orter runt om i Danmark och Sverige, men också i Norge och Finland, ha målats och satts upp klistermärken med davidsstjärnor hos välkända judisk makt-aktörer som agerat subversivt mot det nordiska folket, samt på olika monument och byggnader som kan kopplas till denna rörelse.

Nordfront har fått en del foton skickade till sig från förfärade läsare som inte kan förstå hur antisemitismen kan frodas så här i Norden. En tipsare som kallar sig Amalek skriver exempelvis:

”Må hända att judisk makt-rörelsen haft en betydande del av ansvaret för massinvasionen av främlingar till Norden, Holodmor och alla kommunismens offer, att ha hjärntvättat vårt folk till att känna skam för sitt ursprung, framflyttandet av gränserna för homolobbyn och pedofili, det ränteslaveri vi varje år betalar miljarder för och den massiva mängden pornografi och dekadens i samhället – men, inte förtjänar de att utsättas för klistermärken på sina brevlådor. Någon form av rim och reson får det väl ändå vara?!”

En annan som hört av sig och ställt upp på en intervju med Nordfront är Shlomo Shekelstein, som egentligen heter något annat, men inte vill framstå med eget namn på grund av rädsla för hot och våld. Shekelstein invandrade till Sverige från Polen under 30-talet och har aldrig gjort någon hemlighet av sitt judiska arv.

”Jag överlevde 12 nazistiska dödsläger, men aldrig har jag varit med om något så här fruktansvärt. Det här känns som en ny förintelse!” – säger Shekelstein till Nordfront.

Nedan publiceras några av de insända bilderna. Givetvis publiceras bilderna inte för att hetsa mot någon folkgrupp utan för att belysa det fruktansvärda med den ökande antisemitismen i Norden år 2019. Även andra medier har publicerat bilder av det, vilket kan ses exempelvis på skärmdumpen längst ner.

Sydsvenskan i Malmö.

Schibstedt, Bergen i Norge.

Synagogan i Helsingfors, Finland.

Friends of Israel, Dronninglund i Danmark.

Corren, Linköping.

Nordea, Ludvika.

Dansk-Israeliska föreningen, Århus i Danmark.

Norrbottenmedia, Luleå

Skärmdump från bt.dk.

Obekräftade rapporter har inkommit på att liknande tilltag genomförts också vid flera lokaler i Stockholm, Borlänge, Falun, Nybro och Norrköping i Sverige, samt i Silkeborg, Ry, Fredericia, Randers och Ålborg i Danmark.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
10 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
Nybörjare
Vera
8 månader sedan

En ändring – att inte soltecknet används som motståndssymbol! Tack …

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
8 månader sedan

Man vet inte om man ska skratta eller gråta åt denna fruktansvärda antisemitism.

Erik
Nybörjare
Erik
8 månader sedan

”En tipsare som kallar sig Amalek” ”En annan som hört av sig och ställt upp på en intervju med Nordfront är Shlomo Shekelstein” Haha

Jimmy Thunlind
Redaktör
Nybörjare
8 månader sedan

Media må förfasa sig, men som lekmannakriminolog vill jag dock påpeka att inga vetenskapligt belagda rön tyder på att dessa attacker, även om de är många, på något sätt är samordnade eller organiserade. Jag försäkrar också som sakkunnig att det i det här fallet bara är anmälningsbenägenheten av dylika brott som har ökat.

_DH_
Nybörjare
_DH_
8 månader sedan
Reply to  Jimmy Thunlind

Fortsätter judarna anmäla påstådda ”antisemitiska hatbrott” kommer vi nog få slut på papper i Sverige snart, trots våra massiva skogar.

Klaus
Nybörjare
Klaus
8 månader sedan

(((De))) kommer att längta efter nationalsocialism.

Peter
Nybörjare
Peter
8 månader sedan

Nej, nu, vänner, är det på tiden, att ”judarna”, vilka de än är -äkta eller falska- tar sig själva i öronen och även vi övriga tar dem i öronen, efter allt styggt, som de har begått och begår mot såväl sig själva som omvärlden. Lösningen kan därför bara vara i att de, liksom alla vi övriga, ärligt går med i Nordiska Motståndsrörelsen och gör upp med såväl det förflutna, det nuvarande som det tillkommande. De 360 utdrivningarna liksom fördrivningarna från deras av Gud en gång givna land talar och därtill allas ogillande av dem talar tydligt sitt språk och går… Läs mer »

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
8 månader sedan

Märkligt hur en invasiv sort kan överleva under dessa omständigheter.

”Jag överlevde 12 nazistiska dödsläger, men aldrig har jag varit med om något så här fruktansvärt. Det här känns som en ny förintelse!”

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
8 månader sedan

Suveränt bra aktion.

Artikeln är en av de bästa på Nordfront i år.

Hell seger!

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
8 månader sedan

Hur det gick till när the World JEWISH Congress uppfann ”förintelsen”:

https://holocaustdeprogrammingcourse.com/2019/01/27/how-the-world-jewish-congress-invented-the-holocaust/