Antirasistiskt fiasko utmålas som triumf

De lokala makthavarna och trogna systemanhängarna i Söderhamn la ner mycket energi inför manifestationen för mångkultur och mot ”rasism”. Flera organisationer var med i planeringen och man hoppades på en stor folklig uppslutning. Nu blev den inte särskilt stor, inte minst med tanke på alla resurser som lagts ner i förberedande åtgärder.

Flera arrangörer
Lördagen var dagen då Söderhamnsbor skulle ”gå man ur huse” enligt lokala mediers förhoppningar. Man skulle demonstrera mot Nationell Ungdoms etablering i Söderhamn som mediekanalerna under en veckas tid uppmanat lokalbor att deltaga i. Ett tiotal politiska organisationer deltog i kommunens demonstration som skulle få Nationell Ungdoms ”fula tryne” bort från Söderhamn. Tillsammans var arrangörerna många. Demonstrationståget fylldes av den inhyrda orkestern, journalisterna, politikerna men även kyrkan, migrationsverket, röda korset och andra organisationer. Därutöver ditresta ”antifascister” och vissa uppraggade asylsökanden men ändå var det något som fattades – folket.


Ja till gruppvåldtäkter – Nej till offren (Foto:Svenska motståndsrörelsen)

Demonstrationen som kallades ”Integration med glädje” saknade helt enkelt ett brett folkligt stöd och samlade ungefär 220 deltagare, vilket är en låg siffra även för en liten stad som Söderhamn i en kommun med upptill 30.000 invånare, konstaterar en av Nationellt Motstånds utsända som var på plats för att dokumentera tillställningen. Kanske har Söderhamnsbor upplevt integration nog länge nu, så att det blivit svårt att omfamna den ”med glädje”.


Afrikansk trumslagare kommunicerar med Nationell Ungdom (Foto:Svenska motståndsrörelsen)

Omskrivning genom lokalpressen
De lokala tidningarna, som ställde upp med en talare (chefredaktören för Ljusnan) visade upp en annan bild av tillställningen. Demonstrationen framställs som om den vore en triumf och det låga deltagarantalet gick visst att efterkonstruera när verkligheten inte besannade drömmarna. Tidningarna Hälsingekuriren och Ljusnan kom överens om att skriva upp deltagarantalet till 1000 (!) personer, vilket uppenbarligen är flerfaldiga överdrifter. Nationellt Motstånds dokumentation säger annat.

Nationellt Motstånd vill visa att dessa tidningar använder lögnen som vapen, nu liksom tidigare, och publicerar därför en film över de påstådda 1000 demonstranterna i Söderhamn. Ladda hem filmen här.

Samling av nyttiga idioter och inbitna systemanhängare
Till priset av svenska folkets lidande och undergång hade demonstranterna valt att stödja makten och vara ”mot rasism”. När demonstrationståget kom fram till den uppriggade ljudanläggningen i Söderhamns centrum höll bland andra Ljusnans chefredaktör tal vilket varvades med sånguppträdanden från en musikgrupp.
Ingen tycktes vilja kommentera gruppvåldtäkten på den en 22-åriga kvinnan, vilket faktiskt var den egentliga upprinnelsen till att Nationell Ungdom valde att konfrontera de styrande i Söderhamn. Argumentationen var som vanligt på sandlådenivå och man betonade mest de invanda politiskt korrekta flosklerna. Men i denna samling av nyttiga idioter, kommunister och inbitna systemanhängare, är nog inte avsikten att göra konkreta frågeställningar som rör vår nutid och framtid. Snarare är det så att man vill motverka att folk börjar ställa frågor och gör ställningstaganden. Det skulle kunna bli farligt då. Inte för oss medborgare, men för de som styr. Tack och lov för mänsklighetens bästa visade lördagens händelser att mångkulturens politiska aktivister utgör en liten minoritet i Söderhamn.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om