Antinordiska krafter i hemligt möte om Motståndsrörelsen – ska intensifiera samarbetet med polisen

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Tretton nordiska städer har gått ihop i ett försök att stoppa Nordiska motståndsrörelsen. Städerna vill nu ta hjälp av polisen i sin desperata strävan mot den växande oppositionen.

Representanter för tretton nordiska städer varav endast två är kända, möttes för att konspirera mot oppositionen under stort hemlighetsmakeri – av ”säkerhetsskäl”, rapporterar statlig radio.

Som en reaktion på Nordiska motståndsrörelsens framfart har nu tretton nordiska städer under beteckningen ”Nordic safe cities” gått samman för att försöka stoppa den nationalsocialistiska organisationen.

Tidigare under dagen avslutades en tvådagarskonferens som ”Nordic safe cities” arrangerade i Borlänge tillsammans med Nordiska ministerrådet. Tillställningen omgärdades enligt P4 Dalarna av ”ett visst hemlighetsmakeri” på grund av en påstådd säkerhetsrisk.

Borlänges kommunalråd Kenneth Persson (S) var en av de närvarande på konferensen. Han menar att städernas idéutbyte gav honom ”fantastiskt mycket” information angående hur man ska hantera Motståndsrörelsen. Han pekar särskilt ut ett ökat samarbete med polisen.

— Det konkreta exemplet är väl då hur man då jobbar nära och samverkar med polisen, sa Persson.

Persson säger vidare helt öppet att han vill ”intensifiera samarbetet med polisen” i syfte att ”hitta vägar att attackera de här problemen”. Persson verkar då plötsligt komma på sig och ändrar innehållet i samtalet till att handla om personer som på olika sätt ”blir utsatta för hot och våld”.

De anonyma aktörerna vill nu ta hjälp av polisen för att befästa sin makt gentemot utmanarna. Foto: Nordfront.se.

Ytterligare en potentat som deltog på konferensen är den kontroversielle försvarsministern Peter Hultqvist (S). Han har tidigare gjort sig ökänd för att ha varit inblandad i Transportstyrelsens IT-skandal, där känslig information om bland annat militära fordon och stridspiloter kan ha läckts till främmande makt. På grund av att några Allianspartier vacklade fick han dock sitta kvar som minister. Hultqvist gjorde även hätska utfall mot Nordiska motståndsrörelsen inför årets förstamajdemonstration i Falun men vägrade en debatt med representanter från organisationen trots en direkt inbjudan.

Just Borlänge är annars en av de kommuner där Motståndsrörelsen är särskilt starka. Till exempel verkar organisationens representant Pär Sjögren numera där som ordinarie kommunfullmäktigeledamot. Sjögren har tidigare i en intervju med Nordfront meddelat att han kommer att göra sitt bästa för att ”sopa mattan med folkförrädarna i kommunfullmäktige”.

Måhända är det av rädsla inför detta scenario som Nordic safe cities grundats. Oavsett vilket lär Nordfront få anledning att återkomma i ämnet.

Källa:
Hemligt möte om högerextremism i Borlänge

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

17
Lämna en kommentar

Please Login to comment
12 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
vörtisJossRamonAllanValhalla Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Holger
Medlem

Nyspråk – ”Nordic safe cities”

Översättning till gammalsvenska – ”Nordisk vålds zon med garantier för gängvåldtäkter och bestaliaska mord”

Bitte
Medlem

”Nordic safe cities”? Om man sätter ett sådant epitet på en stad förutsätter jag att:
* man kan röra sig fritt och ensam vilken tid på dygnet som helst
* behöver aldrig höra talas om bilbränder, stenkastning osv
* polisen behöver inte rycka ut till högstadieskolor var och varannan vecka pga bråk och elever bär inte kniv
* Det florerar inte droger som GHB, hasch mm på skolorna
* Begreppet gruppvåldtäk är i dessa städer ett ickebegrepp
* man kommer inte vakna mitt i natten till ljudet av en handgranat

Osv osv

Eller vad är det som är ”safe” enligt dem i dessa 13 nordiska städer?

Karl-Путин A
Medlem

”Safe” är naturligtvis att rasfrämlingar utan risk för påföljd kan ägna sig åt just de saker du beskriver: bilbränder, stenkastning, Det florerar droger som GHB, hasch mm på skolorna och elever bär kniv, Begreppet gruppvåldtäkt är i dessa städer norm, man kommer vakna mitt i natten till ljudet av en handgranat.

Och fem gånger om dagen får man ”njuta” till skallande böneutrop som låter som när en åsna gruppvåldtas av 20 berikare.

M
Medlem

”hemligt möte om Motståndsrörelsen”
allt i detta systemet är hemligt.
Smart polis kommer att kämpa mot systemet- inte hitta på att krossa folk som älskar att vara VIT.

Ingemar
Medlem

Skulle vara intressant att veta vilka städer som hade ”representanter” på mötet och vad för titlar folkförrädarna har. Vi får förbereda oss på allt intensivare politisk förföljelse från politrukerna då.

För ett befriat och enat Norden!

Anders Jonsson
Medlem

”Nordic safe cities”..hahaha!

Förstår inte folkförrädarna själva hur jävla dåraktigt det låter, med tanke på att det är dom jävla asen själva som skapat (på uppdrag av deras herrar…JUDE-makten) det mångkulturella helvetet?

Fredrika
Medlem

De har hämtat benämningen från universitet i Kalifornien som har judsikt organiserade Safe Spaces där inga vita får uppehålla sig, bara transor och hbtq-feminister som inte identifierar sig som män, så att alla psykiskt sjuka människor inte ska behöva känna sig rädda för den onda vita rasen som kan tänkas säga hatiska saker som ”it’s okay to be white, too.”

Den enda säkra nordiska stad är en stad där Motståndsrörelsen regerar. Det kommer.

Fredrika
Medlem

De antidemokratiska förtryckarna ökar alltså samarbetet för att hindra medborgares opinionsyttringar och politiska engagemang. De hymlar iallafall inte med sitt förtryck. Nåja, Kenneth Persson kan köra sitt säljsnack så mycket han vill. När han säger att ett möte har gett fantastiskt mycket, var det på sin höjd en god smörgås och den banbrytande informationen att vi inte heter Nordfront. Så nu vet han åtminstone det. Men faktum är att kommunala möten aldrig ger fantastiskt mycket. Det vet alla vi som har suttit på många sådana. I synnerhet där ”krafttag” ska tas mot sådant som kommunstyrelsen via kommunfullmäktige har fått information… Läs mer »

Valhalla
Medlem

Alla vet att Sveriges största problem är invandrarna och deras: kriminalitet, våld, våldtäkter, tar sjukvårdsplatser, tar bostäder, lever på bidrag, ynglar av sig som kaniner och kräver att bli försörjd av oss, orsakar problem och stora kostnader på skolor,m.m.
Och vad gör då politikerna? Jo de beskyller hederliga nationella medborgare som det stora problemet och planerar hur de ska stoppa de svenska medborgarnas åsikter om invandring.
Politikerna vill inte bekämpa brott — de vill bekämpa politiska åsikter.

Valhalla
Medlem

OM Borlänges kommunalråd Kenneth Persson (S) vill göra Borlänge säkert så bör han diskutera hur de ska få bort de tusental negrer som bor i Borlänge. NMR är inget hot mot borlängeborna.

Allan
Medlem

Shomrim har ju redan hittat vägar att attackera på, (((systemets))) legosldater begår mordförsök på demonstrerande nordmän. Så folkförrädaren Persson försade sig korrekt.

Låter som dessa ”Safe cities (for jews)” behöver en det är ok. att vara vit kampanj, för att avslöja deras antivitism för allmänheten.

Ramón Mercader
Medlem

Någon som tänkt på ordvalet av just cities?

Ramón Mercader
Medlem

safe ghettos vill de förmodligen ej ännu använda även om de egentligen förknippar ghetton med något positivt, som de ej skulle Erkänna.

Under ghetton ska progromer ske som de egentligen också förknippar med något positivt fast de vill få det att framstå som de menar något negativ för dem med det.

Progromer brukar de knappt använda i samband med NSDAP-Tyskland, men menar på att det pågick progromer under den ”ryska revolutionen”.

Judiskt gängkrig där brutalast vinner och judarna alltid tjänar på det på andras bekostnad verkar vara en förutsättning för progromer.

Ramón Mercader
Medlem

Om de får slutfört det Allan beskriver att de försöker med så har de nog gjort en för dem lyckad progrom och kan förmodligen börja använda ghetton istället för cities.

Under en pågående progrom är det viktigt för dem att politisk judendom och frimureri är på maximal prio.

Kippan t.ex. kan förmodligen vara till nackdel för vissa judar att ej ta av sig tillfälligt under en pågående progrom tills den är slutförd.

Joss
Medlem

Rödingarna har utrustats med ett nytt hacker-vapen från SÄPO och gör testkörningar på den här sidan?

vörtis
Medlem

Jag undrar ändå: har inte dessa tretton städer, oavsett vilka det rör sig om, haft hjälp av polisen för att trakassera Motståndsrörelsen? Ville de ha ännu mer hjälp, och i så fall: av vilket slag?

Jag menar, polisen är ju nästan alltid framme och jäklas så fort Motståndsrörelsen ska dela ut flygblad och dylikt. Vad mer vill dessa tretton städer att polisen ska göra?

Karl-Путин A
Medlem

Det finns mycket (((man))) kan göra om (((man))) tänker till. Bl.a. kan shomrims rutiner trimmas så att de alltid avbryter pågående insatser och direkt sätter in alla resurser mor en pågående flygbladsutdelning eller en misstänkt sammankomst som skulle kunna leda till en demonstration.