Antinazistiskt spel säljer katastrofalt

SPEL. Efter att det svenskutvecklade antinationella sionistspelet ”Wolfenstein 2: The New Colossus” släpptes i oktober har försäljningen gått så trögt att priset för spelet mer än halveras till Black Friday.

”Wolfenstein 2: The New Colossus” handlar om den polsk-judiske huvudkaraktären B.J. Blazkowicz som tillsammans med svarta och judiska motståndare mot nationalsocialism ska mörda så många hollywood-nazister som möjligt.

Efter succérebooten av den gamla Wolfenstein-serien med Wolfenstein: The New Order som släpptes 2014 påbörjade det svenska spelföretaget Machine Games snabbt en uppföljare på begäran av deras publicerare Bethesda.

Men när det antinationella Wolfenstein 2: The New Colossus väl släpptes den 27 oktober i år möttes det av dålig kritik från spelare och sålde inte alls lika bra som Bethesda hade hoppats på. Detta trots att de hade lagt flera miljoner på en politiskt korrekt reklamkampanj där de skulle smutskasta nationalsocialister, Alt right-anhängare, vita nationalister och Trumpanhängare för att lägga an tonen för spelets sionistiska budskap.

Folk som försökt bortförklara Wolfenstein 2:s dåliga försäljning säger att digitala kopior av spelet inte räknas med i antal sålda spel, men går man in på Steam där spelet säljs digitalt så ser man att det inte ens finns med i topp 25 av de mest sålda spelen för oktober och november. Nu har Bethesda bestämt sig för att mer än halvera priset på spelet inför den judeo-amerikanska konsumtionshögtiden Black Friday. Nordfront uppmanar dock såklart folk att ”goycotta” spelet.

Källa:
Wolfenstein 2: The New Colossus and The Evil Within 2 start slow at U.S. retailers

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SigfridChiefDanielFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Det är bättre att göra något för Motståndsrörelsen. Spelporr som Wolfenstein är kanske dessutom lika skadlig som annan porr. Det hjälper nog heller inte att modifiera spelet och att byta ut alla polygoner som föreställer Hollywoodnazister mot Mossadsozister. Men av bilden ovan att döma vågade de inte ens använda ett rejält hakkors. Angry Goy är säkert ett bättre spel, om man nu inte kan låta bli.

b¤d
Medlem

Sant, det också.
Finns även Bin Laden shooter för den som vill. :-)

Chief
Medlem

Det var ett hakkors där ifrån början, men pga HMF lagarna fick den tas bort.

– Chief

b¤d
Medlem

Spelat dem alla.
Tekniskt sett ok. Men hela historien haltar det grövsta som vi vet.
Finns lite folk på nätet som jobbar på modifikation till dessa. Men i samma stund som man har en ”modd” som fungerar uppdaterar tillverkaren ”spelet”. Och modifikation är oanvändbar. Delar av innehållet är kodat/låst. Men hoppas på att de knäcker det, som med Denuvo. :-)

Sigfrid
Medlem

Bra att det går dåligt för pk-industrin.