”Antifascistisk” tidning läggs ned efter våldtäktsanklagelser mot en redaktör

USA. På webbsidan National Justice berättar Eric Striker att den ”antifascistiska” tidningen Commune Magazine läggs ner, efter att en framträdande redaktör tillika anarkistledare anklagats för våldtäkt av en kvinnlig kollega.

Commune Magazine, en ”antifascistisk” tidning med ett flashigt yttre och en ambition att ge ett professionellt intryck, har i sin publicistiska verksamhet strävat efter att leda anarkiströrelsen i en mer intellektuell riktning. Igår kungjorde tidningens ledning dock att man lägger ner verksamheten och återbetalar samtliga prenumeranter.

Den utlösande faktorn för detta beslut var enligt National Justice anklagelser mot en först icke namngiven redaktör om att han ska ha våldtagit en annan vänsteraktivist. En källa väl insatt i händelseförloppet har nu bekräftat för National Justice att den för våldtäkt anklagade är Shyam P. Khanna, en 31-årig anarkistledare baserad i New York-stadsdelen Brookyn.

Enligt ett inlägg på Medium postat av Jessica ”Leila” Raven har Khanna först förgripit sig sexuellt på henne och därefter genomfört en fullbordad våldtäkt. Raven ska därefter ha konfronterat honom, begärt en ursäkt och uppmanat honom att läsa fyra feministiska essäer. Efter att ha accepterat denna begäran, ska Khanna ha våldtagit henne igen, enligt Raven.

I ett andra inlägg, daterat den sjunde maj, upprepar Raven anklagelserna och inleder nu en utdragen kampanj för att få Khanna utesluten från tidningens redaktion.

Khanna visar sig vara djupt involverad i New Yorks ”antifa”-scen. På sociala medier har han med sitt nu raderade konto @dollarpizza1 setts regelbundet interagera med såväl Jamie Peck på podden Antifada som Dough Henwood, en förmögen antivit sodomit som förutom sodomi även anklagats sexuella övergrepp.

Medan Commune Magazine har lagts ner, tycks det som om två av dess redaktörer, som anklagats för att försvara Khanna, Joshua Clover vid University of California och Jasper Berns vid Berkeley, avser att fortsätta sitt projekt om anarkistisk poesi med det likalydande namnet Commune Editions – trots alla krav som ställts på att även det ska läggas ner.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Harald Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Harald
Medlem

Commune är en sån där kulturmarxistsisk grej. Klart dom är perversa metoosvin. Det är ju deras liberalism. Fri sex åt alla från alla alltid. Dom kör sån dubbelmoral. Propagerar för sånt dom inte tål själva.

Glöm inte att Shyam Khanna är jude. Han kommer att bli headhuntad av nån judisk ADL liknande organisation för att han ska fortsätta förstöra kvinnor, barn, kulturen, landet, allt. Det är hans jobb.