Antalet våldtäktsoffer ökar i Rotherham

STORBRITANNIEN. Antalet fall av sexuellt utnyttjande av barn i Rotherham har ökat till mer än 1 500 enligt nya uppgifter från National Crime Agency (NCA).

En officell rapport publicerade som publicerades 2014 slog fast att 1 400 barn hade blivit utnyttjade i South Yorkshire-staden mellan 1997 och 2013. Nya resultat från NCA, som utför oberoende granskning av saken, säger att antalet har ökat till 1 510 och att minst 1 300 var flickor. Byrån säger att de har identifierat 110 misstänkta gärningsmän och att sex åtal är att vänta under 2018.

Hittills har fyra personer blivit dömda i Operation Stovewood. Sist ut var den tidigare taxichauffören Asghar Bostan som dömdes till nio års fängelse för att ha våldtagit en tonårspojke.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KarlKlausDavidvörtis Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
vörtis
Medlem

Nog hade det blivit bättre om Storbritanninen valt att samarbeta med Tredje riket…

Deva
Medlem
Deva

Det behövs dödspatruller

Klaus
Medlem

Dödspatruller har Rothschilds britter i andra länder, därifrån flyttar ras- och kulturfrämlingar till Europa som välkomnas av Europas idiotregeringar och fördummade européer.

Karl
Medlem

I Sverige står i begrepp att under 2018 pumpa in ytterligare 150 000 rasfrämlingar…