Antalet våldtäkter i London steg med 20 procent på ett år – polisen förstår inte orsaken

UTRIKES. Storbritanniens huvudstad London har sett en ökning på 20 procent i antalet våldtäkter under 2017. Polisen säger att de inte förstår varför.

Polisen i London förstår inte vad som händer. Foto: Nordfront (CC0)

Enligt färska siffror har antalet våldtäkter i London ökat med hela 20 procent. Sammanlagt rapporterades hela 7,613 våldtäkter till polisen i London under 2017 – siffran för året innan var 6,392. Varför staden sett en sådan markant ökning förstår polisen inte. Bland spekulationerna i vad som orsakat ökningen finns den från Sverige vanliga ursäkten att ”allt fler kanske vågar rapportera” att våldtagits. Sir Craig Mackey från London Metropolitan Police medger dock att det det hela inte kan ses som en ren tillfällighet.

— Det är inte så lätt att bara påstå att det rör sig om en tillfällighet, sade Mackey och fortsatte:

— Givetvis kan slumpen vara en del av förklaringen men det försiggår något här, när det kommer till sexualbrott i London, som vi inte riktigt förstår. Vi ser resultatet men förstår inte riktigt orsaken.

De nya brottssiffrorna visar inte heller bara på en ökning i antalet våldtäkter men även bland andra våldsamma brott så som syre- och knivattacker samt rån. Även antalet mord ökade med en tredjedel jämfört med föregående år.

Källa:
London sees 20% rise in rape reports in a year, but police admit they ’don’t understand’ reason

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Karl A says:

  *….syra- och knivattacker samt rån.

  Kan det vara så att invandringen till London ökat med ungefär samma siffra? Bara under rekordåret 2015 kom 330 000 nya exotiska ”samhällsbyggare” och det är väl dessa som hunnit bli varma i byxorna.

  • Henke Himmlär says:

   Ja, men folk får exakt vad de röstat för. Jag kan inte påstå att jag har särskilt mycket sympati för de européer som råkar illa ut. De är ju förrädare i vilket fall som helst.

   • Richard says:

    Visst röstade de för brexit, men i de 2 senste valen så röstade de varken för BNP eller ukip i någon större utsträckning, då får man ju vad man efterfrågat…

   • Karl A says:

    Hjärntvättade hjon, vare sig de är engelska eller svenska förstår inte sitt eget bästa. Jämför den svenska valrörelsen med den ungerska. Vilka de svenska valfrågorna är känner du säkert till – så här ser det ut i ungerska tidningar:

    http://magyarhirlap.hu/english

    Magyar Hirlap är ingen ”hatsajt”, utan en av Ungerns största tidningar och är den ungerska regeringen närstående. Sidan är ingen sammanställning av månadens migrationsnyheter, utan veckans toppnyheter.

 • Holger says:

  Universitetet East Anglia kan säkert hitta en koppling till brottsvågen och ”klimatförändringarna”. Vad annars kan det bero på?

 • Europa ska uppenbarligen helt förstöras och läggas i ruiner.

  • Klaus says:

   Rothschilds britter älska själva att förstöra. Den brittiska historien är präglat av folkmord. Det är mer Rothschilds vilja att de brittiska marionetter inte försvara sig än britternas moraliska hämningar.

 • Ernst says:

  GB är lika illa ute som sverige.
  rasfrämlingarna snart i majoritet.


 • Lämna ett svar