Ännu en ung flicka våldtagen i Östersund

BROTT. Ännu en ung flicka har utsatts för en överfallsvåldtäkt i Östersund och allt tyder på att det är samma mörkhyade gärningsman som ligger bakom båda våldtäkterna. 

Vy över Östersund.

Nordfront skrev under gårdagen om att en ung flicka född 1999 utsatts för en överfallsvåldtäkt på en innergård på Köpmangatan i Östersund under natten mot söndagen.

Under natten mot måndagen har ännu en ung flicka född 1996 utsatts för en överfallsvåldtäkt på Storgatan i samma stad och först nu väljer polisen att gå ut med ett signalement på vad som förmodas vara samma våldtäktsman.

Vid den första överfallsvåldtäkten har det handlat om en mörkhyad man mellan cirka 30-40 år, med svarta ögon iklädd militärgröna byxor samt en vit tröja. Vid den andra våldtäkten handlar det också om en mörkhyad man i 30-årsåldern.

Teknisk brottsplatsundersökning har genomförts på båda brottsplatserna och just nu håller polisen på att samla in vittnesuppgifter.

I Östersund har man tagit emot en hel del rasfrämlingar under de senaste åren vilket fått till följd att många kvinnor överfallits av inkräktarna vid flera tillfällen. Under förra året när det var som värst uppmanade även polisen stadens kvinnor att inte vistas ute ensamma på kvällarna.

Källa:
2017-07-17 16:47, Våldtäkt, Östersund

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

23 Kommentarer till "Ännu en ung flicka våldtagen i Östersund"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Helt klart är det något ”ensamkommande barn” nu igen.

Peter Sundsvall
Gäst
Nybörjare
Peter Sundsvall

Dags för nattvandringar igen.

Eicke
Gäst
Nybörjare
Eicke

Och lynchningar.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Han skall gripas och möbleras om till oigenkännlighet.

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Speciellt den kroppsdel som tillåter den här typen av brott att ske. Snip-snip! Utan bedövning. Det enda som kan avskräcka rasfrämlingarna.

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Jag börjar bli innerligt trött på det här. Både domare, poliser och framför allt politiker borde straffas för varje peddo våldtäkt. Det är dags för medborgargarden som dömer, straffar och skyddar svenska flickungar från dessa kriminella bidragstörstande pack. Som kallas barn.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Håller med dig till 100% Medborgargarden kommer successivt att växa fram av sig själv. Gränsen är nådd nu för vad vi tål av dessa förhatliga arab och negersvin.

BLOT
Gäst
Nybörjare
BLOT

utmärkt att vi har så många stora fina skogar i norden ;)

Björn E.
Gäst
Nybörjare
Björn E.

För att bara inte tala om ”de utvalda”.

kick the kikes out
Gäst
Nybörjare
kick the kikes out

undra om offren kommer svara med att förlåta gärningsmannen,likt så svenskarna förlät terrorbabben som tog livet av en 11åring?

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Ja korkade svenskar finns det gott om ,så man vet aldrig

Antinaiv
Gäst
Nybörjare
Antinaiv

Ja, att titta på zombiefilmer känns överflödigt.

Anton
Gäst
Nybörjare
Anton

Naturligtvis hemskt för henne. Men inget ont som inte har något gott med sig om detta nu får henne och hennes familj att bli nationella.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Ja logiskt borde det bli så ,men tyvärr har vi läst här om motsatta reaktioner typ inlägget om terrorbabben

ELJ
Gäst
Nybörjare
ELJ
Det skede vi befinner oss i nu i Sverige är rent outhärdligt frustrerande. Det är något slags mellanläge där graden av våld från främlingar mot vita hela tiden stegras, men det blir aldrig riktigt så pass intensivt att det triggar en verklig motreaktion från de som angrips gång efter gång. Svensken håller krampaktigt fast vid de sista återstående fragmenten av en tynande föreställning om att våra makthavare faktiskt vet vad de sysslar med. Får nästan intrycket att folk väntar på en formell krigsförklaring eller motsvarande som ska göra det okej för vita att gå till motangrepp och visa sin avsky… Läs mer »
nils
Gäst
Nybörjare
nils

Då har vi ett inbördeskrig i landet. Våra sk makthavare har under lång tid bäddat för det.Man har åsidosatt sin befolkning till förmån för oönskade invällare som ingen vill ha. Det är en tickande bomb. När exploderar den ??

Jonny99
Gäst
Nybörjare
Jonny99

Ännu en gång, och tyvärr kommer det fortsätta!

Fuckthiscountrysideways
Gäst
Nybörjare
Fuckthiscountrysideways

Och så var det dags igen…någon kommentar från våra förrädarpolitiker månntro?…som typ ”öppna era hjärtan” eller öppna era f1ttor…

Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare

Våra kulturmarxistiska regeringar som utför folkmordet på oss nordbor, visar att dumhet och lydnad gentemot den främmande överhögheten är uttryck för ondska. De apatiska marionetterna i regering och myndigheter måste straffas för sin medverkan till dessa hemska saker!

Boulder Dash
Gäst
Nybörjare
Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Kom ihåg då jag gjorde lumpen i Östersund, tusentals fina Svenska ungdomar från stora delar av Sverige kom varje år till denna stad för att lära sig försvara landet i något av de tre regementena A4, I5 och F4. Aldrig hörde man talas om våldtäkter, trots alla ”främmande” ungdomar, som nu är ersatta av utländska kriminella och bedragare, stackars Östersundsflickor!
Den ”svenska” regimen är hvudansvarig, och måtte de få sitt rättmätiga straff en dag!

Eicke
Gäst
Nybörjare
Eicke

De ytterst ansvariga är Reinfeldt och Löfven.

Amon88
Gäst
Nybörjare
Amon88

apjävlar igen ut me asen .stackars tjejer krya .rösta Nmr2018

wpDiscuz