Ännu en svensk flicka offrad

”Under många år fanns en outtalad överenskommelse mellan journalister, politiker och tyckare att inte säga sanningen om det framväxande mångkulturella samhället.
Vi – jodå, jag tillhörde lögnarna – förnekade problemen, fast vi alla såg dem. Vi satt i teve och förnekade att det vid sidan av det positiva och nödvändiga också fanns svårigheter och problem.”

Detta citat är taget från Birger Schlaugs bok, Svarta oliver och gröna drömmar, och är intressant på flera sätt. Dels givetvis för att han öppet erkänner att han och hela etablissemanget med honom, ljög konsekvent ifråga om problemen med det mångkulturella samhället, men också för att citatet självt innehåller en ny lögn. Han förmedlar nämligen det underförstådda budskapet att etablissemanget numer skulle ha slutat ljuga i dessa frågor, vilket milt uttryckt är en sanning med modifikation. Lögnen har blivit en sådan ovana i dessa kretsar att de knappast skulle kunna sluta, ens om de mot förmodan skulle vilja.

Sanningen är snarare den att man bytt taktik. Eftersom en allt större minoritet av folket har egna kulturberikande erfarenheter och börjat lära sig att läsa mellan raderna, har man i medierna börjat nämna etniciteten i vissa fall, för att på så sätt höja sin trovärdighet något och ge intrycket att man alltid tar med etniciteten. Givetvis är man mån om att etniciteten klart framgår när det är svenskar som är förövare och främlingar som är offer – dessa fall brukar falla under beteckningen ”rasistdåd” – men numer låter man det även ibland framgå när det omvända förhållandet gäller, men då så nedtonat som möjligt, så att läsaren förstår att det inte är viktigt i sammanhanget och att det inte är något att bli upprörd över. Det är en lömsk taktik, som faktiskt har gjort det något svårare att läsa mellan raderna även för en cynisk läsare.

Om man helt plötsligt lyfte på locket helt och hållet, och förmedlade en riktig helhetsbild av t ex gruppvåldtäkterna – att nästan en ”svennehora” i veckan våldtas av ett gäng främlingar just på grund av att hon är svenska – finns risken att det svenska folket skulle förvandlas till en lynchmobb, som inte skulle nöja sig med att göra processen kort med förövarna, utan även med stora delar av det förljugna etablissemanget och hela det mångkulturella samhället.

Angående den senaste gruppvåldtäkten i Rissne, hamnade man i en prekär situation. Man undvek i det längsta att nämna något om etniciteten, men förövarnas namn var snart ute på Internet – en ny, mycket obehaglig faktor för etablissemanget – och Sverigedemokraterna (SD) var tydligen och delade ut flygblad med information om händelsen på offrets skola. Ett par medier lyckades då med en propagandistisk manöver som tjänar till påminnelse om att vi aldrig får underskatta varken våra fienders list eller deras ondska. Händelsen vändes till en attack på SD för att de ”utnyttjade den tragiska händelsen” för sina politiska syften! Är det någon som minns hur t ex den tragiska händelsen vid Malexander utnyttjats för politiska syften?

Men likväl tvingades man i och med detta, med ohöljt hat i rösten – mot SD! – avslöja händelsens etniska dimension. I Aktuellt lade man slentrianmässigt till en lögn för att oskadliggöra avslöjandet. Man påstod att ”det finns ingen tillgänglig statistik eller aktuell forskning som belyser om invandrare oftare än svenskar skulle begå våldtäkt eller gruppvåldtäkter.” Detta är delvis sant, eftersom det inte längre är tillåtet att föra sådan statistik. Men det finns tillgänglig statistik av lite äldre datum. Professor Hans Klette har granskat de 24 män som under åren 1989-91 dömts för gruppvåldtäkt. 21 av dessa var utländska medborgare. Av rapporten framgår inte om de övriga tre var av svensk eller utländsk härkomst.

Låt oss inte vila förrän etablissemanget fått äta upp varje liten lögn de försökt mata oss med.

Källor:

Aktuellt 18.00, 4 februari 2000

Folktribunen, Extremisterna som styr Sverige

Professor Hans Klettes rapport finns bland annat omnämnd i DN 970603

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments