Ännu en explosion i Malmö

INRIKES. En till explosion skakar Malmö denna gång i ett kontorshus vid Rosengård.

Under söndagskvällen hördes en explosion vid ett kontorshus nära den invandrartäta stadsdelen Rosengård. Enligt polisen känner man inte till att någon person skulle ha blivit skadad.

Vad det är för typ av föremål som exploderat var på söndagsnatten fortfarande oklart. Enligt polisen fanns det dock misstanke om det på platsen kunde finnas kvar föremål som ännu ej exploderat.

— Det är okänt vad som exploderat men enligt de första observationerna har det blivit skador på husfasaden. Men det är inga personskador, säger Calle Persson från polisens regionledningscentral och fortsätter:

— Vi har beställt bombtekniker som ska dit, och det är för att försäkra oss om att det inte finns något explosivt kvar. Det är inte baserat på någon konkret misstanke utan för att säkra platsen helt enkelt. Sedan ska kriminaltekniker dit för att säkra eventuella spår.

Söndagens explosion är den andra i Malmö på bara en vecka.

Källa:
Ny explosion i Rosengård

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Christian Hamilton
Nybörjare
Christian Hamilton
2 år sedan

Äsch bara en av våra ”pensionsräddare” som känt sig kränkt. Utredningen läggs ner då ingen skadades och framför allt om det inte går att komma åt någon etnisk svensk.