Annika Strandhäll (S): ”Ungerns satsning på barnfamiljer är alarmerande!”

FOLKMORD. Som ett alternativ till massinvandring för att möta en minskad population ska Ungern genomföra flera reformer för att stimulera inhemskt barnafödande. Men socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) tycker att tanken med fler ungerska barn är skrämmande.

Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S). Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet.

Under söndagen höll Ungerns premiärminister Viktor Orbán ett tal till nationen där han utannonserade ett sjupunktsprogram för att främja familjebildning.

Satsningen innehöll bland annat förmånliga lån och nya bidrag till växande barnfamiljer, likväl som helt slopat inkomstskatt för kvinnor som fött sitt fjärde barn. Enligt Orbán är sjupunktsprogrammet Ungerns alternativ till massinvandringen när det kommer till att lösa problemen med en minskande befolkning.

— Vi ser inte bara till antal, vi vill ha ungerska barn. Migration är för oss att ge upp, sade Orbán under talet.

Orbáns i princip nationalsocialistiska satsning på barnafödande föll inte i god jord hos den svenska socialdemokratiska makteliten, som länge arbetat för ett samhällsklimat där familjer inte upplever sig ha råd eller tid att skaffa barn.

Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) skriver exempelvis på Twitter att det är ”alarmerande” att Orbán nu vill att fler ungerska barn föds:

Strandhäll länkar även till den judiskägda tidningen Aftonbladet och en artikel från den socialdemokratiska ledarsidan där Orbáns barn- och familjevänliga politik attackeras.

Ledaren, som är signerad Pernilla Ericson, menar att man i Orbáns tal där reformerna lanserades tydligt hör ”en invandringsfientlig högerpopulist som vill hålla kvinnor vid spisen, med ett budskap som ger obehagliga associationer till 1930-talets Tyskland”.

”Glöm pappornas roll som föräldrar, för det gör Ungern. Där erbjuds nyblivna mödrar 71 veckors föräldraledighet och pappor en vecka. Signalen är solklar: det är kvinnors lott och ansvar att ta hand om barnen”, fortsätter Ericson sin ledare och menar att reformerna kommer leda till ”brist på ekonomisk frihet” för kvinnor, trots att det är just kvinnor som erbjuds total befrielse från inkomstskatt.

Ledaren avslutar med att ta upp i princip allt som den judiskägda och socialdemokratiska tidningen avskyr med Ungern:

Ungern är redan omskrivet för den brutala flyktingpolitiken, för muslimfientliga utspel och den öppna antisemitismen från landets ledare. Flyktingar vid gränsen har vittnat om hur de utsatts för misshandel och tortyr. Genusstudier förbjuds, media kontrolleras. Nu kommer nästa steg, att förändra kvinnors roll och vrida klockan bakåt.
Löftet till Ungerns kvinnor kommer inlindat i mjuk bomull. Men det innehåller en sylvass egg.

Samtidigt kom i oktober en rapport som visar på att svenska kvinnor föder allt färre barn, och att kvinnorna dessutom blir allt äldre när de föder sitt första barn.

2017 födde varje kvinna i Sverige i snitt 1,78 barn – icke-svenska kvinnor inräknat – vilket kan jämföras med 1990 då det fanns betydligt färre icke-svenska kvinnor i landet och siffran ändå låg på 2,10 barn per kvinna.

Källor:
En knivsegg mot Ungerns kvinnor
Svenska kvinnor föder allt färre barn

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Robin Nordlund says:

  Jag tror de flesta som läser detta vet vad såna här skadliga journalister förtjänar! Dagen Dom kommer, vi ses i Finspång!

 • Valhalla says:

  Här visar sossarna sitt kulturmarxistiska mål: att utrota den rena nordiska rasen och se till att svenskarna blir en blandning av neger och arab.
  Annika Strandhäll (S) är tydligen skrämmande ointelligent. När demokratin har sådana förespråkare så är demokratin en dödlig fara för alla vita sunda människor.
  Orbán är Europas intelligentaste och modigaste politiker.
  Hitler, vi behöver dig !

 • Vad är det för fel på våra kvinnliga myndighetspersoner. Deras hjärnor måste vara angripna av en omänsklig indoktrinering när de kan yttra sig så mot en statsminister som vill rädda sitt land från horder av rasfrämmande individer utan rädda sitt homogena folk. Ungern vill inte importera bilbrännare, kriminella gäng, osv. Är det en hemsk politik? Dessa missfoster vi har som politiker dessa förbannade kvinnor som gick med plakaten under 60 – 70 talet skrikande om fri abortlag, vad jag hatade dem och gick handgripligen mot dem i Stockholm.

  • Valhalla says:

   Bra Vera, du är ett stort föredöme. Din ära heter Trohet mot Adolf Hitler och den stora, stora nationalsocialistiska idén. Du borde vara statsminister med fullmakt att enväldigt fatta beslut utan riksdagens medverkan.

 • Klaus says:

  Ungerns politik är förebildlig som det måste vara i ett sunt samhälle. Det finns inget skäl att betala för afrikanernas och muslimernas samlag och gränslös fortplantning, inte heller något moraliskt skäl eller någon plikt.
  Den antivita rasistiska Talmud-Kalergi-politiken vrider klockan tillbaka till homines erektis tid. Denna politikens förespråkare som kommunister och ”socialdemokrater” är avunsjuka, svartsjuka och efterblivna. Varför har A. Strandhäll blonderat hår? För att locka svarta eller araber?

 • nordbo nordbo says:

  Det här måste vara någon form av en utnötningsteknik i en förhoppning att massan ska ”acceptera” det uppenbara vansinnet till slut – eller så är det bara att hon i sin slutna vakuumförpackade (((värld))) flirtar med att få löneförhöjning till 200.000 per månad.

 • Jan Hjelm says:

  Vad är det för fel på svenska kvinnliga politiker som vägrar att inse att kvinnors liv går ut på att hålla ihop en familj, föda, vårda och lära upp familjens barn till bli ansvarsfulla vuxna? Det är inte politikers rätt att inskränka eller styra detta biologiska syfte som naturen och evolutionen skänkt alla kvinnor. En politiker som Orban har insett detta och försöker underlätta för de ungerska kvinnorna att ta hand om sina familjer. Ungern och dess folk har all rätt att gå sin egen väg och jag hoppas att Ungern fortsätter på den inslagna vägen för landet kommer att blomstra i framtiden.

  Strandhäll är en sociopat som medvetet skadar sitt eget folk. Det hon ger uttryck för är inget annat än kvinnoförakt och Folkförräderi. Politiker som hon går mäktiga globala intressens ärenden med rundlig ekonomisk kompensation som incitament efter fullgjort värv. Jag funderar på om det inte vore billigast i längden att köp ut politiker innan de orsakar skador för landet. Tänk t ex om Reinfeldt avpolletterats med några miljoner innan uppgörelsen med MP och ”Öppna era hjärtan”.

  • Anders Jonsson says:

   Politiker av hennes och Reinfeldts typ ska absolut inte köpas ut. Sanningen och rättvisan kräver att de ställs till svars för sina brott mot vårt folk.

   • Jan Hjelm says:

    Jag tänkte mest i ett skattebetalarperspektiv att det är bättre med en liten kostnad idag än enorma kostnader och konsekvenser om några år om dessa politiker tillåts fortsätta obehindrat. Vi har tyvärr idag varken ämbetsmannaansvar eller lagar om förräderi mot folket.

  • nordbo nordbo says:

   Vad är det för fel på dom egentligen.?

   En fråga som du redan vet såklart,men det är en bra inledning på ett inlägg.

   Denna strandhäll är som en android väldigt obehaglig att bevittna,det breda vita leendet hjälper inte någonstans.

   De fungerar som dysfunktionella androider i nuvarande alfaversion som tävlar med sin mjukvara mot varann om vem som kan vara mest provocerande och äckliga mot oss mer jordnära människor – hon är en sociopat, fast mer tom.

 • Sigfrid says:

  Strandhäll ska inte yttra sig med tanke på den kriminella som hon bor ihop med så visar hon vilket dåligt omdöme hon har.Viktor Orban har all heder i det han gör då han gynnar sitt eget folk och inte vill förstöra landet med import av apor.

 • nordbo nordbo says:

  I dom större städerna med svenska par så ligger nog siffran på 0.1 – 0.4 . Utanför städerna,mindre städer,bruksorter, mer landsbygd helt enkelt så går den siffran upp oavsett liberalt trasiga familjer eller inte, då går siffran upp till 0.8 – 1.1 skulle jag starkt känna.

  1.7 som artikeln nämner gäller mer inom nationella rörelser och par, vilket är gott.

 • Fredrika says:

  Vad sjukt! Skulle den vita kvinnans naturliga rätt vara att slippa få barn och istället bli uppassad av en massa importerade rasslavar som ska utnyttjas för att utföra alla de arbeten som krävs för att upprätthålla samhället eftersom de vita kvinnornas reproduktion är för låg så att det inte blir någon livskraftig generationsväxling?

  Istället vill hon att alla brunsvarta ska tvingas yngla av sig, en sorts broilerverksamhet, alternativt importera fler drönare från Afrika. Medan den vita kvinnan ska fortsätta att förverkliga sig själv i bolagsrummen.

  Både Strandhäll och Ericson är sjuka, sjuka! Eller har de spökskrivare i Jew York som Bonniers översättare i Sverige förser dem med opinionstexter?

  Djävla Ericsonhelvete! Det var den homosexuelle New York juden Arthur Finkelstein som installerade Orbán i Ungern och såg till att man började utnyttja juden George Soros som syndabock för landets problem. Hennes förbannade stöveltramp kommer direkt från Benjamin Netanyahus politiska kampanjer. Det var Finkelstein som sänkte Simon Peres och tillsatte kumpanen Netanyahu. Viktor Orbán var Finkelsteins sista projekt innan han dog. Inte konstigt att Orbán anklagas för att ha sålt ut landet till ”utländska” banker och landets folk går på knäna.

  Så fan ta Ericsons vänsterpopulistiska lögner. Lögnare ska till #Finspång2022


 • Lämna ett svar