Annika Strandhäll (S) beskylls för att driva trollkonto på Twitter

INRIKES. Något gick snett när socialförsäkringsministern Annika Strandhäll (S) ägnade sig åt att twittra under fredagskvällen. Ministern började besvara sina egna inlägg och nu anklagas hon återigen för att driva ett trollkonto.

Minister Strandhäll (S) pratar med sig själv på Twitter – anklagas nu för att driva ett trollkonto. Skärmbild: Youtube.

När socialförsäkringsministern Annika Strandhäll (S) under fredagskvällen ägnade sig åt en stunds twittrande blev det lite konstigt. Ministern råkade nämligen besvara sitt eget inlägg – vilket inte är första gången.

Samhällsnytt har tidigare uppmärksammat hur socialministern besvarat sina egna inlägg med uppmuntrande och stöttande tillrop.

Under fredagskvällen hände det alltså igen, då Strandhäll i ett Twitterinlägg svarade på sin egna kommentar om ett förslag från danskar att köpa USA för att införa allmän hälso- och sjukvård i landet. Hennes svar kom inom samma timme och löd ”Jag vet, underbart” och med flera skrattgråtande emojis.

Driver socialförsäkringsminister Strandhäll (S) ett trollkonto? Skärmbild: Twitter.

Ministerns konversation med sig själv uppmärksammades och nu anklagas hon återigen i sociala medier för att driva ett trollkonto vid sidan av sitt officiella Twitterkonto. Det verkar som hon då och då glömmer att byta konto så att hon råkar besvara sina egna tweets när hon fortfarande är inloggad på det officiella kontot.

I olika kommentarer på Twitter spekuleras i om ministern antingen tittat för djupt i flaskan under fredagsmyset eller helt enkelt glömt bort att byta konto.

Källa:
Minister Strandhäll anklagas återigen för att driva trollkonto

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
11 månader sedan

ganska snabb slutsats måste jag säga, det är knappast omöjligt att hon svarade på någon av de sex eller sju stycken som svarat på hennes tidigare kommentar, men råkat klicka på svarsikonen på sin egen post. inte konstigt att ordet Satan lär ha sina rötter i hebreeiskan och betyda Anklagaren! samt så står det i den heliga bibeln, Guds inspirerade Ord – att tungan är en eld och påtänd från Helvetet! och den som inte tar Herren Jesus Kristus Ord på allvar, b-la om att inte döma – lär nog förr eller senare bli varse om att vi blir dömda… Läs mer »

Ethny
Nybörjare
Ethny
11 månader sedan

Hon borde hålla sig undan rödtjutet för uppenbarligen blir hon retarderad, vilket i sig inte är något nytt.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
11 månader sedan
Reply to  Ethny

Eller börja dricka mer, helst varje dag och tyngre grejer, gärna röka börja röka hasch också, med lite tur så är hon drogdement snart och vi får full insyn i hennes flashbackande

nordbo
Nybörjare
nordbo
11 månader sedan

Inte nog med att dessa helt har avsagt sig ansvaret med verkligheten,hon är även bortkopplad ifrån sig själv också.

När hon dock (med flera) försöker vara sig själv så märks det att hon är kvar i barnstadiet – i övrigt så är hon bara en scriptad globalistlakej.

Hennes nya handväskbärare,knyter han även skorna åt henne också.?