Annie Lööfs nyårslöfte: ”Ett tryggare Sverige för alla”

INRIKES. Annie Lööf (C) går nu ut med en rad ”åtgärder” som hon påstår ska göra Sverige till ”ett tryggt land för alla”.

Centerpartiets Annie Lööf har nu radat upp en drös med så kallade åtgärder som hon påstår ska ”göra Sverige tryggt för alla”. Detta då hon tycker att stormen kring #MeToo-härvan kräver ”politisk handlingskraft”.

Några av dessa förslag är att höja straffen för våldtäkt, sexuellt tvång och sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning. Lööf har alltså endast en vision om att införa hårdare straff för de som begår sexualbrott, detta istället för att komma med konkreta förslag för att istället förhindra att brotten sker från första början.

Vidare vill Lööf att sex- och samlevnadsundervisning ska bli bättre och ”tydligare” samt att undervisning i sex och samlevnad ska bli obligatorisk för alla som utbildar sig till lärare. Hon vill även att tjej- och kvinnojourer ska få ytterligare 100 miljoner kronor i bidrag.

Frågan återstår dock huruvida dessa ”åtgärder” ska göra så att kvinnor slipper utsättas för överfallsvåldtäkter och bli gruppvåldtagna. Någon lösning på detta verkar Lööf inte ha.

Källa:
Centerpartiets nyårslöfte: Vi ska skapa ett tryggare Sverige – för alla

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
SigfridPerVeraKristianHolger Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Monsom
Medlem

Lööf är en ondsint Globalist som följer de veckobrev hon får från de antivita Bildeberg+EU-kommissionen. En agent för UN agenda 21 där det talas om öppna gränser överallt . Där juden F Timmermans i kommissionen öppet sagt att ”Europa får inte vara vitt längre”
Ett fyrbål med samma illröda färg som håret på hen skulle sitta bra ”fniss”

b¤d
Medlem

Annie Lööfs nyårslöfte:
Lovar att placera sig själv på Hinseberg på
obestämd framtid.
Cell med extra vadderade väggar.

Holger
Medlem

Annie Lööfs utspel är bara valfjäsk. Någon sympati för svensken har hon inte och dessutom är hon direkt ansvarig för alla mord och bestialiska övergrepp på våra svenska flickor.

En framtida folkdomstol kommer att bestämma Annie Lööfs öde.

Kristian
Medlem

Alla utom svenskarna menar hon väl??

Vera
Medlem

vore tryggare för Sverige om hon åkte ur politiken helt.

Per
Medlem

Det absurda i sammanhanget är att gemene sinnesslöe liberal köper det!

Sigfrid
Medlem

Annie Rövhål har bara ett mål och det är att rädda makten åt globalisterna.Hon skiter fullständigt i hur det går för svensken i allmänhet.