Annie Lööf vill att media ska debattera judiska maktstrukturer

JUDISK MAKT. Centerledaren Annie Lööf har retweetat en debattartikel som förespråkar större utrymme i media för diskussion om judiska maktstrukturer.

Den hårt kritiserade Centerledaren Annie Lööf anser att judiska maktstrukturer bör debatteras mer i offentligheten. Det är åtminstone en tolkning man kan göra av hennes val att retweeta Centerpartiets pressekreterare, judinnan Anna Simon-Karlsson. Denna har nämligen läst juden Olle Wästbergs debattartikel i Corren, vars slutkläm proklamerar att ”det är dags för medier och opinionsbildare att i högre grad bemöta konspirationsteorierna”.

Wästbergs artikel går annars mest ut på att ursäkta och försvara den judiske miljardären George Soros, som av bland andra Donald Trump och Ungerns premiärminister Viktor Orbán anklagats för att stödja massinvandring och andra subversiva företeelser i respektive land. Wästberg nämner även med namn Nordfront, som kritiserade Annie Lööf efter hennes kontroversiella kärleksförklaring till Soros förra hösten.

Lööf har tidigare deltagit i flera hemliga globalistmöten arrangerade av ökända Bilderberggruppen samt Trilaterala kommissionen.

Huruvida detta utgör en kursändring från globalisten Lööf – som tidigare velat kriminalisera tusentals år gamla nordiska symboler samt förbjuda, inte debattera med, Nordiska motståndsrörelsen – återstår att se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Vilka media? Vem äger media?
Annie Lööf vill kanske börja en ny lögnkampanje om judarnas makt, t.ex. ”det finns inte, men gaskamrar fanns”.
Icke-judiska Politiker som försvarar den mäktige George Soros fick pengar och är karrierister. George Soros förstöra vita samhällen enligt TALMUD och KALERGI-planen och finansierar kommunister (som Anetta Kahane i Tyskland) och massinvsionen till Europa. Han är motsatsen till en välgörare. Han kunde stödja annars t.ex. infrastruktur i Afrika. Men mulatter och bastarder i Europa är viktigare för världsherraväldejudarna.