Annie Lööf vet vad som väntar i Finspång

GLOBALISTLAKEJ. Bilderbergaren Annie Lööf känner till Finspångsmemen. Hon verkar dock inte särskilt exalterad över att ställas inför rätta i framtiden.

Bilderbergaren, globalistlakejen och George Soros-dyrkaren Annie Lööf – i vissa kretsar mer känd för att leda Centerpartiet – har i en Q&A på Instagram erkänt att hon känner till Finspångsmemen. Memen går ut på att det i framtiden kommer att hållas rättegångar i Finspång där folk som begått allvarliga brott mot det svenska folket kommer att ställas inför rätta.

Det var efter att användaren ”Herr Shekel” använde hashtagen #Finspång i en kommentar som Lööf avbröt sin vänliga diskussionston och i stället antog en mer uppläxande attityd. Hon tillskrev dessutom Nordiska motståndsrörelsen skapandet av memen, vilket är felaktigt. Den skapades nämligen av Nordisk alternativhöger.

— För er som inte följer det så är det ju ett uttryck som Nordiska motståndsrörelsen har för att skicka såna som dom kallar för landsförrädare, sa Lööf lite stapplande.

Därefter följde en utläggning om att Herr Shekels längtan efter ett större rättspatos var ”sorglig”, att ”vi” behöver mer ”anständighet och ett bättre tonläge” samt att både vänster- och högerextremister måste ”tryckas tillbaka”.

Se filmen här:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
1 år sedan

Haha… Anledningen till varför den jäveln efterfrågar ett ”anständigare” samhällsklimat är för att hon vill komma undan med sina flagranta brott. Hon vill inte ifrågasättas för dem. Hon vill att vi alla står där med mössan i handen medan hon säljer ut vårt land till den främmande invasionen.

.db.
Nybörjare
.db.
1 år sedan

Bah.
Jag har bara en sak åt henne. Låg nivå, men förbannat roligt.
http://kalletarknark.com/serie.php?id=3965