Annie Lööf till väljare: “Kryp tillbaka under din sten”

INRIKES. Centerpartiets partiledare Annie Lööf har hamnat i blåsväder sedan hon gått till attack mot en person på Twitter. “Kryp tillbaka under din sten”, skrev Centerledaren efter att hennes jämställdhetspolitik kritiserats.

Annie Lööf publicerade under fredagen en bild på sig iklädd en så kallad knytblus. Detta var en aktion för att uppmärksamma Sara Danius, som dagen innan lämnade uppdraget som ständig sekreterare i Svenska Akademien.

Men när en väljare valde att kritisera Annie Lööf och Centerpartiets jämställdhetspolitik brast det för Centerledaren.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
nordboAndré DevecseriKarlFredrikaKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Annie Lööfs beteende säger egentligen allt om varför vi behöver vit sharia nu. :-P

Fredrika
Medlem

Jag är motståndare till vit Sharia. Vi behöver inte sådant arabiskt förtryck i Norden. Det har inget med den vita rasens psykiska disposition att göra. Tidigare i historien var könen jämställda, något som den judeo-kristna kyrkan införde alltmer. Ju mer inflytande vi får från kulturer, desto mer degenerar vårt samhälle. Det är de främmande kulturernas fel, inte de svenska kvinnornas. Om vi återuppbygger vår naturliga och sedan årtusenden utvecklade identitet, kommer ingen sharia att behövas. Om vi inte gör det, behöver vi ändå inte skydna på förfallet för sharia kommer då att införas för alla. Även före detta nordiska kvinnor… Läs mer »

Per
Medlem

Härligt när (((våra))) köpta politruker för en stund glömmer att hålla masken uppe, och brister ut i lite ärligt och öppet förakt för allmänheten!

Att behöva se henne stå och hyckla med ett påklistrat sekterist-leende är betydligt mycket värre.

Karl-Путин A
Medlem

Agent Orange spyr sitt gift över sina fiender.

(Agent Orange var ett kemiskt vapen som USA använde flitigt i Vietnamkriget. A O var främst till för att avlöva djungelområden, men A O såg ingen skillnad på djungelväxter och jordbruksodlingar, vilket drabbade civilbefolkningen hårt. A O är dessutom starkt cancerframkallande).

Således ett bra smeknamn på denna giftiga rödhåriga bimbo som går samma lands ärenden som kemikalien A O.

Karl-Путин A
Medlem

På tal om att krypa tillbaka under sin sten; antingen är Annie Lööf smygnazist eller oerhört obildad.

Det här med (((ljusskygga kryp))) som tittar fram under varje sten man vänder på myntades ju av vår andlige fader Adolf Hitler. Och det är i dessa dagar fortfarande 100% träffsäkert.

Men kunde (((man))) stjäla nationalsocialismens Blut un Boden-politik så kan (((man))) väl stjäla även ett fyndigt uttryck som detta.

Karl
Medlem

Sista beviset på att Lööf är helt debil.

André Devecseri
Medlem

Har tyvärr haft med henne att göra, och hon är en typisk vuxenmobbare. En riktig jävla översittare.

nordbo
Medlem

När globalistdockan lööf inte använder sig av sionistmanus från kammaren utan måste använda sina egna bimbotankar,då låter det så här.

f.ö så har hon fuskat med sina betyg och närvarolistor för sammanträden – hela hon och resten av svinen från (((alliansen))) lyser sen länge tydlig folkförakt.