Annie Lööf pekar ut Motståndsrörelsen som fiende inför EU-valet

INRIKES. Centerpartiet pekar ut Nordiska motståndsrörelsen som en av globalistpartiets fiender inför EU-valet.

Centerledaren, globalistlakejen och George Soros-dyrkaren Annie Lööf har släppt en film om hur hennes parti tar avstånd från de folkliga gräsrotsrörelser och invandringskritiska partier som blir allt mer synliga med sitt motstånd mot den vänsterliberala folkutbytespolitiken.

Filmen i fråga är en valfilm inför EU-valet den 26 maj och innehåller bland annat vajande Tyrrunefanor. Detta samtidigt som Lööf hävdar att ”nationalismen och populismen som sveper fram över hela västvärlden har inte minskat i styrka”.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
PernordboAndré DevecseriFredrikaSlipsen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Slipsen
Medlem

Närodlad, liberal dynga direkt ur Annie Rööf!

Fredrika
Medlem

Henry Kissingers lilla **** är för ***** kass!

Varför utpeka en fiende som knappt ens marknadsför sitt medverkande mot EU-valet och som inte sitter i hennes ********** riksdag som fiende inför hennes kommande liberala triumfval?

Det är typisk maktsstrategi: inte vilja tala för sin sak, utan med brösttoner bara tala emot andras sak.

Det enda hon är ”för” överlåter hon åt väljarna att själva känna in: Andraslikavärde att försörjas av svenska skattepengar lånade i internationella banker, somaliernas och muslimernas ”rättvisa” mot de ”kristna fundamentalisterna”, Atlantens ”kompensation” för att vita svenskar andas ut koldioxid.

Annie Lööf är ond.

André Devecseri
Medlem

Paa pricken! Hon är slug som fan och inte bara ”dummare än taaget” som Emil Hagberg godtroget antar. En farlig folkförrädare!

Per
Medlem

Hon är 100% globaliststyrd och gör varken mer eller mindre än vad hon blir uppstyrd att göra.

Hon kunde bildligt lika gärna ha Soros hand uppkörd i arslet för att illustrera detta faktum.

nordbo
Medlem

”frihetliga krafter i andra länder” säger denna ödla och människofientliga globalist. (((Krafter))) i andra länder som är kopplade till ”svensk” regering som i sin tur är uppslukade av tunga,äckliga globala organ som EU/FN ,internationella valutafonder,gränslösa lobbygrupper osv – hennes bärighet som politiker här i Sverige är jämförbart som när en vilsen svensk talar blattesvenska. För övrigt har jag sett 2 gånger när hennes ögon blir svarta för en nanosekund. (förmodligen titt som tätt,men vem orkar) Första var när hon fick tillbaka den självklara frågan om att fylla sverige med 40 miljoner på kort tid om vad som händer med vår… Läs mer »