Annie Lööf och Ulf Kristersson i coronakarantän

INRIKES. Annie Lööf (C ) och Ulf Kristersson (M) har valt att isolera sig hemma då de haft kontakt med medarbetare som uppvisat förkylningssymptom respektive testats positivt för covid-19.

Annie Lööf (C). Foto: Centerpartiet (official) (CC BY 2.0).

Annie Lööf (C ) har isolerat sig i hemmet i självvald coronakarantän efter att hon träffat en medarbetare som var förkyld, uppger hon på Twitter.

En av mina medarbetare som jag nyligen träffat har uppvisat förkylningssymptom. Av försiktighetsskäl, tills vidare, har jag valt att styra om till digitala möten hemifrån.

Igår satte sig moderaternas partiledare Ulf Kristersson (M) även han i coronakarantän efter att en medarbetare testats positivt för covid-19.

Statsminister Stefan Löfven (S) isolerar sig sedan tidigare då han träffat en person, som visserligen testats negativt för viruset, men som haft kontakt med en person som hade covid-19.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments