Annie Lööf nominerad till årets HBTQ-vän av homosextidning

GLOBOHOMO. Centerpartiets partiledare Annie Lööf har nominerats till årets HBTQ-vän av homosextidningen QX.


Annie Lööf, årets globohomo?

Bilderbergaren, George Soros-dyrkaren tillika Centerpartiets partiledare Annie Lööf har nominerats till årets HBTQ-vän av homosextidningen QX.

Lööf säger sig på Instagram att hon känner sig oerhört stolt över nomineringen, som lyder:

”Annie är sedan länge en trygg regnbågsvän som är drivande i hbtq-frågor och står starkt på minoriteternas sida. Hon var dessutom den enda partiledaren som högg i mot Åkessons rasistsvammel under partiledardebatten.”

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Så oerhört stolt över att vara nominerad till Årets HBTQ-vän av @qxse! Nomineringen lyder ”Annie är sedan länge en trygg regnbågsvän som är drivande i hbtq-frågor och står starkt på minoriteternas sida. Hon var dessutom den enda partiledaren som högg i mot Åkessons rasistsvammel under partiledardebatten”. Nominerade i samma kategori är också Mendez, Mia Skäringer, Petter Stordalen och Tobias Karlsson. Också glad över att Marielle och Ellen som gifte sig på Centerpartiet i Stockholms båt på Riddarfjärden när Nordiska motståndsrörelsen demonstrerade vid Kungsholmstorg i somras, är nominerade till Årets vardagshjältar. Mäktigt och viktigt. 🏳️‍🌈

Ett inlägg delat av Annie Lööf (@annie_loof)

De andra som nomineras till årets HBTQ-vän av QX är Mendez, Mia Skäringer, Petter Stordalen och Tobias Karlsson.

Källa:
Instagram

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
GrottbjörnenPeterFredrikaKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Jag är ”djupt imponerad”.

På Almedalsveckan förra året berättade hon att hon hade lärt sig att backa husvagnen. Efter en koll på urban dictionary blev jag så illamående att jag blev tvungen att kasta mig in i toaletten.

Fredrika
Medlem

Men det lär vara svårt att backa husvagnar. Jag tycker det är svårt att backa vanliga släp. Måste måtta noga och i krypfart parera med ratten. Nu slipper jag sånt för bilen jag kör har ingen dragkrok.

Grottbjörnen
Medlem

kan tänka mig att det betyder något som jag absolut inte skulle vilja hjälpa henne med

Peter
Medlem

Nedrigt skamligt!