Annie Lööf lovar att ”ta tag” i Sveriges problem – startar egen Youtubekanal

INRIKES. Från och med den 1 september är Centerpartiets ledare, Annie Lööf tillbaka i politiken igen, detta efter en lång paus på grund av en problematisk födsel av sin andra dotter. Hennes första steg är att starta en egen Youtubekanal.

Skärmbild: YouTube.

Centerpartiets ledare, Annie Lööf tog ett uppehåll från politiken på grund av att hon skulle föda sitt andra barn, en förlossning som kom tre månader för tidigt. Men nu är Lööf alltså redo för politiken igen, och hon längtar efter att ”kavla upp ärmarna” och ”ta tag” i problemen.

Som ett resultat av detta har hon startat en egen Youtubekanal. I sin första film på kanalen säger hon bland annat följande:

— Nu ska jag förbereda mitt sommartal. För det finns oerhört mycket att ta tag i. Inte minst konsekvenserna av coronapandemin. Det krävs en rejäl ekonomisk nystart. Det krävs att vi tar tag i de vårdköer som vuxit fram.

Hon säger också att det är lite av en ny verklighet att komma tillbaka till jämfört med när hon lämnade för nio månader sedan, dels på grund av hennes långa föräldraledighet och dels på grund av den pågående coronapandemin. Lööf berättar att hon ändå ser fram emot att återvända till politiken.

Hur Lööf har tänkt att lösa Sveriges problem genom att ha en egen Youtubekanal där hon pratar om både det ena och det andra, framgår däremot inte.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments