Annie Lööf i Twitterattack mot vita män

INRIKES. Globalisten Annie Lööf attackerar vita män på Twitter.

Den George Soros-dyrkande globalisten Annie Lööf går till attack mot vita män på Twitter. Detta i ett svar till användaren @markushankins, som klagar på att han fått kritik från personer för att han i sin tur ha kritiserat Jimmie Åkesson.

Många Twitteranvändare tycker inte att det är schysst att peka ut vita män som dåliga bara för att de uttrycker sina åsikter på internet.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SigfridRickardPålästnordbo_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Är Annie Lööf jude då eftersom hon föraktar och kritiserar den vita rasen? Eller är hon självhatare? Partiledare med självskadebeteede är destruktiva för hela landet. Annars är hon jude och ska inte leda nånting i Sverige. Då ska hon leda ett parti i Knesset istället. Denna tid genomsyrad av oikofobi och hat mot vita är en peversion utan historisk motsvarighet. I ett land i Afrika, just nu minns jag inte vilket, ett annat än Sydafrika,, har man infört hetsmotfolkgrupplagar. Landet har 98 procent svarta invånare. Ändå har de lagar som förbjuder ”hat” . Mot svarta förstås. Inte mot vita. Som… Läs mer »

Påläst
Medlem

Hon är förmodligen tattare. Är väldigt lik en tjej jag känner som kommer från samma trakter som Lööf och vars mamma är tattare. Den tjejen lider av atypisk autism och jag gissar på att Lööf har något liknande – men tyvärr är det vi svenskar som får lida för det och för Annie Lööf är det bara en fördel (åtminstone än så länge).

_DH_
Medlem
_DH_

Denna Lööf är praktexempel på den slags politiker som endast ska ställas upp mot en vägg. Förvånas verkligen över att inte alla inser att hon är yrkeskriminell och fullblodspsykopat. En sån som hon skulle aldrig tolereras om det inte varit för vårt samhälles blinda tilltro till kvinnokönet.

Fredrika
Medlem

Kvinna…ja hon får förstås många gratispoäng för det. Men ingen slår ärkekräk som Reinfeldt på fingrarna. Folk kommer fortfarande till hans Afrikapropagandaföreläsningar och lyssnar andäktigt utan att någon enda ställer (upp) honom mot väggen. Applåderar efteråt. Och landsförrädanden Olof Palme som ör helgonförklarad efter Holmér utförda operation. Det har inte mycket med kön att göra. I så fall Bonnierlanserade politiker-könet. Lööf är fortfarande älskad av judemakten. Därför har de inte skapat en Tobleroneaffär för att varna henne för vad som ska hända med henne om hon är för lätt på foten och lösmynt som bilderbergaren BDSM-Mona Sahlin var, tjejen som… Läs mer »

nordbo
Medlem

– Palmespanande poliser som var ombord på konferens och visste för mycket gick till botten”

Intressant, de har jag missat.
På Titanic var de väl societeten ur samhällsskiktet som strök med. (vit konkurrens)

Rickard
Medlem

Och några kongressledamöter som var emot skapandet av federal reserve bank

nordbo
Medlem

Globalistdockan lööf trodde säkert att hon var försiktigt neutral och smart i sin kommentar – total fail i precis allting vad hon säger och gör.

Sigfrid
Medlem

Annie Lööf är ett lika stort rövhål som Stefan Löfven då båda gör allt för att utplåna svensken och ersätta den med importerat avskum.