Anne Ramberg slutar som generalsekreterare

INRIKES. Advokatsamfundets kontroversiella generalsekreterare Anne Ramberg kommer att gå i pension i augusti 2019 och Advokatsamfundet meddelar nu att man söker hennes efterträdare.

Under veckan stod det klart att Advokatsamfundets kontroversiella generalsekreterare Anne Ramberg kommer att gå i pension och därför söker Advokatsamfundet nu hennes efterträdare. Ramberg har haft jobbet sedan år 2000 och när hon slutar kommer hon alltså att ha varit Sveriges advokatsamfunds generalsekreterare i 19 år.

Ramberg har under sin tid som generalsekreterare gjort en hel del kontroversiella uttalanden som riktats mot svenska invandringskritiker. Bland annat har hon kallat de som gjort motstånd mot massinvandringen för ”bruna råttor”, ett uttalande som tvingade Advokatsamfundets styrelse att ta avstånd från hennes språkbruk.

Vidare har Ramberg även uppmanat till brottsliga handlingar, när det kommer till att främja massinvandringen. Det var efter den fällande domen mot SVT-reportern Fredrik Önnevall om människosmuggling som generalsekreteraren kallade brottet för ”civil olydnad” och att detta är något som ”ibland krävs”.

Ramberg har även varit med och skapat de infiltrerade samfunden Hilda och Ruben, som har som ambition att öka antalet kvinnor inom rättsväsendet. Genom dessa kan de på olika sätt arbeta med att sprida rätt så kallad värdegrund.

Hildary är namnet på en lunchklubb med månatliga möten för Hildas medlemmar och andra kvinnliga jurister. På hemsidan radas en mängd föreläsare upp, bland andra den före detta socialdemokratiska justitieministern Thomas Bodström, biskop Caroline Krook, polisbossen Carin Götblad, radikalfeministen Gudrun Schyman, EU- kommissionären Cecilia Malmström (L) och juridikforskaren Laura Carlson.

Källa:
Advokatsamfundet söker generalsekreterare

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Karl APierreFredrikaRichardKarl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Trevligt att se denna rosa råtta förlora sitt jobb. Nu till att be om en otrevlig död för hennes del, kanske genom att en våldsneger bryter sig in i hennes hem, samt evig vistelse i helvetet. Hennes hat mot Sverige har ju varit helt enormt, likaså hennes brott.

Richard
Medlem

Hon är ett exempel på att även ett dödsstraff skulle kännas otillräckligt i förhållande till hennes gärningar.

Karl-Путин A
Medlem

Det kommer att bli skönt för henne att komma hem efter sin vistelse ovan jord.

Karl
Medlem

Ett praktrövhål!

Fredrika
Medlem

Letar efter en efterträdare? Det blir lätt. Att ersätta en judinna med en ny dito eller krypto är lätt när man redan har byggt upp en struktur att plocka de rätta samhällsförstörarna från. Juderdiken kommer att fortgå på samma sätt eller med tilltagande kraft.

Pierre
Medlem

Skaplig shitlist i slutet av artikeln..
den drogtestvägrande BenzoTotte och ett kompani av Sveriges mest verklighetsfrånvända retards.

Schymans största bedrift är ju t.ex att pissa ner sig offentligt..

Karl-Путин A
Medlem

Och sen skylla på patriarkala fyrkantiga vinboxar utan nivårör så att man inte ser hur mycket man har druckit.