Anne Ramberg anser att fler bör stå upp för vad de tror på

INRIKES. Generalsekreteraren i Sveriges advokatsamfund ger Elin Ersson sitt stöd att sätta käppar i hjulet för rättsväsendet när det passar etablissemanget.

I ett tweet länkar Generalsekreteraren i Sveriges advokatsamfund, Anne Ramberg, via CEELI-institutet till en artikel publicerad av brittiska The Guardian. Artikeln beskriver den nu omtalade Elin Ersson som Nordfront tidigare rapporterade om, och som genom gråt och självsvåldigt beteende hindrade de svenska myndigheterna att verkställa utvisningen av en 52-årig afghan till Afghanistan, i The Guardian omvandlad till ”en ung man”. Artikeln belyser Elins civila olydnad.

CEELI-institutets tweet om artikeln är en hyllning till Ersson.

”Allt som krävs är en enda person för att göra skillnad. Bra gjort av denna unga dam som står upp för vad hon tror på”, twittrar CEELI-institutet, vars arbete påstås gå ut på att utveckla lagar och juridisk styrning i olika länder för att se till att regeringar skyddar grundläggande rättigheter och personliga friheter, skapa transparenta, okorrumperade regeringar som kan utkrävas juridiskt ansvar.

Anne Ramberg härmar institutets tweet genom att i samma hyllning till Erssons beteende skriva: ”Fler borde stå upp för det de tror på.”

Ramberg möts av både sympatiserande och antipatiska kommentarer, varav de flesta går ut på att hon uppmanar till att störa rättsapparaten när det passar den egna politiken, och i detta fall Rambergs egen.

”Liknande uttalanden från en person i din ställning borde vara skäl för uteslutning. Att förespråka att folk bryter mot lagen bara för att man håller med dem i sak är inte i linje med att arbeta för en stark rättsstat.”  

”Ja, asylindustrin är en mycket god affär för dem du representerar. ”

”Vilka andra lagar ska man bryta mot tycker du?”

CEELI-institutet som leds av juden Christopher Lehmann består av en rad högt uppsatta jurister. Många av dem har uppdrag även i andra institut och lobbygrupper, bland annat Exodus-institutet, en judisk lobbyorganisation ledd av Michael J Abramovitz som arbetar för judiskt demokratiska förändringar genom forskning, stöd, och i direkta handlingar.

Anne Rambergs kopplingar till sådana judiska lobbyorganisationer ger en fingervisning om hur hennes samhällsundergrävande verksamhet ser ut, och även om situationen med Sveriges tilltagande rättsosäkerhet.

Källa:
Twitter

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

13
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
8 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
LingonetValhallaKarl A_DH_Den-Kristne Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Den-Kristne
Medlem

Och det ska hon säga – som stödde #metoo som bara blev en hetsjakt. 🤔

_DH_
Medlem
_DH_

Åklagare i Sverige kunde följa hennes uppmaning och vägra tillämpa den förbannade HMF-lagen.

Lingonet
Medlem

Man vägrar ju följa sexualbrottslagen, våldtäktsmän med utlänsk bakrund premieras och får stanna i landet efter kortare samhällstjänst.
Är inte det ett slags lagtrots?

Karl-Путин A
Medlem

Elin Ersson spred hat, hot och rasism mot svenska passagerare, men det är tydligen skillnad på hennes ”goda hat” och det ”hat” som NMR sprider genom sina lagstadgade och fredliga demonstrationer.

Elin borde ha förts av planet iförd spottluva och handfängsel. Såna här kriminella aktioner måste kvävas i sin linda. Nästa gång kanske det händer när planet är i luften och det kan lätt urarta i ett regelrätt upplopp – då blir det inte lika kul.

Karl-Путин A
Medlem

Lite lustigt i sammanhanget är också att den afghan som Elin ”stod upp för” var dömd för grov misshandel här i Sverige. Det är alltså den manstypen som attraherar snurriga svenska vänsterkvinnor.

Valhalla
Medlem

Afghaner är väl de enda som vill sätta på Elin E. De håller ju till godo även med getter och kameler.

Valhalla
Medlem

Hönshjärnan Elin Ersson bör sinnesundersökas. Ett mer ointelligent utseende har jag aldrig sett.

Lingonet
Medlem

Bortskämd bortom skammens gräns!
Fri uppfostran under myndigheternas kontroll och styrning.
Hårdstarta RAUS!

Valhalla
Medlem

Bra idé av Anne Ramberg att ställa upp för det man tycker och strunta i lagen. Vi som tycker att Sverige inte ska släppa in muslimer bör vakta gränserna, hamnar och flygplatser och fysiskt hindra asylsökande att komma in i landet.
Vi bör då också få advokaten Anne Rambergs fulla stöd. Vi handlar ju efter vår moral och det vi tycker är rätt.

Lingonet
Medlem

Som att patrullera gator och bassänger, bra sätt att få dit snuten SNABBT i alla fall.
Fast jag gillar idén, får man ta med sig käppen?

Valhalla
Medlem

Ja, om käppen är hård och försedd med spikar

Lingonet
Medlem

”Allt som krävs är en enda person för att göra skillnad. Bra gjort av denna unga dam som står upp för vad hon tror på”
Minoritetsstyre, en person kan stoppa ett flygplan för att hon tror hon har mer rätt än alla andra.
Hennes föräldrar måste varit dummare och svagare än henne, nu tror hon att hon kan göra vad som helst för det här är HENNES värld.

Lingonet
Medlem

Gen.sekr. Ramberg då?
Tja, det är bara hålla med artikelförfattaren, mycket givande artikel förresten.
tack.