Anna-Lena har avlidit!

KUNGÄLV. Kvinnan som utsattes för knivrånet i mångkulturella Komarken har nu avlidit.

Det var för snart två veckor sedan som en svensk kvinna utsattes för ett brutalt överfall där en för kvinnan okänd man ska ha hotat henne och försökt få tag i hennes mobiltelefon. När kvinnan försökte värja sig blev hon knivhuggen. Sedan dess har hon kämpat för sitt liv och idag avled hon. Händelsen har nu omrubricerats till mord.

Nordfront har sedan en tid känt till hennes identitet men har valt att inte gå ut med uppgifterna av respekt för de anhöriga. En av hennes döttrar har emellertid själv gått ut med uppgifter om sin mammas kamp på sociala medier varför detta redan är känt av många. Den 56-åriga kvinnan hette Anna-Lena Lernhede och hon var en hårt arbetande sjuksköterska som enligt uppgift var skötsam och bidrog till samhället.

Detta har hänt

  • Den 10 maj utsattes Anna-Lena Lernhede för det brutala överfallet i det mångkulturella området Komarken. Hon lyckades, trots sina skador, larma polisen. Intresset från massmedia var minst sagt svalt från början där man medvetet tycks ha tonat ned händelsen.
  • Den 14 maj får Nordfront reda på uppgifter om dådet som massmedia valt att ignorera. Uppgifter som man gick ut med var att kvinnan var svensk, bosatt i Komarken samt att hennes skador var livshotande; att hon hade knivhuggits i hjärtat och fått flera proppar i hjärnan.
  • Två dagar sedan, den 16 maj, håller Nordiska motståndsrörelsen ett torgmöte till stöd för Anna-Lena och alla andra Komarken-bor som år efter år utsätts för mångkulturella övergrepp utan att politikerna gör något åt det. Kungälvsbon Fredrik Vejdeland höll tal på platsen och efteråt markerade aktivisterna närvaro genom att marschera runt på Komarken.

  • Den 20 maj gästar Vejdeland lokaladioprogrammet NR Bohuslän och berättar om fallet. I samband med detta berättar han även att han har fått ett namn på gärningsmannen men att det fortfarande är obekräftade uppgifter. Det ska i så fall röra sig om en afghan som går på en av Kungälvs skolor. Till Nordfront berättar Vejdeland att även om det fortfarande rör sig om obekräftade uppgifter så är de mycket trovärdiga. Uppgifterna säger även att personen ifråga skrutit till flera klasskamrater om att han är född 03, alltså att han i verkligheten är 16-17 år och bara är 13 år på papperet.

  • 22 maj: Anna Lena avlider, sörjd av fyra barn.
  • Från politikerhåll har fortfarande INGEN av Kungälvs styrande politiker uttalat sig. Kommunstyrelsens ordförande Miguel Odhner (S) har under tiden passat på att uttala sig i Kungälvs-Posten om ett ”webbinarium” och kommunfullmäktiges ordförande Tomas Alpner (M) har uttalat sig om en miljöpartist som trakasserats utanför sitt hem. Detta ser han ”jätteallvarligt” på.

Stödet från vanligt folk har dock varit stort och på Nordfront hoppas vi att ni fortsätter att stödja Anna-Lenas anhöriga i denna svåra tid.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
4 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Wäring
Wäring
1 månad sedan

Som sagt, det finns en orsak till att dessa varelser från andra delar av världen flyttas till Sverige och västvärlden. Det finns en (o)mänsklig vilja bakom det hela. Ännu en av vårt folk har nu fått sitt liv tagit ifrån sig och lämnat anhöriga kvar med en ofattbar smärta. De som står bakom denna agenda saknar empati och medmänsklighet och tänker bara på sina egna intressen. Deras tjänare politikerna är även de helt ointresserade av att värna om vanligt folk, såvida det inte gäller medlemmar av den stam som ligger bakom denna vilja. Att en svensk kvinna dör till följd… Läs mer »

Fredrika
Fredrika
1 månad sedan

Mångkulturen gör mig så bedrövad. Vi faller ifrån, en efter en, som på kommando från landets politiska ledning vars generaler skickar sina rasfrämmande soldater på oss för att skapa det Europa och Sverige Linda Snecker, Annie Lööf, Fredrik Reinfeldt och Barbara Spectre kräver. Medan kommunalpolitikerna mer bekymrar sig över opinionsyttringar mot deras konkurrenters politik. Jag vill slippa det här nu. Stackars Anna-Lenas familj. Stackars hela svenska folket,faktiskt. Afghanerna måste skickas hem utan några förhandlingar. Och alla sudaneser. Alla andra rasfrämlingar också, inklusive de som har förstört Svergies land med att ordna så att det upphörde vara Sverige och nu bara… Läs mer »

Vera
Vera
1 månad sedan
Reply to  Fredrika

väldigt ledsen – om vi demonstrerar igen tycker jag att alla nordiska mordoffer som orsakats av rasfrämlingar skall med bild på plakat hedras och bli en varningssignal.

Tobias
Tobias
1 månad sedan

Mycket blod har dessa förbrytare på sina händer,som medvetet låter detta ske!Vakna Svenskar och inse att det sker ett folkmord på ditt folk!Gör motstånd för din rätt till ditt land,fritt från mångkultur och sionistiska politiker!