Ann Heberlein vill skriva bok om våldtäkter – stängs av från Kickstarter

CENSUR. Den borgerliga opinionsbildaren Ann Heberleins insamling har stängts ner av Kickstarter. Pengarna från insamlingen skulle gå till hennes nya bok om de ökande våldtäkterna i Sverige.

Den borgerliga opinionsbildaren Ann Heberlein startade nyligen en insamling till sin nya bok på den amerikanska crowdfundingsidan Kickstarter. Men efter att ha samlat ihop drygt 160 000 kronor på bara två dygn stängdes insamlingen ner av Kickstarter utan motivering.

Boken som heter Våldtäkt och kultur – En kartläggning av gruppvåldtäkter i Sverige 2012-2017 handlar om den lavinartade ökningen av gruppvåldtäkter på senare år. Av beskrivningen av boken att döma så är boken även tänkt att kritisera massinvandringen. Såhär skriver hon på insamlingssidan:

”För det första vill jag undersöka om den överrepresentation av män med ursprung i Nordafrika, Mellanöstern och Centralasien vid sexualbrott, särskilt vid gruppvåldtäkter, som tidigare forskning visat kvarstår. För det andra vill jag analysera vilka värderingar och normer – vilken kultur – som de anklagade männen ger uttryck för. För det tredje vill jag ge förslag på åtgärder och strategier för att minska sexualbrotten i Sverige.”

På Twitter uttrycker Heberlein stark kritik mot Kickstarter och de människor som anmält insamlingen, som hon menar ”stryper yttrandefriheten”.

”När jag gick och lade mig närmade sig min crowdfunding 200 000 efter 2 dygn. Under natten har projektet stoppats efter anmälningar till Kickstarter. Att redogöra för BRÅ:s statistik är alltså ’rasistiskt’. Förstår ni vart vi är på väg? Yttrandefriheten är inte hotad. Den är strypt”, skriver Ann Heberlein på Twitter.

Källor:
Ann Heberleins Twitter
Våldtäkt och kultur – Ann Heberlein (Suspended)

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
2 år sedan

Skönt att man slapp detta verk. Dels var denna Heberlein fram till för något år sedan en vänsterextremist som yrkade på våld mot nationalister – dels saluför hon fortfarande liberala värderingar. Jag menar, titta på denna formuleringen: ”… vill jag analysera vilka värderingar och normer – vilken kultur – som de anklagade männen ger uttryck för. För det tredje vill jag ge förslag på åtgärder och strategier för att minska sexualbrotten i Sverige.” Värderingar, normer och kultur? Det är biologi det är fråga om. Dessa primitiva vildar från tredje världen har inte förmågan att kontrollera sin våldtäktsimpuls. Det är inte… Läs mer »

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  _DH_

Det stämmer. Från samma håll får vi höra att värderingar, normer, kultur och t.o.m. kön är sociala konstruktioner skapade av den vite mannen mha den heteronormativa patriarkala könsmaktsordningen – och det var nog här det var tänkt att hennes ”undersökning” skulle landa.

Vad det i själva verket handlar om är ett okontrollerbart impuls- och flockbeteende.

Lisa
Nybörjare
Lisa
2 år sedan

Eftersom myndigheter är så rädda för att sanningen ska komma fram så är det nog troligt att det framöver blir förbjudet att begära ut vissa domar.

Senaste
Nybörjare
Senaste
2 år sedan

Så det blev till slut för mycket gruppvåldtäkter för denna antivita kvinna, och nu ska hon komma med förslag på hur man ska minska det här symtomet i samhället. Gnäll inte på det du själv är med och skapar.