Ann Coulter: ”Judar är drivande i hatet mot vita människor”

HATFAKTA. Ann Coulter säger att Demokratiska partiet i USA styrs av judar och att de är drivande i de antivita kampanjerna.


Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Den judiska publikationen Forward kritiserar än en gång den konservativa Ann Coulter för hennes påstådda antisemitism.

Coulter tillhör inte de neokonservativa republikanerna som kämpar för ökad judisk makt, utan vill istället reducera den.

I TV-programmet The Ingraham Angle som sänds på Fox News pekade Coulter ut judarna som ansvariga för den intensiva hetsen mot vita människor, framför allt vita män.

Ann Coulter sade att judar och andra väljargrupper inom Demokratiska partiet, som homolobbyn och svarta kvinnor faktiskt föraktar varandra, men att de enas i ett delat hat för vita människor.

— Jag menar, där finns muslimerna och judarna och alla varierande ”exotiska” sexuella intressegrupper och svarta kvinnor från kyrkorna och queer-ungdomar från universiteten, sade Coulter och fortsatte:

— Det enda sätt för dem att hålla ihop Demokraternas väljarbas är att fortsätta att fokusera på vita människor [i stil med] ”nej det är de vita som förtrycker er, ni måste hata vita människor”. Det är det enda de har gemensamt.

Forward ifrågasätter Coulters påstående om judarnas antivita hat och tar judarna i försvar. Publikationen struntar helt i att kommentera Coulters kommentarer om andra befolkningsgrupper.

Källa:
Ann Coulter: Jews hate white men like rest of democratic base

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
1 år sedan

Skönt att det finns något med förmåga att nå ut som säger sanningen, till skillnad för alla dessa judekollaboratörer som helt går i råttornas ledband för de futtiga shekels de får.

_DH_
Nybörjare
_DH_
1 år sedan
Reply to  _DH_

Oj, jag måste ha varit trött. Råkade skriva ”något” istället för ”någon”.

Ser också att hon RT:at den vite nationalisten Julian von Abele, som blev uppmärksammad härom dagen. Det var trevligt. https://twitter.com/AnnCoulter