Anmälan om gruppvåldtäkt i Arlöv var falsk

Av ,
Informationskriget.se
0

UPPFÖLJNING. Polisen informerar nu om att anmälningen om den grova våldtäkten i skånska Arlöv som inkom i mitten av juni var falsk.

Lite för klockan två på natten mellan den 14 och 15 juni fick polisen in en anmälan om att en kvinna hade blivit misshandlad och våldtagen av fem gärningsmän när hon var på väg hem från en krog i skånska Arlöv i närheten av Malmö. Nu går polisen dock ut med att denna polisanmälan var falsk.

Redan när poliserna kom till platsen misstänkte de att något var fel och att det kvinnan påstod inte kunde stämma. Några få dagar senare tog kvinnan tillbaks sin anmälan och berättade att den var falsk. Kvinnan uppger att hon ljög på grund av sitt psykiska tillstånd och polisen menar att det kan ha varit något slags rop på hjälp.

Kvinnan misstänks inte för något brott och det var inte heller hon som hade ringt polisen, utan det hade en vän till kvinnan gjort efter att kvinnan hade ring till vännen och berättat att hon blivit våldtagen.

Källa:
Anmälan om grov våldtäkt i Arlöv var falsk

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om