”Angela Merkel är en gris vars uppgift är att hålla Tyskland nere”

TYSKLAND. En av Alternativ för Tysklands kandidater i det kommande riksdagsvalet har hamnat i blåsväder efter en påstådd mejlläcka.

Den 24 september är det val till det tyska parlamentet (Förbundsdagen). Alice Weidel, 38, är en av invandringskritiska Alternativ för Tysklands toppkandidater i valet.

Den tyska tidningen Die Welt påstår sig ha kommit över ett mejl från Weidel där hon uttrycker starkt förakt för det politiska etablissemanget i Tyskland. I mejlet står bland annat följande:

Dessa grisar [Angela Merkel och hennes regering] är inget annat än marionetter för de allierade från andra världskriget, vars uppgift är att hålla det tyska folket nere genom att anstifta inbördeskrig i storstäderna genom att översvämma dem med utlänningar.

I mejlet verkar hon också anse att ”kulturellt främmande folk” som ”araber, zigenare och romer” är problem samt att Tyskland inte är en självständig stat.

Mejlet påstås vara från 2013, vilket var innan Weidel anslöt sig till Alternativ för Tyskland. Weidel förnekar å sin sida att hon skrivit mejlet och kallar det för en ”förtalskampanj”.

Att Weidel skulle vara en radikal kulturnationalist som värnar om liberala värderingar och hatar till exempel islam är dock inte otänkbart då hon själv är öppet homosexuell.

Källa:
‘Leaked’ email alleges AfD co-chair called Merkel ‘pig & puppet,’ stirs pre-election scandal

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

29 Kommentarer till "”Angela Merkel är en gris vars uppgift är att hålla Tyskland nere”"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Daniel
Gäst
Nybörjare
Daniel

Det kända citatet ”den som inte nämner Juden är inte din vän.” passar bra här.

Alla problem vi vita står inför idag kan direkt eller indirekt härledas till Juden och att beskylla något eller någon annan är inte bara fegt men även lögnaktigt och visar på bristande intellekt.

I en framtida NatSoc stat så bör litmus-testet lyda; är du på vår sida eller på Judens sida?

We must secure the existence of our race and a future for white children.

kunskap är det vassaste vapne
Gäst
Nybörjare
kunskap är det vassaste vapne

Ah ha, en människa som KAN TÄNKA!!! -ett renat vitt folk är ett gediget mål!

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Hon är ganska sanningsenlig om Merkel och hennes anhang det går inte att förneka.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Uttalandet sammanfattar rätt bra vad som sker och har skett i Europas länder efter 1945. Händelseförloppet är inte isolerat till Merkel utan omfattar i stort sett hela det politiska etablissemanget i Europas länder.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Även att Angela Merkel faktiskt är en gris, vad gäller beteendet.

Extr
Gäst
Nybörjare
Extr

De som brukar räkna näsor och liknande måste ju ha något att säga om den bilden iallafall! :-)

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Man kanske skulle börja med att be AI uttala sig?

comment image

Killers
Gäst
Nybörjare
Killers

Inte ens grisar beter sig så.

Jonas
Gäst
Nybörjare
Jonas

Det är ju helt sant som hon skriver i mailet – synd att hon ska behöva förneka det.

Läste förresten Pentagons 20-årsplan från 2012, innan dessa nyligen började sekretessbeläggas. Där hoppas man på socialt kaos i Europa, inte minst Sverige till den grad att man någonstans runt 2025 får en ursäkt att ingripa miltärt och helt enkelt invadera.

Tänk på det nästa gång ni hör om ‘samarbetsavtal’ med NATO.

Extr
Gäst
Nybörjare
Extr

Vad skulle vara syftet med att invadera en nation bestående till 100% av rasfrämlingar och rasförrädare? Jag vill veta mer!

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Det vi ser nu i Sverige är krigsförberedelser.
USA och världssionismen arbetar metodiskt med att undantränga konkurrenter om makten genom olika former av krigföring, varav det demografiska kriget genom massinvandring endast är ett sätt att föra dessa krig.

Om du studerar olika strategiska dokument som öppet publicerats från Pentagons och liknade organisationers ”think tanks” så handlar det om att genom krig och förstörelse av befintliga marknader och maktstrukturer skapa ”jungfruliga marknader” för exploatering.

Urbefolkningen och dess rätt till ägande av jord och tillgångar är givetvis ett hinder för USA och den globala sionismens maktambitioner.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager
”Urbefolkningen och dess rätt till ägande av jord och tillgångar är givetvis ett hinder för USA och den globala sionismens maktambitioner” Korrekt uppfattat! Men ett krig på Svensk mark skulle också kunna gynna vår sak, vid en invasion från någon av stormakterna så skulle Sveriges militär,polis och samtliga stadsfunktioner upphöra att existera! något som skulle skapa det maktvakum som behövs och därigenom kunna öppna väg för en tredje part dvs Vi att ta makten! Landet skulle också minska i befolkning troligen uppimot en halv till en miljon vilket också skulle vara bra för det är lättare att styra över en… Läs mer »
Extr
Gäst
Nybörjare
Extr

Ja alltså, om NATO eller någon annan vill gå in i det här ghettot och bränna ned det till grunden vore ingen gladare än jag.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Där det ska växa bra måste man svedjebränna!

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

USA kommer snart inte att kunna ingripa någonstans! Dollarn är på god väg att dö och ett Raskrig är ett obestridligt faktum inom fem år,kanske tidigare om Trump avsätts eller kuppas bort!

Jag tror säkert att den planen finns men på grund av den senaste utvecklingen så kommer något sådant aldrig att kunna genomföras

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Hon har absolut inget att be Merkelkossan om ursäkt för. Alice Weidel kallades ”Nazistslampa” i Merkels statstelevision. Det har inte Merkelkossan bet om ursäkt för.

Die Spitzenkandidatin der AfD, Alice Weidel, wurde im Frühling 2017 in einer extra-3-Sendung als „Nazischlampe“ bezeichnet.

https://de.wikipedia.org/wiki/Extra_3

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

” Merkelkossan”

hahahaha tack för den Andersson

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Och Erdogan kallades galning, pedofil och getkn*llare i samma kanal, men då fick hon krypa till Ankara och be honom om ursäkt, vilket han inte godtog.

Extr
Gäst
Nybörjare
Extr

Men hon kommer garanterat fortsätta som förbundskansler i Tyskland! Hjärntvätt eller ej, tyskarna är slut.

Jag hoppas klimatet plus några pandemier gör slut på hela mänskligheten innan år 2100. (Fan vilken optimist jag är! Haha.)

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

I så fall har omänskligheten inga att parasitera på längre – intressant tanke.

Extr
Gäst
Nybörjare
Extr

Vad gäller ”näsorna” har jag svårt att se varför de skulle önska sig ett svart Europa. Såvida de inte är ute efter att utrota oss ENBART för utrotandets skull.

I övrigt kommer ju Europas fall dra mycket av världsekonomin med sig ned i fallet. Kanske en total kollaps? Då blir det ju stenåldern igen för den kvarvarande mänskligheten. :-)

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Den heliga strategin finslipades för 3000 år sen och då bestod (((världen))) av några grottor i öknen och ett oändligt okänt där bortanför – men det är fortfarande denna heliga strategi som gäller.

kunskap är det vassaste vapne
Gäst
Nybörjare
kunskap är det vassaste vapne

Heja Alice Weidel!

Judesuggan
Gäst
Nybörjare
Judesuggan

Oj vej. Diskjiminejing. De stackars små liven.

https://www.youtube.com/watch?v=T_gHZ0Yuyfo

kunskap är det vassaste vapne
Gäst
Nybörjare
kunskap är det vassaste vapne

Det kommer att komma en dag då HÖGFÖRÄDARE som Merkel blir avrättade, för de enorma skador de åshamkat sina landsmän.

Jang Sing
Gäst
Nybörjare
Jang Sing
Citat. ”Dessa grisar [Angela Merkel och hennes regering] är inget annat än marionetter för de allierade från andra världskriget, vars uppgift är att hålla det tyska folket nere Dessa grisar [Angela Merkel och hennes regering] är inget annat än marionetter för de allierade från andra världskriget, vars uppgift är att hålla det tyska folket nere genom att anstifta inbördeskrig i storstäderna genom att översvämma dem med utlänningar.” Javisst, roligt att någon fler inser detta. Men tyskarna måste ha en ledare som stampar takten åt dem så de går i takt. Annars blir det kaos. Nu stampar ”Den kvinnliga lägerkommendanten med… Läs mer »
Erik
Gäst
Nybörjare
Erik

Är det bara min juderadar som plingar på Alice Weidels näsa?

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Hon är nog en ulv i fårakläder, eller en Jimmie Åkesson i kvinnokläder. Hon är medlem i Friedrich A. von Hayek-Gesellschaft som i år gav en medalj åt den inte helt okände judiske före detta oligarken Michail Chodorovski.

comment image
Friedrich August von Hayek

Hon stödde även ett uteslutningsförfarande mot Björn Höcke.

Wodenwehr
Gäst
Nybörjare
Wodenwehr

Snyggt, där har ni en jäkligt bra kandidat!

wpDiscuz