Amnesty brister i ”mångfald” – nästan bara vita män i ny kampanjfilm mot våldtäkter

KULTURMARXISM. Amnesty har släppt en ny kampanjfilm där man vill uppmärksamma att de flesta våldtäkter inte leder till fällande domar. I kampanjfilmen lyser dock mångfalden med sin frånvaro, då nästan uteslutande vita män är med.

”BOYS BOYS BOYS” heter en ny kampanjfilm från den så kallade människorättsorganisationen Amnesty International. Enligt organisationen är tanken med filmklippet att uppmärksamma att 9 av 10 våldtäkter i Sverige inte leder till någon fällande dom för gärningsmannen.

I beskrivningen till filmklippet skriver man:

År 2018 anmäldes 22 500 sexualbrott i Sverige.
93 procent av brotten gick aldrig vidare till rättegång.
5 procent ledde till en fällande dom.
97 procent av alla misstänkta gärningsmän var…ja, män.

Men i filmklippet visas nästan uteslutande vita män och pojkar upp. Män som grillar och leker med sina söner, spelar tv-spel, dricker öl, bastar och spelar fotboll. Detta trots att statistik visar att utomeuropéer är starkt överrepresenterade som våldtäktsmän i Sverige.

Kulturmarxistiska lobbyorganisationer har lyckats förmå företag och organisationer att använda sig av icke-vita, rasblandare och sexuellt avvikande personer i reklam- och kampanjfilmer för att bättra på ”mångfalden” – detta tycks alltså Amnesty själva ha glömt under produktionen av ”BOYS BOYS BOYS”.

Klippet – som inte går att kommentera – har i skrivande stund 16 ”tummen upp” och 47 ”tummen ned”.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
VeraCaesar-AureliusWäring Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Wäring
Medlem

Den antivita agendan är TOTALT förhärskande och genomsyrar ALLT. Jag tror inte ens de flesta nationalister inser vidden av detta, och motståndet blir också därefter, dvs alldeles för mjukt. Hela det här jude-systemet måste krossas fullständigt för att vi ens ska ha en chans till att skapa ett någorlunda stabilt liv och framtid.

Caesar-Aurelius
Medlem

Att 93 procent av brotten aldrig gick vidare till rättegång är inte ett dugg förvånande.

Den allra största orsaken till detta är ju givetvis att de flesta kvinnor som blir våldtagna har släpat hem en individ som de inte ens kan bokstavera namnet till.

– Vad hette mannen?
– ja, han hette Moghatjud eller Moggtachud, eller något sådant. Jag kallade honom Magnus för enkelhets skull …

Lösningen till de flesta våldtäkter är

A) SLUTA RÖSTA PÅ Våldtäktsinvandringspartierna
B) SLUTA GÖKA MED DE SOM FÅR SITT MESTA KALORIINTAG FRÅN FRUKT och exotiska födoämnen, typ bananer och getter.

Vera
Medlem

Under en sexualundervisning 1947 för utbildning som barn sköterska i Nybodahemmet Stockolm fick vi lära oss 1. Att rasblandning är inte att föredra då barnen kan behäftas med missbildningar och efterblivenhet. 2. Att omskärelse skapar översexualitet då skyddet skärs bort. Tror inte att dessa män var omskurna och kan med gott samvete fortsätta sina vanliga liv.