Amerikanska veteraner missnöjda med sionistiska krig

UTRIKES. Enligt en färsk opinionsundersökning anser en stor majoritet av de amerikanska krigsveteranerna att krigen i mellanöstern inte var värda att utkämpa.

Enligt en opinionsundersökning från Pew Research Center anser 64 procent av de amerikanska krigsveteranerna att Irakkriget inte var värt att utkämpa, medan 58 procent gav samma svar om kriget i Afghanistan.

En av de som nu kritiserar krigen är veteranen Will Griffin, som anser att krigen är ”orättfärdiga, olagliga, omoraliska och aldrig skulle ha ägt rum”.

— Fler civila än fiendesoldater har dödats, självmordstalen bland veteraner är rekordhöga, det byggs inga skolor eller sjukhus i dessa länder. Fler bomber släpps och terroristorganisationer har vuxit exponentiellt sedan 2011, så varje mål vi hade med att gå in i Irak och Afghanistan har vi misslyckats med att nå på alla tänkbara sätt, förklarar veteranen.

Griffin tror heller inte att krigen på något sätt gjorde situationen bättre för människor hemma i USA eller i de länder där man störtade olika regimer:

— Jag har aldrig tjänat eller hjälpt befolkningen i USA, Irak eller Afghanistan. De jag tjänade var storföretagen, vapentillverkarna och politikerna som gynnade sina egna karriärer genom dessa krig och genom att offra mina kamraters och oskyldiga civilpersoners liv.

Källa:
‘We did bad, evil things there’ – Vet turned peace activist on growing dissent with US forever wars

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
RickardPeterKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Ja, det är äntligen den rätta insikten, men jag tillägger att världsherravälde-judar (Illuminati) resp. Israel önskade krig. Hoppas den insikten sprider sig bland aktiva soldater och befolkningen i USA och i världen.

Peter
Medlem

Ja, det har de alltid velat -finansiera vapnen, krigen och sedan återuppbyggnaden för att i sitt hat utplåna icke-judar och göra största möjliga penningvinster.

Rickard
Medlem

Som alltid i större händelser i världen ”follow the money”