Amerikanska soldater dödade i Afghanistan

UTRIKES. Tre amerikanska soldater har avlidit i Afghanistan till följd av en vägbomb.

USA:s invasion och efterföljande krig i Afghanistan fortsätter att skörda offer. Under gårdagen avled nämligen tre amerikanska soldater och en legosoldat till följd av en vägbomb.

Talibanerna – som avsattes av USA 2001 och sedan dess bedrivit ett gerillakrig mot den sionistiska stormakten och dess afghanska lakejer – har tagit på sig dådet men säger själva att det rör sig om en medveten självmordsbombning.

Hittills i år har sammanlagt sju amerikanska soldater dött i Afghanistan. Det totala antalet sedan invasionen 2001 ligger på över 2 400.

USA och talibanerna håller sedan några månader tillbaka på med att diskutera ett tillbakadragande av amerikanska trupper från landet.

Källa:
Several US troops killed in Taliban attack

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
GrottbjörnenFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Jag vet inte om detta ska föreställa en god ellwr dålig nyhet. Det verkar inte hjälpa att vita och svarta amerikaner dör. Det har ändå inte funnits en fredsrörelse sedan den toppfinansierade Vietnamproteströrelsen. Vad jag vet. Men det är väl för att alla krig numera helt tjänar den judiska makten. Vad gör det om några gojer dör? Det är förresten bara bra, kanske de tycker. Men vilka ska de sätta in i kommande krig mot Iran?

Det var nog en dålig nyhet. Utom för Irans skull. Så då är den ju bra förresten.

Grottbjörnen
Medlem

Vietnamrörelsen blev kapad av judar, pedofilgrisen Allen Ginsberg tex., som gjorde om det till en ”hippie”-rörelse som handlade om pacifism och att experimentera med droger, det hade varit för farligt med en amerikansk rörelse som ville kväva globalismen i vaggan

Grottbjörnen
Medlem

ja,vad fan hade de där att göra?