Amerikanska antifascister jublade åt Hitler-citat

TROLLNING. Ett nytt Youtubeklipp som blivit viralt visar hur en man håller ett tal inför en grupp jublande amerikanska antifascister, som uteslutande består av citat som tillskrivits Adolf Hitler.

Den amerikanska alternativhögern är känd för sin taktik att ”trolla” sina politiska motståndare. Bland annat har man skapat fejkade Youtubekanaler där man utger sig för att vara antifascister och startat påhittade kampanjer på sociala medier – där den mest kända torde vara när man fick feminister att posta bilder där de kissat ner sig.

Nu har ytterligare en så kallade trollning blivit viral. Denna gång är det en film där en man håller ett tal inför en grupp antifascister som demonstrerar för att avsätta Donald Trump som president. Talet i fråga innehåller uteslutande citat som har filmskaparen tillskriver Adolf Hitler och leder till både applåder och jubel från antifascisterna.

Se filmklippet nedan:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

10 Kommentarer till "Amerikanska antifascister jublade åt Hitler-citat"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
FURD
Gäst
Nybörjare
FURD

Titanen från Braunau.

Fridfull_kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull_kraft

Hitler var så intelligent. Det är en SKAM att han inte erkänns av svenska journalister och förståsigpåare. Istället, grundlurade, kommer de dragandes med gamla (((lögner))).

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Det är ju därför Hitler måste förbjudas och demoniseras, för att han var en av historiens största genier och därtill driven av kärlek mot mänskligheten.

När vi fick välja c-språk på högstadiet var det självklart för mig att lära mig samma vackra tyska språk som jag hade hört honom tala i ett antal program på TV. Det var nog inte riktigt så kommunisterna på SVT hade tänkt sig att reaktionen skulle bli bland tittarna.

Fridfull_kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull_kraft

Du var tidigt uppvaknad! :.)

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Jag trodde aldrig på de sex miljoner lampskärmarna, möjligen några hundratusen men nu vet vi att det inte var en enda. Efter att ha vistats ett antal år i Tyskland och lärt känna det tyska folket blev jag övertygad om att detta folk inte kunde ha begått de vidrigheter som de anklagas för.

Invisible
Gäst
Nybörjare
Invisible

Smygnazister… :D

Sverige98ad
Gäst
Nybörjare
Sverige98ad

Haha klockrent :-)

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Antifascister är ofta mindre intelligenta individer, utan personlig karaktär och styrka. Dom följer strömmen och tänker aldrig en egen personligt reflekterad tanke. Deras orkestrerade tankar är allt som oftast initierade och regisserade av globalist-sionist-makten.

Det betyder att även citat av Adolf Hitler kommer att gillas och uppskattas om antifascist-ÅSNORNA tror att det är en antifascist som uttalar dem.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Hitler var en universell ledare, hans tankar, ord och sanningar är eviga.

Jublet över Adolf Hitlers ord från denna missledda grupp av ”antifascister” visar på Nationalsocialismen och dess tankars storhet och universella användbarhet.

Antifascimen saknar djup och innehåll och styr massan genom fördumning, stigmatisering och terror. Givetvis jublar dessa antifascister när deras själar nås av en strimma ljus.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

Meh. Inga ”kontroversiella” citat direkt. (Sen vet jag ju inte om alla av dom är äkta, det där om lögn tex är åtminstone vinklat då han beskrev fiendens metoder)

Tom många hjärntvättade skulle dock tycka Hitler har överlag legitima åsikter i socialpolitiska frågor.. Det är ju i rasfrågor och dylikt som hjärntvätten skulle slå till och känslor övervinna förnuft.

wpDiscuz