Amerikanska antifascister jublade åt Hitler-citat

TROLLNING. Ett nytt Youtubeklipp som blivit viralt visar hur en man håller ett tal inför en grupp jublande amerikanska antifascister, som uteslutande består av citat som tillskrivits Adolf Hitler.

Den amerikanska alternativhögern är känd för sin taktik att ”trolla” sina politiska motståndare. Bland annat har man skapat fejkade Youtubekanaler där man utger sig för att vara antifascister och startat påhittade kampanjer på sociala medier – där den mest kända torde vara när man fick feminister att posta bilder där de kissat ner sig.

Nu har ytterligare en så kallade trollning blivit viral. Denna gång är det en film där en man håller ett tal inför en grupp antifascister som demonstrerar för att avsätta Donald Trump som president. Talet i fråga innehåller uteslutande citat som har filmskaparen tillskriver Adolf Hitler och leder till både applåder och jubel från antifascisterna.

Se filmklippet nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments