Amerikansk senator: USA:s inblandning i Syrien är egentligen i Israels intresse

USA. Tucker Carlson pressade natten mot idag en republikansk senator om vad USA tjänar på regimbyte i Syrien. Svaret blev att USA:s intresse i Syrien heter Israel.

Vad är det amerikanska nationella säkerhetsintresset som skulle tjänas av ett regimbyte i Syrien? Frågan ställdes igår av den konservativa TV-profilen Tucker Carlson på Fox News till den amerikanske senatorn Roger Wicker (R).

— Om du bryr dig om Israel så måste du åtminstone intressera dig för vad som händer i Syrien, svarar Wicker direkt på frågan.

När Tucker pressar Wicker säger denne att USA:s agenda inte är regimbyte, trots att president Donald TrumpTwitter kallat Bashar al-Assad för ett ”djur” som borde ha stoppats för flera år sedan av Barack Obama – en åsikt som innebär en total tvärvändning för Trump som 2014 öppet var emot intervention i Syrien. Trump skrev då:

President Obama, do not attack Syria. There is no upside and tremendous downside. Save your ”powder” for another (and more important) day!

Den förnyade krigshetsen mot Syrien och Trumps ändrade uppfattning har uppkommit efter ännu en påstådd gasattack som skylls på regeringsstyrkorna i Syrien.

Senator Wicker menar i alla fall att Trump-administrationens mål inte är regimbyte utan bara att bekämpa ISIS. Tucker Carlson kontrar då med att fråga varför USA inte står på samma sida som al-Assad som också kämpar mot islamisterna.

— Det är komplicerat i Syrien, svarar Wicker och återupprepar att målet inte är regimbyte.

Wicker säger också att han är glad att Trump samlat ett team av personer som han har förtroende för. Den nye nationella säkerhetsrådgivaren John Bolton, som är en krigshetsare som bland annat stödde George Bushs invasion av Irak, är en av personerna som Wicker hyllar.

I slutet av intervjun påpekar Tucker Carlson att en gasattack förra året påstods ha utförts av den syriska regeringen innan det i år framkom att det saknas bevis för det påståendet. Wicker svarar då att han är övertygad om att den tidigare attacken utfördes av regeringen, men när han pressas vägrar han att redogöra för varför han tror det.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

16
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
nordboAnders JonssonSverkerFredrikaKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Tala om förrädare de har där på Capitol Hill, precis som vi har i Rosenbad och riksdag. Politikerna och massmedia kritiserar båda Trump för att åtminstone tidigare ha varit mer mån om att försvara den södra gränsen än att ägna världspolis för judiska intressen. Uppenbart att de i Washington ägnar noll tanke åt amerikaners trygghet, och allt åt de judiska världshärskarplanerna.

Christian Hamilton
Medlem

Bra att du skriver Washington för alla viktiga instanser inom administrationen i USA är kuppat av judar. USA styrs av judar som inte har det minsta intresse av amerikanska folkets väl och ve utan är helt inställda på att styra USA som om det är ett israeliskt territorium, vilket det i praktiken är.

Detta började på allvar redan 1933, då en viss herr Untermeier med Roosevelts idoga hjälp körde igång Judeas världsomspännande heliga krig mot Tyskland.

Karl-Путин A
Medlem

Amerikansk senator: USA:s inblandning i Syrien är egentligen i Israels intresse

Detta är ett understatement som heter duga. ALL USAs inblandning runtom i världen sen första världskriget är i Israels intresse. Det amerikanska folket har inget att vinna på de hundratals krig och väpnade konflikter som USA skapat de senaste 100 åren – om man inte ser det som en glädje att få betala tusentals miljarder dollar varje år som dessa krig kostar, hundratusentals döda och lemlästade varje år och enorma flyktingskaror som förstör ens eget samhälle till grunden.

Fredrika
Medlem

Amerikanarna sitter som gisslan. Deras skattepengar går till Israels mord på sina egenskapade fiender. Överallt.

Sverker
Medlem

Nu har judens panik med sitt krigsmanipulerande i kulissen, gjort att kulissen har ramlat omkull, och juden står där i strålkastarljuset för världen att se, och till slut förstå.
Det är nu det gäller. Kommer juden att åter bringa världen i brand, eller är det kört för den evige juden?

Karl-Путин A
Medlem

Hur många amerikaner, svenskar eller tyskar tror du är medvetna om vad som sker i Syrien och vilka inblandade länder som gör vad?

Högst 5% – alltså har folk inte fattat någonting trots att Israel härjat i området i 70 år. Säger man på (((SVT))) att Assad använder kemvapen så tror 95% av svenskarna att det är sant.

Anders Jonsson
Medlem

Jag anser att vindarna blåser åt vårt håll. Jag tror inte att 95% av svenskarna köper allt som (((systemets))) medier eller dess politiker säger. Jag tror siffran är betydligt lägre. Om 95% trodde på lögnerna skulle vi möta massivt motstånd och negativism när vi möter folket på gator och torg. Men så är inte fallet. Fast vi är ”nazister” enligt systemet så möts vi av väldigt mycket positiva reaktioner. Folk börjar att allvarligt tröttna på, och misstro (((systemet))). Dom kan ju själva se och uppleva varje dag att det barkar åt helvete. Nu ska vi bli det ENDA alternativ som… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Vindarna blåser åt vårt håll men potentialen för närvarande ligger väl på 5% – övriga 95% förlitar sig på systemet och de etablerade partierna.

nordbo
Medlem

jo, men det är bara ca: 40% som röstar medans man fyller upp 10% med blankröster – resten är mottagliga för NMRs politik men kan inte för att (((demokratin))) har låst befolkningen i skulder.

Sverker
Medlem

Sant, den stora massan är fullständigt hjärntvättad. Men, det finns experiment som visar att det räcker med ca 7% vakna, för att samhällen skall ta en annan utveckling. Majoriteten är ändå drönare som man aldrig kan nå. Förhoppningen är att nu när det är uppenbart hur lurade vi är, så kan 7% uppnås. Vi tänker oftast på västvärlden, men det finns många fler samhällen, där judehjärntvätten inte slagit rot. Eftersom juden nu är i panik, så är de ju det av en anledning! Juden har spelat ut sitt sista kort genom att konfrontera ryssen. Kommer USA verkigen att riskera ett… Läs mer »

Christian Hamilton
Medlem

”Kommer USA verkligen att riskera ett krig med Ryssland/Kina/Iran, för att juden kräver det?”

Befolkningen i USA vill definitivt inte riskera det, men administrationen består tyvärr inte av folket i den unionen. De flesta i administrationen består av ett helt annat folkslag. Dessa riskerar allt nu när de står inför att lögnen de överhuvudtaget existerar på börjar knaka ordentligt i fogarna.

Sverker
Medlem

Det är svårt att värdera de rykten som säger att den amerikanska militären inte kommer att lyda order om att slåss mot Ryssland/Kina/Iran. Även betalda legosoldater ger sig inte på självmordsuppdrag. Bråka mot en så stor motståndare har dom aldrig gjort. Dom klarade ju inte ens ett fjuttigt land som Vietnamn. Att få sin familj och hemmet kremerat av kärnvapen hemma i USA, lockar inte heller. Förutom det, så har löner till krigsmakten hållits inne med. Staten slutade ju att betala löner för ett tag sedan. Att slåss utan lön, blir nog extra svårt att få soldaterna att göra :-)… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Jag tror inte heller att USrael vågar starta ett krig mot Ryssland, utan det jag hävdade är att högst 5% har genomskådat Shlomo&Co. Se bara på Sveriges Riksdag där samtliga partier ger Israel sin förbehållslösa kärlek, inte minst SD.

nordbo
Medlem

– slåss mot Kina”..?

Kina är den globala ”neutrala” spelaren i allt detta, de är FÖR den västliga judiskt marxistiska ideologin – de sänder ut dagligen nya kineser till väst i sin förhoppning att de ska ta över den fundamentala strukturen i väst – Kina är lika stor fiende som den inhemska juden.

Karl-Путин A
Medlem

Att CH: Det var inte det amerikanska folket som ville delta i första och andra världskriget heller, men de lurades in i krigen med propaganda och falseflag operationer. Om USA/Israel väljer att starta krig med Ryssland kommer samma hjärntvättade amerikaner att rusa till värvningskontoren. Glöm inte att kristna amerikaner ser Israel som det förlovade landet och judarna det folk som de ska samsas med i Paradiset.

nordbo
Medlem

Svar till Sverker ovan när han skrev ”slåss mot Kina”.

Kina är fullt medvetna om den judiskt marxistiska fördummningen av västländska befolkningen idag – därav deras ständigt utskickat utbildade som ska sköta och ta över västs näringsliv – svenska ansikten som Wallenberg visar upp just idag bland sina forskningsprojekt (AI,genmodifierad mat osv) och reklamkampanjer är morgondagens Kineser och rasblandat bland Wallenbergs gränslösa syndikat.

ps: Wallenberg strävar åt dagens rasblandade NASA med ett fördummat kinesprojekt helt enkelt.