Amerikansk reporter hittar inga bevis för gasattack i Syrien

SYRIEN. En amerikansk journalist som har undersökt området där det senaste påstådda kemiska angreppet i Syrien ska ha inträffat konstaterar att påståendena är falska.

Den amerikanska reportern Pearson Sharp berättar i en intervju med amerikanska nyhetskanalen OANN att han besökte staden Douma där det påstådda kemiska angreppet ska ha utspelat sig, utan att ha funnit bevis för angreppet. Enligt Sharp har ingen av de lokala invånarna hört något om ett kemiskt angrepp och att de muslimska terroristerna har iscensatt angreppet för att skapa kaos och förvirring så att de ska fly från staden.

Se klippet nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
10 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
_DH_
2 år sedan

Börjar kännas som att den här judiska skrönan är lika trovärdig som den s.k. ”förintelsen”… Dvs inte alls. Och lika skrupelfritt har den exploaterats.

Karl A
Karl A
2 år sedan
Reply to  _DH_

Så som (((dom))) ljuger har dom snart fått ihop 6 miljoner gaslögner till.

_DH_
_DH_
2 år sedan
Reply to  Karl A

De vet säkert att gasen också bestod av exakt sex miljoner molekyler, inte en enda fler eller färre. Ve de som hävdar att det faktiskt var färre molekyler, eller inte alls förekom någon gas överhuvudtaget.

nordbo
nordbo
2 år sedan

Vid den påstådda gasattacken så bekräftade närliggande sjukhus att de inte fått in några patienter som utsatts för saringas – det säger en del.

Dock så har (((demokratin))) bombat och förstört syriens egna sjukhus tidigare i detta vidriga (((krig)))
Internationell lag som behandlar skydd av civila gäller inte för de självutvalda som står över alla semitiska folkslag.

Peter H. Norrland
Peter H. Norrland
2 år sedan

En TV4-reporter var där för nån dag sen i huset där många påstås ha dött och han sa att det var en stickande doft i luften när dom gick ner i källaren! Han ifrågasatte varför dom inte spärrat av huset och området för att inte förstöra ”bevis”!? En kille som blev intervjuad ska ha varit i huset när det ”bombades”, han sa att dom plötsligt hörde ett högt ljud som ”när en gastub skruvas upp”! Men trots att hans nära släktingar ska ha dött av gasen så visade han absolut inga känslor alls, så det som stank var väl bara… Läs mer »

nordbo
nordbo
2 år sedan

– stickande doft i luften när dom gick ner i källaren!”

Verkar vara klorin som användes för att iscensätta ”bevis”

Vera
Vera
2 år sedan

Ruiner efter bombning har alltid en stickande lukt i sig rätt länge det skall väl en krigsjournalist veta?

nordbo
nordbo
2 år sedan
Reply to  Vera

förvisso – nu är det så att västerländska ”journalister” med sitt dekadenta liv och leverne har försämrat luktsinne. :) (övriga sinnen med)

hej och hå det blev visst många inlägg idag – låt solen skina på er.

Karl A
Karl A
2 år sedan

Att USA/Israel, England och Frankrike iscensatte missilattacken precis innan kemvapeninspektörerna skulle anlända och att man nu hävdar att de blir beskjutna beror bara på att (((man))) vill försinka inspektionen så att man sen kan påstå att Assad hunnit städa undan alla spår.

Anna
Anna
2 år sedan

Inte jag heller.