Amerikansk patriot lärde upp CNN-tittare om ”förintelsen” och judisk makt

UTRIKES. Det gick inte helt som planerat när CNN under en intervju försökte svartmåla en amerikansk patriot. Resultatet blev istället att en hel del politisk inkorrekt fakta spreds till det amerikanska folket.

Saker och ting gick inte riktigt som planerat när fake news-kanalen CNN tidigare under veckan skulle intervjua den 70-åriga amerikanska patrioten och kongress-kandidaten Arthur Jones. CNN inledde intervjun med att komma med en rad känsloargument och påståenden i ett försök att svartmåla Jones, som kämpar för att få en plats i kongressen för republikanerna i delstaten Illinois.

Istället för att gå i försvarsposition och ångra sig gjorde krigsveteranen tvärtom och det hela slutade med att han satt och skolade CNN-tittarna om ”förintelsen”, judisk makt och om USA:s krigshärjande i Mellanöstern.

Klippet har i skrivande stund över 400 000 visningar på Youtube där en klar majoritet ser ut att stödja Jones och hans budskap.

Se intervjun nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments