Amerikansk patriot lärde upp CNN-tittare om ”förintelsen” och judisk makt

UTRIKES. Det gick inte helt som planerat när CNN under en intervju försökte svartmåla en amerikansk patriot. Resultatet blev istället att en hel del politisk inkorrekt fakta spreds till det amerikanska folket.

Saker och ting gick inte riktigt som planerat när fake news-kanalen CNN tidigare under veckan skulle intervjua den 70-åriga amerikanska patrioten och kongress-kandidaten Arthur Jones. CNN inledde intervjun med att komma med en rad känsloargument och påståenden i ett försök att svartmåla Jones, som kämpar för att få en plats i kongressen för republikanerna i delstaten Illinois.

Istället för att gå i försvarsposition och ångra sig gjorde krigsveteranen tvärtom och det hela slutade med att han satt och skolade CNN-tittarna om ”förintelsen”, judisk makt och om USA:s krigshärjande i Mellanöstern.

Klippet har i skrivande stund över 400 000 visningar på Youtube där en klar majoritet ser ut att stödja Jones och hans budskap.

Se intervjun nedanför:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KlausJan HjelmChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Det börjar knaka i fogarna till lådan som innehåller alla lögnerna som de självutvalda håller alla andra folk i känslomässigt och fysiskt slaveri.

Lådan lappas och lagas men den kommer att spricka med en jäkla smäll inom en inte alltför avlägsen framtid.

Jan Hjelm
Medlem

Ett världsomspännande korthus som kommer att blåsa bort kort för kort nu när män och kvinnor med starka lungor börjar blåsa på det.

Klaus
Medlem

CNN-marionetten har blonderat hår för att verka mer förtroendeingivande (lika som judinna Angela Merkel)…