Amerikansk nationalsocialist fick 55 000 röster

UTRIKES. Den amerikanske nationalsocialisten Arthur Jones kammade hem 55 000 röster i valet till representanthuset.

I årets val till det amerikanska representanthuset ställde nationalsocialisten Arthur Jones upp som republikansk kandidat i Illinois tredje distrikt, som ligger alldeles utanför Chicago.

Mot Jones stod det demokratiska partiets sittande representant Dan Lipinski, som förväntades vinna valet. Demokraterna har varit såpass starka i distriktet att republikanerna år 2016 inte ens ställde upp med en kandidat.

Resultatet visar att över 55 000 väljare eller 26,5 procent röstade på den frispråkige Jones, trots negativ publicitet i media och avståndstaganden från det republikanska partiets sida. Den senaste gången en republikan ställde upp i distriktet var år 2014, då Sharon Brannigan vann 35 procent av rösterna.

Källa:
More Than 55,000 Vote For Nazi Leader In Illinois Congressional Race

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
AndreasKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Dan Lipinski låter inte alls judiskt, eller låter det väldigt judiskt? Jag vet inte vilket för att slippa ett HMF-åtal, men alla vi som besökt det amerikanska rostbältet där Chicago numera ingår förstår att allt fler MÄNNISKOR ser nationalsocialismen som den enda lösningen på de ”svarta molnen” som hopar sig över horisonten.

Karl-Путин A
Medlem

Dalsland ingår numera i det svenska rostbältet där man lade ner ett pappersbruk i Åsensbruk som försörjde en hel bygd, pga en svårbetald el-räkning på 50 miljoner kronor, samtidigt som man idag betalar 60 miljoner för att skapa fejkade jobb åt TVÅ negr…. eh, ”flyktingar”.

Andreas
Medlem

Detta var en riktigt intressant intervju med Art Jones: https://christophercantwell.com/2018/10/25/radical-agenda-s04e037-art-jones/