Alt Knight slog till igen!

ALT KNIGHT. Kyle Chapman, mer känd som Alt Knight och Based Stickman, har slagit till igen. I ett nytt filmklipp sänker han en vänsterextrem systemlakej, som försöker hindra en grupp amerikanska patrioter att spela in en reklamfilm för en manifestation, med ett enda slag.

I början av mars samlades ett stort antal amerikaner i Berkeley i delstaten Kalifornien för att manifestera sitt stöd för president Donald Trump. Ganska snart attackerades dock gruppen av en vänsterextrem och yttrandefrihetshatande pöbel av systemlakejer. Då polisen endast stod och såg på tog en man vid namn Kyle Chapman saken i egna händer och gick till motangrepp med hjälp av en träklubba och sköld.

Den legendariska filmen där Chapman slår av sin klubba mot en av de attackerande vänsterextremisternas huvuden spreds snart över hela världen och Chapman blev känd som the Alt Knight och Based Stickman.


Klippet från Berkeley som gjorde Chapman känd som Alt Knight och Based Stickman.

Nu verkar det som att Alt Knight har slagit till igen. Detta i samband med en filminspelning i Civic Center Park i delstaten Colorado. Så här skriver Chapman själv på sin Facebooksida:

Vi hade en smärre konfrontation med lokala banditer i samband med att vi spelade in en reklamfilm för vår frihetsmanifestation den 15 april. De försökte omringa oss när vi var på väg att lämna platsen… Inget en liten ansiktskorrigering inte kunde åtgärda!

De ringde polisen som små fjantar. Jag spenderade större delen av natten i arresten, med ytterligare ett åtal mot mig. Mina grabbat väntade på mig när jag släpptes. Det var en grym dag!

Detta är ytterligare ett exempel på hur vänsterpatrask försöker skrämma och hota riktiga amerikaner när vi försöker att nyttja våra konstitutionella rättigheter. Vi KAN INTE tolerera det. #FightBack #WeAreAllBased

Chapman har ett åtal sedan tidigare gällande incidenten i Berkeley. Det fallet valde dock ansvarig åklagare med polis att inte åtala honom med i nuläget.

Se klippet när Alt Knight sänker en aggressiv systemlakej nedan:

Källa:
Based Stickman (Facebook)

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments