”Alt-Knight” attackerade antifascister med klubba och sköld – hyllas på Twitter

USA. Polisen såg stillsamt på när vänsterextremister attackerade barnfamiljer och pensionärer vid en demonstration för att stödja Donald Trump i Kalifornien. Då steg en man fram som iklädd sköld, klubba och gasmask attackerade den yttrandefrihetshatande pöbeln för att försvara sina medpatrioter. Nu hyllas han på sociala medier som ”the Alt-Knight”.

Det var i Berkeley i Kalifornien som ett stort antal anhängare till Donald Trump hade samlats för att visa sitt stöd för presidenten. Staden är ökänd för sin vänsterliberala befolkning och huserar ett universitet som är ett av landets mest kulturmarxistiska lärosäten.

Att presidenten kunde samla ett sådant stöd i Kalifornien blev förmodligen för mycket för den stora grupp motdemonstranter som hade samlats i närheten, varpå de ganska snart började attackera människor med knivar, pepparspray och slagträn. Några svartklädda och maskerade antifascister uppges också ha försökt att infiltrera Trump-publiken för att kunna komma åt dem som annars hade hållit sig i bakgrunden, exempelvis pensionärer.

Vänsterpöbelns intentioner tydliggjordes också när de bland annat eldade upp en skylt där det stod ”Free speech”.

Många Trump-supportrar verkar ha varit helt oförberedda på attacker från storfinansens lakejer.

Flertalet slagsmål ska ha brutit ut och många Trump-supporters skadades, speciellt äldre personer som inte tycks ha väntat sig att bli attackerade för att de utnyttjat sin grundlagsskyddade rätt att uttrycka sin åsikt. Samtidigt ska polisen ha stått bredvid och sett på i full kravallutrustning.

Plötsligt ska dock en man, iklädd hockeyutrustning, klubba, sköld och gasmask ha hållit ett brandtal till sina kamrater innan han gav sig på den yttrandefrihetshatande pöbeln som attackerade hans medpatrioter.

Av någon anledning så fick detta polisen att vakna varpå de arresterade mannen. Ganska snart samlades det dock in pengar för att betala hans borgen och han har i skrivande stund släppts fri.

Kyle ”the Alt-Knight” Chapman arresteras av polisen efter att med stort mod ha försvarat sina kamrater.

Inte mycket är känt om klubbmannen, förutom att han heter Kyle Chapman, men han hyllas nu överallt på sociala medier och på diverse Alt-right-bloggar som the Alt-Knight och Based Stickman för sitt tilltag. Samtidigt har en namninsamling startats för att förmå president Trump att benåda honom, då polisen tänker försöka åtala honom för en rad brott.

Så här skriver Andrew Anglin The Daily Stormer:

Albeit outnumbered by cops and Leftist scum, one patriot whisked in from the shadows to fight back. Dressed like a custom character from Fallout 4, ”Berkeley Stickman” was filmed beating back leftist attackers and pepper spraying the crowd to save helpless Trump supporters from being killed.

Se en sammanfattning av händelserna nedan:

Källa:
Support Berkeley Stick Man’s Legal Defense Fund

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

56 Kommentarer till "”Alt-Knight” attackerade antifascister med klubba och sköld – hyllas på Twitter"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
grooomys
Gäst
Nybörjare
grooomys

…en av grundarna av Altknight är (((Matt Haimbach))) gissa hans rötter :)
http://therealistreport.com/wp-content/uploads/2016/03/Heimbach-Friend.jpg

grooomys
Gäst
Nybörjare
grooomys

..din fega lilla jude :) så du var tvungen blocka LOL

K
Gäst
Nybörjare

Hoppas att han blir belönad för sitt civilkurage!

Hinken skåne
Gäst
Nybörjare
Hinken skåne

Helt klart en nominerad till årets bärsärk! Riktig kämpe!

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Turner diaries är på väg att bli sann.
Polisen står handfallen pga risken att bli kallad rasist eller något liknande.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Det lättaste är ju att Shomrim sticker ut sina ögon och dövar sitt luktsinne, så slipper de vara rädda för (((epitet))), de är ju ändå blinda hönor, med gott om ruttna bruna ägg i de egna leden.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Shomrim låter judens avskum attackera sin presidents supportrar medan de griper hans försvarare, låter som presidenten måste sluta hylla Shorim och istället ”drain the swamp” där med.

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Shomrim är samma skit där som här. Inte så konstigt kanske. Dom har ju samma (((husse))).

Tobias Lindberg
Gäst
Nybörjare

Skönt att se att några börjar stå upp och slåss! Hoppas bara att detta får fler att göra likadant.

karolinrex
Gäst
Nybörjare
karolinrex

En hjälte..

HMK
Gäst
Nybörjare
HMK
V-vik
Gäst
Nybörjare
V-vik

Jag tror på amerikanarna. De har en annorlunda utveckling gentemot oss. Pepe är symbol för deras förvandling.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Symboler är otroligt viktiga i alla konflikter!
PEPE är en perfekt sådan!

Daniel
Gäst
Nybörjare
Daniel

Bra jobbat! Döda de röda!

Värmdöbo
Gäst
Nybörjare

Du är en hjälte!!!!

NS88
Gäst
Nybörjare
NS88

Hans fru är asiat.

Krille
Gäst
Nybörjare
Krille
Asiater är precis som oss vita vad gäller total avsaknad av chimpansgener i vårt DNA. Läste något intressant som pekade på att asiater har samma gemensamma ursprung som fanns före både Homo Erectus och chimpans som oss vita. Medans negrer som utvecklades från Homo Erectus som kom från chimpans och alla blandraser med mer eller mindre mängd neger i sig, dvs araber – mena, ziggar, judar, svartmuskiga syd och mellaneuropeer t.ex balkan mm etc har obrutna sekvenser av chimpans i sig från historiskt tidigare negerkontaminering så är både vita och asiater och då är det sydostasiater och kineser som avses,… Läs mer »
Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Tjena trollet, tycker du ditt försök att så splittring är framgångsrikt?
Glöm det!

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Visa mig gärna uppgifter på förekomsten av schimpansgener hos människor, i detta fall européer.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare

Enligt Dr Bar B. Que förekommer chimpansgener i speciellt hög utsträckning på män med tatueringar med ölburk i näven som bröstar sig mot varann.

Krille
Gäst
Nybörjare
Krille
Jag såg inte förrän nu att någon som inte vet något alls om detta svarat, vilket jag inte förväntade mig eftersom jag uttryckligen bad någon som vet något om detta skulle det och att den, dvs du som tydligt förmedlar känslan av att du likt det förhatliga pk-eriet inte vill att ska förhålla sig så som ämnet antyder ändå gör det. Om jag tolkat just det rätt eller fel visar sig väl. Och skulle jag ha rätt kan det kanske bero på att du i så fall är rädd att du har chimpansgener i dig. Att jag frågade efter någon… Läs mer »
Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

En till fallen varelse med andra ord, han kunde ju lika gärna ta pöbeln i näven.

Abcdefghijklminopqrstuvxyzåäö
Gäst
Nybörjare
Abcdefghijklminopqrstuvxyzåäö

Ni vet att killen är Anarkakapitalist va? Symbolen på hans sköld är AnCaparnas V.

http://lmgtfy.com/?q=v+is+for+voluntary

NS88
Gäst
Nybörjare
NS88

varför trycker ni – , jag poängterade ju bara fakta

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Inte riktat mot dig heller.

Norsk
Gäst
Nybörjare
Norsk

stickman 4 president!

frt
Gäst
Nybörjare
frt

Allt går tydligen som planerat: hetsa arier mot varandra genom placera en högerman som president. Trumps administration vinklar av judar – och det är bara toppen av isberget. Men handlingarna talar sitt tydliga språk: avreglering av bankverksamheten, fortsatt stöd av Israel, sanktioner mot Iran!

Krille
Gäst
Nybörjare
Krille
Vi får se. Att Trump ännu öppet inte kunnat säga allt vet vi ju. Så han manövrerar sakta fram till ett läge där han förhoppningsvis får full kontroll över de än så länge sion-judiskt kontrollerade säkerhetstjänsterna för att kunna rensa ut Satan och hans hejdukar ur administrationerna. Jag väntar och fortsätter ge honom en chans. Att han inte ännu kunnat vare sig fängsla eller avskeda de som dyrkar lögn och ondska som sugit och suger omskuret i CIA, FBI, NSA mm och plockat folkmördare, bedragare och skurkar som obama och hillery som suger detsamma är inte så konstigt. Jag tror… Läs mer »
Krille
Gäst
Nybörjare
Krille

måste plockas in ett gäng vita lands och rasförrädare ur den röda pestens bataljoner håller jag självklart med om. Så att det blir en urladdning mellan vita med oss på den goda sidan som står för sanning och de vita förrädare som vigt sitt liv åt ondskan och lögnen är nog ofrånkomligt.

Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf

Omskärelsen är det fundamentala. Förbjud omskärelsen och de semitiska religionerna faller ihop som punkterade ballonger.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare

Man kan helt enkelt förbjuda barnmissandel i lagen och upprätthålla lagen så är båda sekterna förbjudna automatiskt.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Mmm.. för vänsterextremisterna var ju inte våldsamma antivita idioter även innan Trump, och samhället inte heller redan splittrat och allt mer splittrat, sen år tillbaka.

Berätta gärna hur man skall komma någonvart utan att det kommer uppstå konflikt med någon, politisk eller fysisk, fjant.

Daijmond
Gäst
Nybörjare
Daijmond

Itś on like Donkey Kong!

Om globalisterna och deras kommunistiska/socialistiska/liberala zoombie-horder tror att dom kommer att köra över amerikanerna på samma sätt som man gjort med svenskar, tyskar, fransmän osv så kommer det, bättre sent än aldrig, bli deras välförtjänta undergång!

c-h
Gäst
Nybörjare
c-h

Dom har börjat att fatta va antifa är för pack I usa men han är tyvärr inte en av oss men de är en början

Parken
Gäst
Nybörjare
Parken

Inbördeskriget närmar sig och till att börja med republikaner mot vä pöbeln. Fortsätter sedan med att de vita sluter sig samman mot de de svarta.

Mikael
Gäst
Nybörjare
Mikael

Finns bara alt-right rörelsen bara på nätet? Borde ju finnas folk för mass-demonstrationer som visar sitt stöd för Trump?

Jews control both camps
Gäst
Nybörjare
Jews control both camps

Det ironiska här är att Kyle Chapman är judisk.
Sök på efternamnet.

Jews control both camps
Gäst
Nybörjare
Jews control both camps
Andersson
Gäst
Nybörjare

Chapman är inget judiskt namn, även om några judar har tagit sig det namnet.

I Sverige är tex Olsson ett vanligt namn bland judar. Sten A Olsson (Stena Line) och Birgitta Ohlsson (politiker (L) är två exempel.

Chapman är för övrigt ett välkänt namn i både Göteborg och Karlskrona som en av Sveriges skickligaste skeppskonstruktör.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Om man skulle gå efter efternamnet för att avgöra vem som är jude skulle det i Tyskland finnas 8 miljoner judar, eftersom ungefär 10% av Tysklands 300 000 efternamn bärs av judar – i verkligheten finns ””bara”” 100 000 st.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Långt fler personer och merparten verkar inte vara judar: https://en.wikipedia.org/wiki/Chapman_(surname)

Chapman verkar vara ett namn som kan vara såväl judiskt som icke-judiskt. Men folk är överlag alltför snabba att hugga på namn, exempelvis var det någon mupp i DS kommentarsfält som försökte hävda att Motståndsrörelsen måste vara fejk opposition ledd av en jude – för Lindberg har ju ”berg” i namnet!

Långt vettigare är att isf misstänkliggöra utifrån en kombination av faktorer: utseende, namn, beteende osv istället för bara ”han har ett namn som kanske är vanligt bland judar, tror jag – därmed måste han vara jude!”.. det blir ganska lätt idiotiskt.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Chapman är ett uråldrigt Engelskt namn!, så namnet i sej betyder ingenting!
därimot så stjäl ju judar gärna namn både Tyska,Engelska,Keltiska osv så man vet ju aldrig!

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Judens stölder av ariska efternamn är ett fenomen som måste upphöra.

Krille
Gäst
Nybörjare
Krille

Det är ju här DNA-tekniken kommer in som handen i handsken. Det optimala vore att bara genom ett enkelt blodprov kunna påvisa rastillhörighet och även egenskaper som iq, tankeförmåga, ärlighet, egoism, vänsterdåre etc för att kunna avgöra vilka som även av vår ras som inte ska eller får reproducera sig, ev i kombo med iq-test. Och de som är i avsaknad av impulskontroll och eller onaturlig aggressivitet, snedvriden sexualitet etc kastrerar man fysiskt.

Anti-troll
Gäst
Nybörjare
Anti-troll

Bra att du bemöter det, men nu är ju personen som påstår detta just ett troll. ”Allt är kört”, ”juden kontrollerar alla sidor”, ”det är lönlöst att kämpa”. Målet är att förvirra och förvandla allt vi gör bra till något dåligt.

Det är bra om läsaren förstår att det finns denna typ av troll och att de mycket väl kan vara utsända av staten som sedan några år tillbaka har anställt ett par personer som arbetar inom en trollarmé ledd av ”Myndigheten för samhällsskydd och beredskap”.

Sean E-N
Gäst
Nybörjare
Sean E-N

https://www.houseofnames.com/chapman-family-crest

Vadå Judiskt, vart får du det ifrån?

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Den där tre sekunders videon.. :D Det var ”ena klockrene träff det”.

Ola Nordmann
Gäst
Nybörjare
Ola Nordmann

I alle kamper/kriger/øvelser osv. Trenger man helter for sitt land/lag/side.

Hva med å innføre, månedens helt for NMR?

Vi blir konstant demonisert, så da ville et godt mottrekk være å skape noe som f.eks månedens helt.

Hva kritieriene burde være for noe slikt kan jo alltids diskuteres, men et lite tips til som styrer og steller med slikt.

Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare

Tufft agerat, trots att han möjligen kan vara jude enligt efternamnet!
Här i stan bodde det på 80-talet en judisk familj med samma efternamn som kom från England!

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Detta är det vackraste jag har sett på länge!
Inbördeskriget är nära! Götterdämmerung kommer!

Gläds ty ni kommer inte att behöva åldras och dö i en ned skiten säng!

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Han är nu fri! Anklagelserna har lagts ner.
http://bbs.dailystormer.com/t/stickman-alt-knight-charges-dropped/90284

Hell seger.

Sverre svensson
Gäst
Nybörjare
Sverre svensson

Usa kommer kanske splittras i framtiden? Vem vet?

yvessy77ye@gmail.com
Gäst
Nybörjare
yvessy77ye@gmail.com

lol

yvessy77ye@gmail.com
Gäst
Nybörjare
yvessy77ye@gmail.com

du måste vara en jude som försvarar en sån person :)

007
Gäst
Nybörjare
007

USA är ganska bögigt asså.

Stick
Gäst
Nybörjare
Stick

www, video – Publicerades den 8 mars 2017 -see below

”UNBELIEVABLE!! …….TO HACK THE US AND BLAMED IT ON RUSSIA”

https://www.youtube.com/watch?v=fWvbpjq3t5M

wpDiscuz