Allt som glimmar är inte false flag

Av ,
Nyhetsredaktör
8

KOMMENTAR. Nordfronts nyhetsredaktör skriver om varför terrordåd och masskjutningar inte beskrivs som ”false flag” på Nordfront.

I helgen skedde ytterligare en masskjutning i USA. Denna gång var det återigen en vit man, som enligt media eventuellt har ett så kallat hatbrottsmotiv bakom sig. Han ska ha skrivit något slags manifest. Jag har inte orkat läsa det, men tydligen handlar det om Trump, latinamerikaner och massinvandring.

Denna typ av dåd tycks bli allt vanligare, vilket gör många misstänksamma. Hur kan det komma sig att vita helt plötsligt börjar skjuta mot icke-vita? Samma människor blir dessutom lika misstänksamma när araber begår terrordåd, exempelvis i Islamiska statens namn.

När ett dåd sker, vare sig det är en vit eller brun man som av någon anledning fått nog, uppstår genast spekulationer i vårt kommentarsfält om att det bara måste vara en false flag. Det är förstås helt fritt att spekulera, och vi försöker ha så hög grad av yttrandefrihet som det bara går.

Men det riktas även i samband med detta emellanåt kritik mot redaktionen, och då kanske framförallt mot nyhetsredaktionen, kring varför vi bara ”köper” den officiella versionen rakt av. Att vi istället borde skriva att detta är ”false flag”, en lögn precis som den så kallade förintelsen. Maktens män vill oss inte väl och ljuger konstant för oss, varför skulle just detta vara sant, menar man.

Som ansvarig för Nordfronts nyhetsredaktion tänkte jag därför en gång för alla reda ut vi arbetar kring dessa frågor.

Behöver man fejka globalismens konsekvenser?
Det stämmer att det ljugs för oss konstant och det är också sant att man aldrig helt säkert kan säga att något har hänt på det sättet som beskrivs i lögnpressen. Men när vi talar om ”lögnpressen” betyder inte det av vi anser att allt som kommer därifrån per automatik är lögn. Det kallas lögnpressen eftersom de har en viss agenda och ljuger för att föra fram den. Den är globalistisk, den är antivit och den är kulturmarxistisk. Framförallt har lögnpressen en agenda att sprida misstro och hat mot nationella och systemkritiker, samtidigt som man vill lyfta fram massinvandring, dekadens och smuts till skyarna och dölja den judiska makten över världen.

Lögnpressen är alltså inte mytomaner, på så sätt att de tvångsmässigt ljuger bara för att. Skulle det fungera på så vis skulle det inte fungera alls. Lögnerna väljs ut utifrån behov.

Har då lögnpressen ett behov av att hitta på terrordåd och masskjutningar? Eller makten som står bakom lögnpressen? Ja, säger vissa. För att skapa oro och splittring och skifta fokus från det relevanta, exempelvis den judiska makten, som man ju vill dölja. Eller i fallet USA: Lobba för hårdare vapenlagar.

Detta skulle kunna vara sant, om det nu vore så att det överhuvudtaget inte fanns något reellt underlag för människan att begå terrordåd och masskjutningar. Så låt oss då titta på hur världen ser ut, finns det en förutsättning för att terrordåd och masskjutningar ska begås?

Om vi tar dåd med muslimska förtecken så har USA sedan 9/11 startat ett ”krig mot terrorismen”. Innan dess fanns den lilla gruppen al Qaida, bestående av ett fåtal fanatiker som främst gömde sig i afghanska grottor. ”Kriget mot terrorismen” som egentligen är ett artificiellt skapat krig för att hålla igång den amerikanska krigsindustrin, det amerikanska samhällets behov av en gemensam ondskefull fiende och samtidigt hålla Israels grannar från att bli alltför starka, har förstås fått önskad effekt: Antalet MENA-människor som är beredda att spränga sig i luften eller genomföra andra typer av massmord har efter att deras hemländer bombats sönder och samman ökat massivt.

9/11-attackerna markerade starten på ”kriget mot terrorism”, som också skapade en global och våldsam muslimsk terrorrörelse.

Ett tag såg det till och med ut som att dessa människor skulle lyckas skapa ett kalifat mitt i Mellanöstern. Världens makter tillät det också ett tag, för att det tjänade ett syfte. Sedan krossade man dem.

Det finns en enorm fiendskap från framförallt araber mot Västvärlden tack vare kriget mot terrorismen, där islam utgör en skräddarsydd ideologi att hänge sig åt i sina hämndfantasier. Vilket i sin tur garanterar fortsatt motivation att bedriva sionistiska krig i de länder där dessa människor föds, växer upp och dör.

LÄS ÄVEN: Några funderingar kring islam, västerlandet och den nationella kampen

Om vi tar det andra, något nyare exemplet, med den vite mannen som fått nog av judar/araber/latinamerikaner som invaderar eller kontrollerar deras forna hemländer. Finns det en grund för att en person som Brenton Tarrant i ren desperation försöker döda alla i en moské, synagoga eller i ett köpcenter nära den mexikanska gränsen i USA?

När vi folkmördas helt öppet med massinvandring, globalism, feminism och andra ondskefulla redskap är jag förvånad att det inte sker oftare. Speciellt nu när processen gått så långt. Jag själv tror inte att det är en produktiv väg. I regel leder det bara till hårdare repressionen mot dissidenter, samtidigt som fienden får en slags propagandavinst när denne kan säga ”titta så ond och rasistisk den vite mannen är som skjuter oskyldiga barn!”.

Med sitt vapen ”Kebab Remover” rensade Brenton Tarrant en hel moské på icke-vita.

Men att ensamma, desperata människor, vare sig de är bruna, vita eller svarta, får nog av globalismens och den judiska maktens förtryck och samtidigt inte tror att en positiv förändring är möjligt gör så här, det är inget konstigt.

Det finns alltså alla förutsättningar i världen för terrordåd och masskjutningar, precis det som nationella har förutspått sedan mångkulturen börjades implementeras. Varför skulle då lögnpressen, eller världens makter, lägga ner den massiva mängd resurser och energi för att ”fejka” dåd efter dåd? När dessa ändå rent logiskt kommer att ske gång på gång, med tanke på hur världen är beskaffad? Detta är en av mångkulturen och globalismens kanske mest uppenbara och logiska konsekvenser.

Ja, terrordåd och masskjutningar tjänar maktens syften. Men eftersom de skapat en situation när detta sker naturligt vore det ju totalt vansinne att anlita skådespelare, bygga hologram eller helt enkelt bara hitta på att något sådant skulle hända. Kort sagt: Det behövs inte.

Efter ett dåd bör inte den automatiska reaktionen vara: ”Detta är lögn, låt oss diskutera den och den detaljen som är skum”. Istället bör den vara: ”Er politik har skapat det här, vår politik är lösningen”. Samt: ”Oavsett om det här har hänt eller inte så ska ni inte införa mer censur och repressiva vapenlagar, det kommer bara öka människors frustration och vilja att skada andra”.

Att bedöma information och spekulation
Jag vet att Internetspekulationer kan verka övertygande. Men om vi leker med tanken att ett visst dåd de facto skulle vara en false flag, då kan vi fortfarande inte hävda det ifall vi saknar belägg för det. Man måste alltid ha kött på benen och ju mer kontroversiellt påstående man kommer med desto viktigare blir det att kunna backa det man påstår.

Utifrån det måste man ställa den information vi har att tillgå efter terrordåd och masskjutningar – bilder, vittnesmål, polisutredningar –  mot rena spekulationer och alternativa teorier. Ifall vi i vår nyhetsrapportering överger vanlig och sund källkritik för att vi av någon anledning skulle tro att allt detta bara är påhitt, då är vi ute och cyklar. Det är en fråga om trovärdighet.

I vissa fall, exempelvis där ”hakkorsattacker” och liknande har erkänts av judar, eller där man fabricerat gasattacker i Syrien, är det faktiskt bevisade false flag attacker. Då skriver vi ju också om det för då har vi information att tillgå och kött på benen.

Är det något jag är noga med när det gäller våra nyheter är att vi ska tala sanning och vi ska inte spekulera. Det finns utrymme för spekulationer i det vi kallar ”tyckande artiklar”. Krönikor, kommentarer och uttalanden. Men en anledning till att människor söker sig till alternativmedia är att de är trötta på hur den så kallade etablerade pressen ständigt talar om för dem hur de ska se på saker, och vad man ska tycka om saker. Vi samlar den information som finns om relevanta händelser, och ger den till er.

Sedan är det upp till er läsare att dra era egna slutsatser. Det tror jag ni är fullt kapabla till. Att ni kommit så långt som till Nordfront tyder på att ni kan tänka själva.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Tobias Lindberg Tobias Lindberg says:

  Det var ett mycket bra klargörande! Det är rätt ordentligt tröttsamt med alla de som påstår att nästan varenda händelse är en false flag.

  Gällande en detalj i texten. Det är väl få som påstår att hologram används i terrordåd. Däremot påstås många dåd bara vara filmklipp som nyhetsbolagen spelar upp, skapade i dator och/eller inspelade i studio.

  • Martin Saxlind Martin Saxlind says:

   Det om hologram är väl en av de mer extrema 9/11-konspirationsteorierna. Att flygplanen skulle vara hologram alltså. Skulle inte förvåna mig om den teorin spridits till andra händelser än 9/11 också.

 • Ethny says:

  ”bygga hologram eller helt enkelt bara hitta på att något sådant skulle hända. Kort sagt: Det behövs inte.”

  Detta har jag läst ganska mycket bland kommentarer kring 9/11, men förstår inte riktigt hur ett hologram skulle kunna funka i verkligheten egentligen. Då det finns så många vittnen, så många saker som kan gå fel. Skulle det då finnas bevis på att flygplanen faktiskt var hologram och tornet togs ned med enbart bomber, hur skulle folket då reagera? Skulle vara väldigt negativt gentemot de som försöker skapa en sådan situation, t.ex 9/11 som delvis gick ut på att kriga mot Israels fiender, ta över opium/oljefält etc och om det då visades vara (mer) falskt än vad det var.

  Artikeln träffade mig lite grand i alla fall, brukar oftast utgå från false-flag först för att sedan se hur det hela utspelar sig.

  False-Flag dvs att det finns en eventuell pro/anti agenda med motivet än vad som först påstås, inte att det inte skulle ha skett överhuvudtaget s.a.s.

  Bra artikel som vanligt och en reflektion att tänka mer på.

 • Caesar-Aurelius says:

  Han ska ha skrivit något slags manifest. Jag har inte orkat läsa det, men tydligen handlar det om Trump, latinamerikaner och massinvandring.

  The Inconvenient Truth

  About Me

  In general, I support the Christchurch shooter and his manifesto. This attack is a response to the Hispanic invasion of Texas. They are the instigators, not me. I am simply defending my country from cultural and ethnic replacement brought on by an invasion.

  Some people will think this statement is hypocritical because of the nearly complete ethnic and cultural destruction brought to the Native Americans by our European ancestors, but this just reinforces my point.

  The natives didn’t take the invasion of Europeans seriously, and now what’s left is just a shadow of what was. My motives for this attack are not at all personal. Actually the Hispanic community was not my target before I read The Great Replacement.

  This manifesto will cover the political and economic reasons behind the attack, my gear, my expectations of what response this will generate and my personal motivations and thoughts.

  Political Reasons

  In short, America is rotting from the inside out, and peaceful means to stop this seem to be nearly impossible. The inconvenient truth is that our leaders, both Democrat AND Republican, have been failing us for decades.

  They are either complacent or involved in one of the biggest betrayals of the American public in our history. The takeover of the United States government by unchecked corporations. I could write a ten page essay on all the damage these corporations have caused, but here is what is important.

  Due to the death of the baby boomers, the increasingly anti-immigrant rhetoric of the right and the ever increasing Hispanic population, America will soon become a one party-state. The Democrat party will own America and they know it. They have already begun the transition by pandering heavily to the Hispanic voting bloc in the 1st Democratic Debate.

  They intend to use open borders, free healthcare for illegals, citizenship and more to enact a political coup by importing and then legalizing millions of new voters. With policies like these, the Hispanic support for Democrats will likely become nearly unanimous in the future.

  The heavy Hispanic population in Texas will make us a Democrat stronghold. Losing Texas and a few other states with heavy Hispanic population to the Democrats is all it would take for them to win nearly every presidential election. Although the Republican Party is also terrible.

  Many factions within the Republican Party are pro-corporation. Pro-corporation = pro-immigration. But some factions within the Republican Party don’t prioritize corporations over our future. So the Democrats are nearly unanimous with their support of immigration while the Republicans are divided over it. At least with Republicans, the process of mass immigration and citizenship can be greatly reduced.

  Economic Reasons

  In short, immigration can only be detrimental to the future of America. Continued immigration will make one of the biggest issues of our time, automation, so much worse. Some sources say that in under two decades, half of American jobs will be lost to it.

  Of course some people will be retrained, but most will not. So it makes no sense to keep on letting millions of illegal or legal immigrants flood into the United States, and to keep the tens of millions that are already here. Invaders who also have close to the highest birthrate of all ethnicities in America.

  In the near future, America will have to initiate a basic universal income to prevent widespread poverty and civil unrest as people lose their jobs. Joblessness in itself is a source of civil unrest.

  The less dependents on a government welfare system, the better. The lower the unemployment rate, the better. Achieving ambitions social projects like universal healthcare and UBI would become far more likely to succeed if tens of millions of dependents are removed.

  Even though new migrants do the dirty work, their kids typically don’t. They want to live the American Dream which is why they get college degrees and fill higher-paying skilled positions. This is why corporations lobby for even more illegal immigration even after decades of it of happening.

  They need to keep replenishing the low-skilled labor pool. Even as migrant children flood skilled jobs, Corporations make this worse by lobbying for even more work visas to be issued for skilled foreign workers to come here. Recently, the senate under a REPUBLICAN administration has greatly increased the number of foreign workers that will take American jobs.

  Remember that both Democrats and Republicans support immigration and work visas. Corporations need to keep replenishing the labor pool for both skilled and unskilled jobs to keep wages down. So Automation is a good thing as it will eliminate the need for new migrants to fill unskilled jobs. Jobs that Americans can’t survive on anyway.

  Automation can and would replace millions of low-skilled jobs if immigrants were deported. This source of competition for skilled labor from immigrants and visa holders around the world has made a very difficult situation even worse for natives as they compete in the skilled job market.

  To compete, people have to get better credentials by spending more time in college. It used to be that a high school degree was worth something. Now a bachelor’s degree is what’s recommended to be competitive in the job market. The cost of college degrees has exploded as their value has plummeted. This has led to a generation of indebted, overqualified students filling menial, low paying and unfulfilling jobs. Of course these migrants and their children have contributed to the problem, but are not the sole cause of it.

  The American lifestyle affords our citizens an incredible quality of life. However, our lifestyle is destroying the environment of our country. The decimation of the environment is creating a massive burden for future generations. Corporations are heading the destruction of our environment by shamelessly overharvesting resources.

  This has been a problem for decades. For example, this phenomenon is brilliantly portrayed in the decades old classic “The Lorax”. Water sheds around the country, especially in agricultural areas, are being depleted.

  Fresh water is being polluted from farming and oil drilling operations. Consumer culture is creating thousands of tons of unnecessary plastic waste and electronic waste, and recycling to help slow this down is almost non-existent. Urban sprawl creates inefficient cities which unnecessarily destroys millions of acres of land.

  We even use god knows how many trees worth of paper towels just wipe water off our hands. Everything I have seen and heard in my short life has led me to believe that the average American isn’t willing to change their lifestyle, even if the changes only cause a slight inconvenience.

  The government is unwilling to tackle these issues beyond empty promises since they are owned by corporations. Corporations that also like immigration because more people means a bigger market for their products.

  I just want to say that I love the people of this country, but god damn most of y’all are just too stubborn to change your lifestyle. So the next logical step is to decrease the number of people in America using resources. If we can get rid of enough people, then our way of life can become more sustainable.

  Gear

  Main gun: AK47 (WASR 10) – I realized pretty quickly that this isn’t a great choice since it’s the civilian version of the ak47. It’s not designed to shoot rounds quickly, so it overheats massively after about 100 shots fired in quick succession. I’ll have to use a heat-resistant glove to get around this.

  8m3 bullet: This bullet, unlike pretty much any other 7.62×39 bullet, actually fragments like a pistol hollow point when shot out of an ak47 at the cost of penetration. Penetration is still reasonable, but not nearly as high as a normal ak47 bullet. The ak47 is definitely a bad choice without this bullet design, and may still be with it.

  Other gun(if I get one): Ar15 – Pretty much any variation of this gun doesn’t heat up nearly as fast as the AK47. The round of this gun isn’t designed to fragment, but instead tumbles inside a target causing lethal wounding.

  This gun is probably better, but I wanted to explore different options. The ar15 is probably the best gun for military applications but this isn’t a military application.

  This will be a test of which is more lethal, either it’s fragmentation or tumbling.

  I didn’t spend much time at all preparing for this attack. Maybe a month, probably less. I have do this before I lose my nerve. I figured that an under-prepared attack and a meh manifesto is better than no attack and no manifesto

  Reaction

  Statistically, millions of migrants have returned to their home countries to reunite with the family they lost contact with when they moved to America. They come here as economic immigrants, not for asylum reasons.

  This is an encouraging sign that the Hispanic population is willing to return to their home countries if given the right incentive. An incentive that myself and many other patriotic Americans will provide. This will remove the threat of the Hispanic voting bloc which will make up for the loss of millions of baby boomers.

  This will also make the elites that run corporations realize that it’s not in their interest to continue piss off Americans. Corporate America doesn’t need to be destroyed, but just shown that they are on the wrong side of history. That if they don’t bend, they will break.

  Personal Reasons and Thoughts

  My whole life I have been preparing for a future that currently doesn’t exist. The job of my dreams will likely be automated. Hispanics will take control of the local and state government of my beloved Texas, changing policy to better suit their needs.

  They will turn Texas into an instrument of a political coup which will hasten the destruction of our country. The environment is getting worse by the year. If you take nothing else from this document, remember this: INACTION IS A CHOICE.

  I can no longer bear the shame of inaction knowing that our founding fathers have endowed me with the rights needed to save our country from the brink destruction.

  Our European comrades don’t have the gun rights needed to repel the millions of invaders that plaque their country. They have no choice but to sit by and watch their countries burn.

  America can only be destroyed from the inside-out. If our country falls, it will be the fault of traitors. This is why I see my actions as faultless. Because this isn’t an act of imperialism but an act of preservation. America is full of hypocrites who will blast my actions as the sole result of racism and hatred of other countries, despite the extensive evidence of all the problems these invaders cause and will cause.

  People who are hypocrites because they support imperialistic wars that have caused the loss of tens of thousands of American lives and untold numbers of civilian lives. The argument that mass murder is okay when it is state sanctioned is absurd.

  Our government has killed a whole lot more people for a whole lot less. Even if other non-immigrant targets would have a greater impact, I can’t bring myself to kill my fellow Americans.

  Even the Americans that seem hell-bent on destroying our country. Even if they are shameless race mixers, massive polluters, haters of our collective values, etc. One day they will see error of their ways. Either when American patriots fail to reform our country and it collapses or when we save it. But they will see the error of their ways. I promise y’all that.

  I am against race mixing because it destroys genetic diversity and creates identity problems. Also because it’s completely unnecessary and selfish. 2nd and 3rd generation Hispanics form interracial unions at much higher rates than average. Yet another reason to send them back. Cultural and racial diversity is largely temporary.

  Cultural diversity diminishes as stronger and/or more appealing cultures overtake weaker and/or undesirable ones. Racial diversity will disappear as either race mixing or genocide will take place. But the idea of deporting or murdering all non-white Americans is horrific.

  Many have been here at least as long as the whites, and have done as much to build our country. The best solution to this for now would be to divide America into a confederacy of territories with at least 1 territory for each race. This physical separation would nearly eliminate race mixing and improve social unity by granting each race self-determination within their respective territory(s).

  My death is likely inevitable. If I’m not killed by the police, then I’ll probably be gunned down by one of the invaders. Capture in this case if far worse than dying during the shooting because I’ll get the death penalty anyway.

  Worse still is that I would live knowing that my family despises me. This is why I’m not going to surrender even if I run out of ammo. If I’m captured, it will be because I was subdued somehow.

  Remember: it is not cowardly to pick low hanging fruit. AKA Don’t attack heavily guarded areas to fulfill your super soldier COD fantasy. Attack low security targets. Even though you might out gun a security guard or police man, they likely beat you in armor, training and numbers.

  Do not throw away your life on an unnecessarily dangerous target. If a target seems too hot, live to fight another day.

  My ideology has not changed for several years.

  My opinions on automation, immigration, and the rest predate Trump and his campaign for president. I’m putting this here because some people will blame the President or certain presidential candidates for the attack.

  This is not the case. I know that the media will probably call me a white supremacist anyway and blame Trump’s rhetoric. The media is infamous for fake news. Their reaction to this attack will likely just confirm that.

  Many people think that the fight for America is already lost. They couldn’t be more wrong. This is just the beginning of the fight for America and Europe. I am honored to head the fight to reclaim my country from destruction.”

  Patrick Crusius, The Shooter at Walmart in El Paso, Texas, August 2019.

 • Klaus says:

  Här något om skytten Connor Betts i Dayton/Ohio
  https://heavy.com/news/2019/08/connor-betts/

 • Spets says:

  Mycket bra metod att stöta bort dom paranoida med vaneföreställningar och att attrahera kompetenta människor till rörelsen.
  Helt rätt väg att gå säger jag!


 • Lämna ett svar