Allt fler betraktar globalism som judisk makt

PROSEMITISM. Socialdemokraterna anser det vara antisemitiskt att vilja stoppa globalister.

Marita Ulvskog (i förgrunden) är globalist men inte bekräftad judinna. Foto: Socialdemokraterna (CC BY 2.0)

Socialdemokraterna fortsätter nu koppla ihop kritik mot globalismen med antisemitism. Marita Ulvskog (S) reagerar på att Sverigedemokraterna säger sig vilja ”rädda Sverige från globalister”.

I förra veckan gick utbildningsminister Anna Ekström (S) i en debattartikel i den judiska tidningen Dagens Nyheter till verbalt angrepp mot personer som kritiserar globalism och kulturmarxism.

Enligt Ekström är sådana ord ”antisemitiska kodord”, skrev hon.

Nu ansluter sig partikamraten Marita Ulvskog som suttit i Europaparlamentet i tio år, och har varit både civilminister och kulturminister, till den socialdemokratiska linjen om att stämpla sådana samhällskritiker som antisemiter.

Ulvskog drog antisemitkortet mot sverigedemokraten Louise Erixon som under en radiointervju sade sig vilja rädda Sverige från globalismen.

— Målet är att rädda Sverige från socialismens och liberalismens klor, rädda Sverige från globalismen och försöka få in vårt land i en mera konservativ riktning. Vi kan påverka debatten väldigt mycket, även från en liten kommun. Att påverka samhällsdebatten så att även rikspolitiken går åt det håll som vi vill se, ska Erixon ha sagt i intervjun, enligt den judiska tidningen Expressen.

Ulvskog – själv globalist – skrev därpå ett kritiskt uttalande mot Erixon på Twitter, där hon indirekt erkänner att globaliseringen bedrivs av den judiska makteliten.

Hör Louise Erixon, SD-kommunalråd i Sölvesborg, intervjuas i radions P1. Bl a använder hon obesvärat begreppet ’globalister’. D v s det som används brett av högerextrema för att etikettera folk med judisk tillhörighet.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
WäringKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

En global player med kopplingar till mäktiga judar är BlackRock CEO amerikanen Laurence Douglas Fink (”Larry” Fink) och i följe tysken Friedrich Merz som ska bli Merkels efterföljare, dvs förbundskansler. Friedrich Merz var CEO i ”Atlantikbrücke” (atlantikbro) och han är CEO i BlackRock Germany sedan 2016. Merz’ mor var fransyska. Det mycket spännande: Merz’ son Philippe varnar tyskar för hans far och förklarar på två videor vad som BlackRock och de mörka bakgrundskrafter har för avsikt (köpa politiker, bankkriser, befolkningsreducering, m.m.) tyvärr på tyska och videor går lite ryckvis på min smartphone, men vem som förstår tyska skulle lyssna. 1.… Läs mer »

Klaus
Medlem

Kommentaren inväntar moderering?

Wäring
Medlem

SD vill inte rädda något, de ingår i samma system och lyder under samma krafter som de andra partierna. De tänker inte göra några förändringar som hotar några större intressen. Det är helt oväsentligt i vilken takt invandringen sker, även om den helt avbröts imorgon och aldrig återupptogs igen så är skadan redan skedd. De har inget på programmet om att vilja ändra på den här maktstrukturen. Det här käbblet mellan partierna bidrar tyvärr till att hålla illusionen om olikheter vid liv. SD-avknoppningen AfS tog upp pinnen där de tyckte att SD släppte den, dvs någon gång innan eller strax… Läs mer »