Alla niondeklassare får ny ”Förintelse”-bok – författad av ökänd ”överlevare”

INDOKTRINERING. Som i ett led att ytterligare stärka den judiska mytologin om den så kallade förintelsen utdelas nu en bok som skrivits av den ökända ”överlevaren” Hédi Fried till landets niondeklassare. Cirka 100 000 exemplar av ”Frågor jag fått om Förintelsen” kommer att delas ut under nästa vecka.


Hédi Fried berättar om boken ”Frågor jag fått om Förintelsen” i samband med att hon nominerades till Augustpriset 2017.

Det är den orwellianska myndigheten ”Forum för levande historia” som ligger bakom boken som nu ska distribueras till samtliga landets niondeklassare för att ”öka kunskapen” om det påhittade folkmordet på sex miljoner judar under andra världskriget, rapporterar Fria Tider.

Även en ”lärarhandling” har tagits fram för att underlätta indoktrineringen av barnen.

Bakom projektet att dela ut Hédi Frieds ”Frågor jag fått om Förintelsen” står förutom Forum för levande historia även företaget Axel Johnson och bokförlaget Natur & Kultur.

— I dag blåser vindar i Europa som gör att vi på Axel Johnson är än mer övertygade om vikten av att vara en positiv förändringskraft i samhället. För våra kommande generationers skull vill hjälpa till att bryta den okunskap som vi tror ligger bakom dessa vindar. Det som Hédi upplevt får inte glömmas bort, säger Axel Johnsons styrelseordförande, Caroline Berg, i ett uttalande.

— Vi måste dagligen kämpa för demokratin, och skolan är den absolut viktigaste platsen i denna kamp. Eleverna får ett bra verktyg genom att läsa min bok, där de kan se samtiden reflekterad i historien, säger Fried om att hennes bok nu ska distribueras till landets högstadieskolor.

Fria Tider uppmärksammar även att Hédi Fried har uttalat sig specifikt mot såväl Sverigedemokraterna som Nordiska motståndsrörelsen.

”För några år sedan upprördes jag över att Sverigedemokraterna fick sprida sitt budskap i Almedalen. I år marscherade NMR där … Nazisterna på trettiotalet lyckades vartefter få stöd av olika samhällsklasser, som trodde sig kunna styra dem efter makttillträdet. Samma sak kan lätt hända idag, när Sverigedemokraternas väljare ökar, och NMR har tillåtelse att marschera i Almedalen”, skrev Hédi Fried i en artikel på SVT förra sommaren.

Att ”öka kunskapen” om ”Förintelsen”, framförallt hos landets unga, har varit ett huvudtema när makteliten har diskuterat hur man ska stoppa Nordiska motståndsrörelsens framfart. Tanken är att om fler tror på det påhittade folkmordet så kan man lättare försöka koppla det till Motståndsrörelsen och därmed sakta ner organisationens tillväxt.

Källa:
Alla niondeklassare får bok om Förintelsen

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

25
Lämna en kommentar

Please Login to comment
12 Comment threads
13 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
DonnieGrottbjörnenCaesar-AureliusDanielPåläst Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Pierre
Medlem

Mumifierad fabelsladdrande mytoman.

Karl-Путин A
Medlem

Miss Holocaust 2018.

Karl-Путин A
Medlem

Jag har ett tips till Nordfront: Starta en insamling av böckerna och gör ett stort vackert bokbål av skiten.

Pierre
Medlem

Bra idè , det skulle väcka Oy Vey XL världen över och förmodligen ge Hèdi den slutgiltliga hjärnblödning hon förtjänar. :)

Henke Himmlär
Medlem

Personligen tycker jag det är helt logiskt att man först spärrar in sina fiender och sedan antingen deporterar eller skjuter packet. Vad är problemet?

Om svenskarna snyftar över sånt här så förtjänar inte svenskarna att överleva. (Ärligt talat anser jag att mellan 80 och 90 procent av svenskarna bör skjutas av för att säkra en bättre folkstam i framtiden…men det är inget jag berättar om öppet! 😉 oooops..)

Karl-Путин A
Medlem

90% är alldeles för mycket – och nu talar jag om rasrena svenskar. Skjuter man av 90% kommer enormt mycket, bra genetiskt material att försvinna, felet sitter ju i skallen på dem efter en livslång hjärntvätt. De som kan reprogrammeras kan få leva, resten är inget att gråta över.

Henke Himmlär
Medlem

Självklart pratar vi om rasrena svenskar. Några alternativa svenskar finns inte. (Jag vet att du vet det och vi har naturligtvis samma syn på den saken!)

Däremot så undrar jag fortfarande över den här hjärntvätten. Allt som fiendemedia säger och skriver gör mig bara mer övertygad åt mitt håll. Likadant med skolan eller kulturlivet. Alltså fattar jag inte vad det är för fel på nästan alla andra i landet!? 😉 Varför vill man utrota sin egen befolkning bara för att Hedi Fried är ful som stryk och har skrivit en liten saga?

Karl-Путин A
Medlem

Du tvivlar på att svenskarna är hjärntvättade. Betänk då att PRECIS ALLTING som en svensk har läst eller hört på ”svensk” media är bestämt av 3-4 personer som står bakom gardinen och gnuggar händerna.

Dagens ungdomar har till 100% fostrats av dessa parasiter, de har inte hört ett enda ord i skolan eller i media som inte en (((merchandise))) har godkänt. Det är ett under att så många svenska ungdomar ändå är kritiska till det som sker med Sverige idag.

Henke Himmlär
Medlem

Jag är precis som du uppvuxen med fiendemedia och svensk grundskola mm. Jag tycker att nästan allt som skrivs av våra fiender borde göra folk mer nationalistiska och rasmedvetna, inte tvärtom.

Om den här befolkningen är så värdelös att den blir lurad/påverkad/hjärntvättad av fiendemedia på det sätt du/ni påstår så anser jag att dess existensberättigande är förverkat.

Förstår du? Om det du säger om svenskarna nu faktiskt stämmer så kan de lika gärna gå under.

Karl-Путин A
Medlem

Nej, de ska inte gå under, de ska omvändas och (((parasiternas))) makt ska krossas.

_DH_
Medlem
_DH_

Om det är något svensk ungdom behöver så är det ju en vägledning till det judiska folkets förehavanden och innehållet i deras unkna religion, så de förstår vad de kan vänta sig av detta folk, och att förintelsen endast är ännu ett steg i en lång lögntradition som började för flera tusen år sedan.

Sverker
Medlem

Så här vettlöst blir det när världsmästarna i att ljuga, möter världsmästarna i naivitet.

Sigrid
Medlem

Blev lögnerna i ”Om detta må ni berätta” inaktuella nu efter många år? Eller kommer alla niondeklassare få läsa båda?

Karl-Путин A
Medlem

Det är samma ewiga lögner som upprepas.

Den-Kristne
Medlem

Och Hédi Fried tror att jag ska tro på det som står i boken. Knappast.

Henke Himmlär
Medlem

Det viktigaste är att alla fattar att fiender ska hanteras fientligt!

Påläst
Medlem

Snarare överlögnare.

Daniel
Medlem

Ännu en utgåva ur den livslånga serien ”6 miljoner lögner”. Undra hur många som systematiskt gasades ihjäl varje dag i denna version då, och hur många ”dödsläger” som hon har ”överlevt”.

Caesar-Aurelius
Medlem

Hédi Fried berättar om vad som hände med liken i ugnarna:

”… och när kropparna smälte rann fettet ut vilket jag och de andra samlade upp i stora skopor. Fettet hällde vi sedan på stekspett som vi sakta vred runt. Fettet stelnade då till stora Sakotis-pajer. Åhh, så hungriga vi var!”

(Sakotis är en traditionell litauisk paj som ungefär ser ut som en skånsk Spettekaka.)

comment image

Grottbjörnen
Medlem

ja just det…fettet rann ut, eller inte? för fett brinner nämligen utav bara helvete i den värmen som en kremeringsugn håller…

Karl-Путин A
Medlem

Dom är alltså kannibaler också, så då stämmer väl ”lögnerna” om att de dricker blod från ickejudar.

Grottbjörnen
Medlem

ja, det är lite ”kuru disease” över ((dem)) i allmänhet, schizofreni och massa andra hjärnsjukdomar, skulle inte förundra mig, tyvärr så skulle det inte förundra mig ett dugg…

Grottbjörnen
Medlem

titta på hur hon anstränger sig för att se allvarlig och ledsen ut, en person som hade varit med om detta på riktigt hade förmodligen varit fly förbannad eller visat nån form av känslor när de återberättade,men hon är som en robot som läser upp en busstidstabell hon lärt sig innantill, man ser lång väg att hon och hennes kompisar ljuger

Caesar-Aurelius
Medlem

Documentary footage showing the happy life of the Jews in the very nice concentration camp Theresienstadt [Terezin] in Czechoslovakia.

Brundibár was a children’s opera by Jewish Czech composer Hans Krása with a libretto by Adolf Hoffmeister, originally performed by the children of Theresienstadt concentration camp in Czechoslovakia.

https://vk.com/caesar.guttersnipe?w=wall453578850_896%2Fall&z=video453578850_456239090%2F2719343d92d1e95559%2Fpl_post_453578850_896

Donnie
Medlem

Mer indoktrinering i indoktrinerings kamperna/skolorna . När kommer alla bevis som motsäger allt ang utrotningen att få se ljuset i skolorna . Troligtvis aldrig !