Algerier åtalas för grova våldtäkter

MÅNGKULTUREN. Våldtäkter och dödshot leder till åtal för rasfrämling.

Mourad Nabi (19810219-4175) från Algeriet sitter häktad sedan i mars för tre grova våldtäkter på en kvinna som han begick i Malmö.

Nabi hotade henne med kniv, drog henne i håret in i sovrummet, slog henne i ansiktet och våldtog henne samtidigt som han höll kniven mot henne.

När offret försökte göra motstånd dunkande han hennes huvud mot väggen.

Efter den första våldtäkten slog han henne så att hon slog i golvet och tappade medvetandet.

Sedan sparkade han henne, drog henne igen i håret och våldtog henne återigen medan han hade kniven inom räckhåll för att kunna skära i henne.

Efter den andra våldtäkten lämnade han henne ensam i rummet. Då passade hon på att börja samla ihop sina saker för att lämna platsen.

Men det accepterade inte Mourad Nabi utan att ännu en gång visa sin våldsamma makt. Han våldtog henne en tredje gång och sade sedan åt henne att försvinna, och då passade kvinnan på att fly från lägenheten.

Samtidigt som han våldförde sig på kvinnan kallade han henne ”sin lilla hora” och hotade henne med vad han skulle kunna göra, för han var kriminell och hade ”suttit inne”, sade han.

Mourad Nabi åtalas nu för grov våldtäkt, men nekar till att han skulle ha begått brott. Han åtalas också för att ha hotat att döda en annan invandrarman.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Child-Of-God Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Child-Of-God
Medlem

jag är för utvisning av alla kräk