Alexander Bard hyllar Ingrid Carlqvist

ETNICITET. Ingrid Carlqvist hyllas för sitt etniska engagemang av debattören Alexander Bard.

Ingrid Carlqvist är stark motståndare till islam. Man skulle ha kunnat tro att Alexander Bard i sin senaste tweet riktat till henne vill uppmärksamma hennes kritik mot det hat och de förföljelser som islamister utsätter homosexuella för. Men denna gång gäller det Carlqvists engagemang för nordisk identitet och etnicitet.

Carlqvist, som i sin podcast Ingrid och Conrad hade aviserat att hon tänkte närvara vid ett midvinterblot, beskrev händelsen i ett inlägg på twitter.

Alexander Bard valde därefter att uppmärksamma Carlqvists inlägg i positiva ordalag.

En av de positiva kommentarer Bards kvitter har fått lyder: ”Tyvärr tror många liberaler att man föds som ett tomt blad och att ens kultur, identitet och arv saknar värde. De anser att det som gör alla länder unika inte ska bevaras och försvaras, utan brytas ned och raseras”.

Bard får inte oväntat mycket kritik av vänstertyper och feminister, huvudsakligen osaklig kritik. Men en av kritikerna tar möjligen träffande fasta på att Bard har använt engelska för att kommentera Carlqvists svenska meddelande med orden: ”Tydligen klarar vi oss utmärkt utan vårt svenska språk.”

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
AndersGunnarEllenBlueSverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Trenden idag är att det är modigare att gå mot strömmen och vill man sticka ut ur mängden är det hipp att kunna tala vänligt med oppositionella. Att hålla med oppositionella är fortfarande för farligt.

Det gamla ordspråket gäller verkligen: ”I början av en förändring är patrioten sällsynt, modig, hatad och föraktad, men när hans sak röner framgång så ansluter sig den skygge, för då kostar det ingenting att vara patriot.”
— Mark Twain

Sverker
Medlem

Stämmer så bra, så man kan tro att Adolf myntade det :-)
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Mahatma Gandhi

Gunnar
Medlem

Märks de var goda vänner! Hitler och Gandhi alltså.

Blue
Medlem

Är förvånad över inte att fler ser vem Ingrid Carlqvist och hennes aktuella projekt faktiskt är. Globalisterna har drivit sitt lömska spel i sekler och startat och överlevt flera krig. Tror nyvakna på allvar att den djupa staten kommer att lägga ned och göra en pudel bara för att människor vaknat upp inför hotet från globaliseringen? Carlqvist är SAP:s och den djupa statens mullvad par excellence. Kvinnan, och det entourage hon omger sig med, är den kontrollerade oppositionens nexus. Ingrid Carlqvist dess Svarta Änka. Vad hände egentligen med Bechir Rabani. Han fick sitt genombrott i Radio Nordfront. Sedan ringlade Ingrid… Läs mer »

Gunnar
Medlem

WORD!

Anders Jonsson
Medlem

Sant. Nationalsocialismen är det enda som duger och den kraft som kommer att besegra (((systemet))) som totalt ägs och domineras av JUDE-makten. Alla låtsas-nationella rörelser och partier som inte är uttalat nationalsocialistiska är ägda och totalt kuvade av denna JUDE-makt, t ex SD i Sverige eller Nationella Fronten i Frankrike. Nationalsocialism är som kryptonit för JUDE-makten eftersom det är en världsåskådning som ger alla folk rätten att själva existera och styra sin framtid. Nationalsocialismen är det enda alternativet till den JUDISKA ”nya världsordningen”. En ond världsordning som om den inte stoppas och krossas kommer innebära slutet för det vita Norden… Läs mer »

Ellen
Medlem

Jag minns att Alexander Bara en gång har uttalat orden: ”Är det någonting som man har rätt till, så är det till sin egen identitet.” för några år sedan i samband med att någon kapat hans twitterkonto.