Äldre man blottade sig och onanerade framför ung kvinna i Ludvika

INRIKES. Under söndagskvällen började en äldre man att onanera framför en ung kvinna på Coops parkering i centrala Ludvika. Polisen utreder händelsen som sexuellt ofredande.

Det var under söndagseftermiddagen som en ung kvinna satt i sin bil utanför Coop i centrala Ludvika och väntade. Plötsligt dök en man upp och som beskrivs vara ”betydligt äldre än hon själv” och ställde sig enkort bit från kvinnan och började onanera. Därefter lämnade han platsen.

Polisen vill inte lämna ut något mer detaljerat signalement på gärningsmannen då de menar att det ”skulle kunna minska värdet av uppgifter från eventuella vittnen”.

På polisens hemsida skriver de:

Det finns en uppenbar risk att man genom att ange signalement kan ’färga’ minnesbilder från vittnen. Har den som läser detta gjort intressanta iakttagelser på aktuell plats runt tiden för brottet, är det av vikt att man hör av sig till polisen på 11414 och berättar vad man sett.

Källa:
2018-01-21 17:35, Sedlighetsbrott, Ludvika

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Sigfrid Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sigfrid
Medlem

Som vanligt så var det invällare som gärningsman då polisen inte ger ut något signalement.