Äldre kvinna begick självmord när hon skulle vräkas

FATTIGDOM. En desperat 70-årig kvinna hoppade från balkongen när polisen dök upp vid dörren för att kasta ut henne från hennes hem.

Det var under onsdagsmorgonen förra veckan som en äldre kvinna, som i tyska medier blivit identifierad som Renate P, fick besök av representanter från hyresföreningen och polisen som var där för att vräka henne från hennes lägenhet. Enligt grannarna kunde inte den 70-åriga gamla pensionären längre betala sin hyra. Eftersom att kvinnan i förväg hade meddelat att hon motsatte sig vräkningen så var polisen på plats för att avlägsna kvinnan från platsen.

När ordningsmakten bankade på dörren och kvinnan inte svarade så tillkallades en låssmed. När polisen till slut lyckades ta sig in i lägenheten så klättrade kvinnan upp på balkongräcket och hoppade mot sin död. Den äldre damen hoppade från sjunde våningen och landade på gräsmattan framför byggnaden. En läkare förklarade kvinnan död på plats.

Den tragiska händelsen kommer i kölvattnet av en ny rapport som visar att Tysklands pensionärer blir allt fattigare, samtidigt som Merkels regering slösar 78 miljarder euro på invandrare.

Källor:
Elderly German woman jumps from the 7th floor when police want to throw her out of her home
Tyskland: Eldre kvinne begikk selvmord under utkastelse

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KlausCaesar-AureliusFredrika_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

För att förhindra sådant som detta borde vi ge oss ut på nöjesturer på Medelhavet och sänka invasionsbåtarna invällarna kommer på.

Fredrika
Medlem

Det skulle hjälpa markant. Bättre är att staten och militären sanktionerar det. Någon ledare måste vara stark nog att stoppa en invasion, tycker man.

Fredrika
Medlem

Jag förstår henne. Det är mycket svårt att finna och bevara sin existens i detta människofientliga samhälle. Självmord är ingen bra lösning. Säkert var hon inte heller knuten till den nationalsocialistiska rörelsen och var därför ensam. Men under pågående folkmord har man alla samhällsinstitutioner emot sig. Hon valde ättestupan. ”Tyska” staten är glad för det. Det kommer mera. Snart har vi ”vant” oss.

Caesar-Aurelius
Medlem

Om någon borde förmås att prova balkongflygning så är det satkärringen Merkel!

comment image

Klaus
Medlem

Bra att ni skrev ”Merkels regering”. Merkel utan fega karriärister och vansinniga marxister är bara en hatisk Judenzicke som Rosa Luxemburg.
Jag håller med Fredrika (s.o.) att självmord är ingen bra lösning. Det är en bra problemlösning endast för det osociala tyskfientliga (och antivita) systemet. Självmordet är snart glömt.
I det marxistiska ”arbetareparadiset” DDR fick pensionärer emigrera till den kapitalistiska klassefienden Västtyskland (BRD) för att spara pensioner. BRD-regeringen välkomnade de tyska pensionärerna och betalde pensioner! Vilken motsats till det nuvarende Tyskland under DDRs Stasi-agent Angela Merkel!